Widok

Hej! MARTA

Rozsiewam wirusa więc nie piszę na gg
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Stworku...a co w tym zlego???ze nie poddaje sie takim...manipulatorom???Ambicja jest zla???Przestrzeganie wlasnej moralnosci

i praw jest zle???? hmmm Chyba Tobie nie o to chodzi???
Nie atakujcie mnie tylko za te "moralnosc"...bo wlasnie napisalem tak dlatego, bo tak, a nie inaczej mysle...i czuje...

Aube

Nie widziałam nigdy żadnej ekranizacji "Egipcjanina", czytałam tylko książkę, dwukrotnie.... jest doskonała. W razie czego leży u nas na półce.
Mam przynieść jutro ;) ?

Storek

Ja mam film po lewej :D:D
A co do Egipcjanina Sinuhe, to coś mi się kołacze film, bo książki na pewno nie czytałam...film który mi się kołacze po głowie leciał w niedzielę i był w cudownych Technicolorze lat 60-tych...

Kiwdul - zrozum, że to już nie admini wycinają posty, tylko "szarzy" czytelnicy HP...czyli jest to ich sposób na oszczędzanie miejsca poprzez wycinanie postów, których nie chcą czytać...

Więc to jednak to....

ambicja...

Stworku,kiedys tak robilem-sam sie oceznurowalem(wypipowalem ) i nic to nie dalo...I tak mnie wycieli!!!!Wiec teraz...pieprze

stawiania....

Aube

scena, którą opisałaś (nie pamiętam jej z filmu, choć (a właściwie dlatego że) ten film mam właśnie z a p l e c a m i, bardzo przypomina mi koniec pierwszej części "Egipcjanina Sinuhe". Strasznie, przraźliwie smutny.

Kiwdul

ja się literówek nie czepiam :)

a coś złego by się stało gdybyś przeredagował te teksty tak, żeby nie było w nich wulgaryzmów?

Kiiiwdul , daj już spokój...

Kto miał przeczytać te posty, to już je przeczytał...ale nie zmuszaj wszystkich do ponownego ich skanowania...bo przy ich ilości ich sie już nie czyta, tylko skanuje - temat, przelecieć wzrokiem czy czasem nie ma mojej ksywy i zostawić...
Mija się to z jakimkolwiek celem dotarcia do odbiorcy, chyba ze Twoim celem jest uprzykrzanie nam życia - mam nadzieję że nie.

Stworku..."o" lezy blisko "i" i nie bylo umyslne zmiana twojego nicka :((Co zawsze sugerowal ten hmmm baggins :(((

szal za kazda literowke, :((( Ci co dlugo pracuja z kompem(szczegolnie z edytorami tekstow)-wiedza jak czesto to sie zdarza :(((

"Braterstwo wilków"

po raz kolejny oglądam ten francuski film kostiumowy i po raz kolejny zapiera mi dech gdy widze moją ukochaną scenę..
Cudowne zdjecia, gdy wiejskie dziewczę zchodzi do głębokiej jamy w poszukiwaniu zagubionego jagnięcia, ślizga się na błotnistych ścianach zagłębienia...
A potem słyszy zew Bestii.. i te jej oczy, gdy się ogląda, bezskuteczne starania by wydostać się z jamy...w końcu upadek na dno jamy, w sam środek błota przykrytego cienką warstewką wody i jesiennych liści...
...zew Bestii...
koniec sceny...

Stwirku,na jote sie nie zmienia...I nie martw sie...bo zdaza je przeczytac inni...A jak wyleca...znowu tu beda...hmm i tak w

zablokowac hydepark...czego nie chce ze wzgledu na to, co napisalas do mnie hmmm :(((

Kiwdul

Jeśli te posty będą takie same, jak poprzednie, to wylecą. Jak poprzednie.
(nie atakuję, nie grożę, mówię po prostu jak będzie)

Aube ...Tak wlasnie bylo...on zaczal od nowa:((((...Ciesze sie z tego...ze to zauwazylas....

Zdrowiej szybko :)))

Stworku...dobrze...nie bede zbyt mocno atakowal hydeparku,jego podstaw informatycznego jezyka ...Lecz wysle raz jeszcze swoje

nzury....Przynajmniej to bedzie lojalne wobec samego mnie....Nie bede sie upiekszal, ani zmienial...jak niektorzy w tym miejscu....Nie jestem dwulicowcem...wiec nawet te posty swiadczyc beda o tym, ze dla mnie szczerosc w przekazywaniu informacji-jest najwazniejsza!!!! nawet kosztem samego siebie.... hmmm

Kiwdul

dziękuję za zwięzłość :D:D:D
A jezeli chodzi o bagginsa, to pewnie ominęło mnie ilka postów z waszej wymiany zdań, ale jeśli dobrze pamiętam to on zaczął od nowa, a tego w najmniejszym stopniu nie pochwalam...

Agentko!

zastanawiać się nad zagubionymi członkami Kiszczaka? Może rzeczywiście w szczurzych kazamatach czekają, aż wiatr zagra na flecie... niestworzone rzeczy;-)

No jak? Aube? .....

teraz staram sie pisac zwiezlej... :))))
Zycze WAM zdrwoeia i to szczerze, mimo tego co moga napisac tacy, jak baggins !!!!!

Aube...nic nie poradze na twoja chorobe...ani na chorobe Stworka...lecz zapewniam Was,ze nie ciesze sie z tych waszych

I nic nie poradze na to...ze nie mozesz przeczytac wiecej niz dwie linijki hmmm A moze przyjade do Ciebie na Karwiny i naucze jak czytac ..."inaczej" ??? hihi :)))

Juz jestem..naprawilem.***Stworku,a baggins mnie nie niewazyl???Za jego otoczka hmm "doskonalosci" ukrylo sie cos...co

ie :((( I to widac wyraznie pomiedzy tymi jego "ladnymi" slowkami :(((
Wiec...wiec moze raz...i mnie obron przed takimi....hmmm

Kiwdul

skoro to nie nienawiść, to tym łatwiej Ci przyjdzie. Wiesz, ja też mogłabym chcieć by nie było np. postów anty ego złego do mnie, bo znieważył mnie w nich nie zliczę ile razy.
Ale w tej chwili to już dla mnie nieważne.

Inne tematy z forum Hydepark

Wiersz o Gdyni (10 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Grajdołki (161 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry