Widok

Harvardzik Rumia Opinie

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Prosze o opinie na temat placowki Harvardzik w Rumi
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oddaję dziecko do Harvardziku od marca tego roku. Jak do tej pory jestem bardzo zadowolona. Przede wszytskim muszę pochwalić opiekunki - jest z nimi super kontakt, widać, że na prawdę dbają o dzieciaki. Byliśmy z mężem z ciekawości któregoś dnia oglądac zapisy z monitoringu i muszę przyznać, że na prawdę wyszliśmy bardzo zadowoleni. Poza tym super rozwiązaniem jest to,że jak dziecka nie ma dłużej niz 5 dni to płaci się niższe czesne.
Z resztą, niech Pani podejdzie sobie zobaczyć sama najlepiej bo wiadomo, że każdy oczekuje czegoś innego. Ja mogę mówić tylko za siebie :)
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 2
Mój synek też chodzi do tego żłobka, od kiedy skończył 6 miesięcy i jestem bardzo zadowolona, widać ,że pracujące tam panie są opiekunkami z powołania. To się po prostu wyczuwa przyprowadzając malucha. Monitoring to zdecydowany plus placówki, na pewno jest to taki 'uspokajacz' dla rodziców, choć sama jeszcze nie śledziłam zapisów z monitoringu. Naprawdę polecam :)
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 1
Moj syn chodzi tam od pol roku ogolnie nie ma zadnych zastrzerzen poza tym monitoringiem trudno okreslic co konca co sie dzieje bardziej wiara w opiekunki i zadowolona mina mojego syna mnie uskojaja ze zlobek jest prowadzony profesjonalnie ale to moje osobiste odczucia.Maly chodzi chetnie wiec to najwazniejsze a do grzecznych dzieci to nie nalezy. Opiekunki sa ok nowa pani Ola duzy plus czasami zmiany wychodza na lepsze:-) Ogolnie polecam placowke warto zajrzec i zapoznac sie z ofeta. Pozdrawim pierwszy wychowanek harvardziku.
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moje dziecko chodzi do Harvardziku od ponad pół roku i szczerze mogę powiedzieć, że zostawiam je ze spokojem. Zadowolenie na twarzy dziecka na widok budynku, w którym jest żłobek i uśmiech na dzień dobry dla Pani oraz niechęć podczas ubierania przy odbieraniu to chyba najlepszy dowód , że czuje się ono tam dobrze. Widać że opiekunki lubią to co robią - właścicielka - bardzo przyjazna dzieciom i rodzicom; podwójny plus dla drugiej Pani Oli - bardziej wymagająca i "zasadnicza" ale ktoś musi "hamować te małe żywe sreberka" :-) Polecam wszystkim.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zdecydowanie polecam. Córka uczęszcza do żłobka od 9 m-ca życia. Nie musimy śledzić nawet monitoringu- widząc jak mała rano ucieka na salę do dzieci-nawet bez pożegnania z mamusią :)
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja raczej odradzam. Mam wrażenie, ze to zwykła przechowalnia. Dziecko praktycznie niczego nowego się nie uczyło, a co gorsza nabrało kłopotliwych nawyków, trudnych do wyeliminowania jak się okazało. Po zmianie żłobka na inny od razu było widać poprawę, szczególnie w nastawieniu dziecka, znacznie bardziej pozytywnym.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 26
Witam!
Ja zdecydowanie polecam ten żłobek. Dziecko chodzi chętnie, bardzo pozytywnie reaguje na Panie opiekunki.
Pomieszczenia są zadbane, przytulne. Od wejścia wyczuć można pozytywną, rodzinną wręcz atmosferę. Zostawiając tam dziecko wiem,że miło spędza czas,a to jest dla mnie najważniejsze.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

do góry