Widok

Handel walutami - gra warta swieczki?

Handel walutami - gra warta swieczki? Da się na tym zarobić, czy to raczej opcja tylko dla tłustych graczy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

z tego co wiem to zacząć można i za darmo na koncie demo, na jakieś platformie walutowej, forexowej itd, no ale za darmo to nic nie zarobisz:) i też nie stracisz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Stań przed Grandem,Pewexem i recytuj polglosem : "czencz may ? Aj wil giwju beter prajs."
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

No ale dowcipne, boki zrywam ha ha.
Nie wiem czy czujesz ten sarkazm?

Każda świeczka jest warta ;) Grunt aby trafiać tylko na zyskowne świeczki :P
Sorki taki żarcik mi się załaczył :D

Masz na myśli grę na giełdzie czy obrót gotówką kupno/sprzedaż?

W pierwszym przypadku z odpowiednią strategią wszystko jest możliwe :)
W drugim przypadku trzeba mieć konkret hajs żeby jakieś sensowne zyski z tego były :)

myślę że miał na myśli forex, czyli giełdę.
A gra jest warta świeczki jak sie umie grać
A jak nie, to lepiej trzymać się z daleka, ewentualnie jakiś automat fx

najlepiej dobrze sprawdzony automat, z tego co wiem wiekszość z nich to sciema

masz na myśli strategie w sensie wypracowaną przez siebie czy jakich innych traderów? W google na hasło strategie wyrzuciło mi firmę https://prop-erly.eu/ ale nie do końca rozumiem co oni tam sprzedają za systemy

to napisz do nich i zapytaj.
Jak dobrze widzę to jakaś strategia do zastosowania do handlu na fx

Korzystam z usług firmy już od października także jak macie jakieś pytania to służę pomocą ;)
Strategie przez te pół roku wypracowały już fajny zysk i mimo ostatnich tąpnięć na rynkach na strategii mam aktualnie 50% zysku :)
Jak by ktoś był zdecydowany to również zapraszam do zespołu https://panel.prop-erly.eu:443/Account/Register?ReferrerCode=8101706464114827
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

50% od jakiej kwoty włożonej?

tłysty gracz to znaczy z grubym portfelem czy wiedzą?

z grubym portfelem bo jak na logikę sensownie zarobić na kupnie 100Euro gdy kurs skoczy o 4 grosze to grosze zarobisz. Przy kupnie już 10k euro zmiana kursu o 4 grosze robi dużo większy zysk.

Dla mnie to jest jakiś kosmos. Kompletnie się na tym nie znam i wydaje mi się, że tu trzeba umieć obracać dużymi pieniędzmi.

To po co się wypowiadasz, skoro nie znasz się na tym ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kryptowaluty stały się innowacyjnym przełomem ostatniej dekady, ponieważ dają ludziom z powrotem kontrolę nad ich aktywami i umożliwiają błyskawiczne rozliczenia bez angażowania banków. Większość ludzi myśli, że zdobycie kryptowaluty wymaga jakiejś bardzo złożonej wiedzy, ale wszystko jest znacznie prostsze. Możesz kupić kryptowalutę na https://www.bitconnect.co/pl/bitiq/ za pomocą swojej karty kredytowej. Korzystam z tej usługi cały czas i nigdy nie miałem żadnych problemów z transakcjami.

Kryptowaluty to innowacyjny sposób zarabiania i inwestycji, szczególnie dla osób lubiących nowe technologie. Na początek potrzebny będzie m.in. odpowiedni system do śledzenia szczegółów GPU, hashrate, konsoli górnika w czasie rzeczywistym i statystyk graficznych, np. https://simplemining.net/.

Ja działam na Forexie, byłam na szkoleniu u Roberta Gawędy i tam zyskałam konkretne podstawy. Naprawdę solidna dawka wiedzy która pozwala zacząć działać

Znam te szkolenia - bylem na wielu ale Robert faktycznie ma wiedze i pomaga ludziom

Inne tematy z forum Hydepark

Sauna dla mężczyzn (36 odpowiedzi)

Cześć. Powiedzcie mi, gdzie w 3mieście znajdę saunę tylko dla mężczyzn?

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (701 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Prezent dla kobiety (174 odpowiedzi)

Co można kupić kobiecie znając się od dwóch miesięcy. Zapraszam do dyskusji panie też mogą...

do góry