Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Nawet jak będą dawali za darmo nie zamówię wątek zamknięty Zamówiłem pizzę jak była w promocji 50% taniej. Czekałem dwie godziny(miała...
~Tomek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 8 listopada 2016

Kabareciarze (dotyczy lokalu na Słowackiego) wątek zamknięty Szkoda słów. Jedzenie pycha, ale dostawa bagatela 2 godziny. Pan przez...
~Zuza
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 17 grudnia 2010

Polecam!! wątek zamknięty W ostatnią sobotę miałem okazję pierwszy raz spróbować kebaba w Adanie....
~Maniek
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 18 grudnia 2013

Adana kiebab wątek zamknięty Kto chce zjeść przepysznego kebaba na pewno znajdzie go na jaśkowej dolinie w...
~Krzysiek
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 17 listopada 2013

super wątek zamknięty powiem tak, lubię zjeść dużo i dobrze. Przereklamowany Iss... i jego wiecznie...
~slawek
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 11 grudnia 2012

REWELKA wątek zamknięty wpadam do adany codziennie i wiem ze u niego mozna bardzo dobrze zjesc i na...
~MAGDALENA
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 26 lipca 2011

Drogo i bez szału wątek zamknięty Jedzenie bez szaleństwa.I tyle.
~gajowy
-

dodano: 28 listopada 2010

Dobre jedzenie, szybko i tanio dostarczone. wątek zamknięty Dobre jedzenie, szybko i tanio dostarczone.
~rugbyman
1

dodano: 3 grudnia 2008

kumple odstraszają! wątek zamknięty miła obsługa,pyszne jedzenie! niestety za każdym razem jak tam jestem nie mam...
~S.M.
-

dodano: 19 października 2010

Pan przyjmujący zamówienia na tel. to całkowita porażka. wątek zamknięty Jak w tytule. Burczy pod nosem, ma ton jakby chciał powiedzieć ''odwalcie się...
~Lulamae
-

dodano: 15 października 2010

dlaczegoż w owym kebabie koperek zaistniał? dlaczegóż? wątek zamknięty dlaczegoż w owym kebabie koperek zaistniał? dlaczegóż?
~mati haltameki
-

dodano: 30 września 2010

Poniższe komentarze to chyba jakiś żart? wątek zamknięty Zachęcona opiniami, skusiłam się na owego "pysznego" kebaba. Oprócz...
~jolkax
1

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 22 stycznia 2009

O co chodzi w promocjami? wątek zamknięty Na nowej ulotce są "szalone godziny" ale nie ma promocji mi pani...
~erms
-

dodano: 18 maja 2010

Zajepyszny wątek zamknięty Naprawdę bardzo dobry kebab, obsługa bardzo miła. Jeżeli zamawia się na...
~Tragedy
-

dodano: 3 kwietnia 2010

Rewelacja! wątek zamknięty Najlepsze kebaby tylko w Dip Kebabie! Polecam wszystkim.
~dżentelem
-

dodano: 27 sierpnia 2009

NIEPOROZUMIENIE! wątek zamknięty Tragedia, za pierwszym razem dostałem w miarę jadalny kebab, niestety za...
~m
-

dodano: 25 sierpnia 2009

Najlepszy kebab w Gdańsku! wątek zamknięty Zdecydowanie najsmaczniejszy kebab jaki w życiu jadłem, przepyszne mięsko,...
~matt
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 17 maja 2009

Dobry kebab wątek zamknięty ostatnio zamawiałem kebaba i naprawde niezłe, mięso dobre a przedewszystkim w...
~duzy_kurczak
-

dodano: 25 kwietnia 2009

dla kazdego cos dobrego wątek zamknięty bardzo smaczne jedzenie, fajnie ze widac z czego robione sa kebaby i w jaki...
~vera
-

dodano: 23 lutego 2009

zadowolony wątek zamknięty Witam. Na wstępie chciałbym podziekowac za smacznego kebaba, którego miałem...
~tomek
-

dodano: 28 grudnia 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
30

27

wątków

do góry