Widok

Hej! MARTA

Rozsiewam wirusa więc nie piszę na gg
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wszelakim

psychiatrykom i zakladom psychiatrycznym dedykowane :)
Swoja droga ciekawe, to wlasnie bohater artykulu zalozyl przezabawne C.I.A. ...

Alez piekna niespodzianka:))Hyedepark istnieje nadal hihi...moge sobie popisac ladnymi slowkami:)))dziekuje dobrzy

...cenzorzy, nie dajecie mi wyboru w przedstawieniu mojego zdania...wycinacie te wpisy za kazdym razem...wiec zaleje kolejny raz te miejsce moimi postami, zaraz wlacze program....papa

Kiwdul

No więc dobrze przyznam się...jestem ławą przysięgłych a podpisałam się raz "wiecie kto" ponieważ jak każdy widzi obok są nr IP i nawet jeśli zmienię ksywę wszyscy wiedzą o kogo chodzi. Nie rozumiem tylko twojego kolejnego ataku złości...nie muszę go rozumieć prawda???Czemu wyżywasz się na mnie???Co ja Ci zrobiłam???Skoro wiesz kim jestem to kim jestem???Bo ja już nie bardzi się oriętuje-posądzano mnie ostatnio o schizofrenię.

Szczury ....

znowu atakują....
ciekawe dlaczego nie poszły w ten korytarz po prawej stronie?
no dlaczego?
dlaczego pytam tam musiał być ten pięciogłowy potwór?
nie znoszę podziemnych labiryntów
ja chcę do lasu...

to mówiłam ja Rangerka z Doliny Huberta.

"K" czyli wiadomo kto...Czy bylem az tak bardzo bezwgledny wobec ciebie?Nie sadze...wiec nie piekl sie teraz...Prosze...

:)

nawet nie wiem czyje teraz IP mam...lecz to nie jest wazne, bo i tak sie podpisuje swym nickiem... :)

Kiwdul

Uważam że niepotrzebnie Ty się pieklisz.Ja jestem spokojna jak anioł.I poszę przestań do mnie pisać na "K".Jeśli tak Ci pszeszkadza to że mam taki sam nr IP jak kurator to zacznę używać innego.

Kiwdul

Myślę że Admini mają rozum, zdaję sobię sprawę z tego że ich o to nie posądzasz.Za nie używanie naszego IP serdecznie dziękuję, uważam to za akt grzeczności w naszą stronę.A jeśli idzie o posty, to odrobina spokoju każdemu się przyda, mniej agresywności!

Tak..masz racje...nie posadzam ich ani o zalety intelektu,a ni tym bardziej-moralnosci...Bo to byloby zalosne,gdybym inaczej

...I nie masz za co dziekowac...staram sie jedynie , by was nie blokowano....chyba, ze zrobia to sami pseudo cenzorzy...Jesli nawet uzyje jakiegos IP piszacych tutaj ludzi...staram sie po kilku postach je zmienic, by tym nie rozgarnietym adminom nie przyszlo do glowy blokowanie tego adresu......Ale te hmmm przemilcze jakie...nie maja specjalnego korektora adresow i moze sie zdarzyc, ze kogos zablokuja, robia to tak idiotycznie, ze chce mi sie z tego smiac...a raczej nie chce-lecz caly czas sie zmieje...az bola mnie boki... :))))

Tak,masz racje-niezbyt dobrze mysle o adminach i to w kontekscie ich intelektu ,oraz moralnosci...

I naprawde zapewniam ciebie, ze staram sie nie uzywac IP tutaj piszacych, z wyjatkiem Xiendza, bo to dran...i IP piszacych tu adminow, bo to...(napisalem o nich juz dosc)
Naprawde nie byloby tych wszystkich slow, gdyby te smieci wykasowali posty tych, co mnie na tych lamach szkalowi uzywajac ladnych slow-pisali takie potwarze, ze az mnie cholera wziela...

Milo tak sie gaworzy,ale bede musial na pewien czas zablokowac mozliwosc wypowiedzi..sorry:( Musze cos

Z wyrazami jakiegos tam nie szacunku i szacunku :

Kiiiiwduuul!

...proszę...

zapraszam

http://blog.tenbit.pl/ta-droga
jak ktoś sie zagubi na stronach cyber #$#%^ świata to zapraszam do siebie

Wyslucham Ciebie...lecz nie tutaj...a na przyklad na gg lub jakims innym komunikatorze...Masz jeden z nich...I licze,ze nie

a tutaj prosze..prosze napisz, ze chcesz wlasnie poza tym miejscem rozmawiac...
Jesli masz ochote...

Kiwdul

Ale przecież Ty i tak wiesz, co mam Ci do powiedzenia....

To, czego teraz chcę

to spokoju. Na HP również.

A czego ja chce???jak mozesz tak pisac:((( Po prostu musze "opublikowac" te sprostwoania...choc wulgarne,zgodzam sie z

ie daja !!!

Nie ja potwor...po prostu,tak nieudolnie,przez innych nazywane-sie bronie....

:(

Stworek

Czytanie na temat poczynań autoró CIA jest lepszym tekstem z dreszczykiem niż książki Agathy Christie....
A spokój by się przydał...

Kiwdul

no to napisz to - napisz swoją prawdę, ale nie wulgarnie, nie ziejąc nienawiścią, nie upieraj się akurat przy takiej (wulgarnej) formie, bo dlatego Twoje wpisy wylatują. Napisz swoją prawdę n o r m a l n i e. Po ludzku. Słowami, a nie kleksami na ścianie.

Inne tematy z forum Hydepark

czy ktoś z Was wygrał w radiu?? (150 odpowiedzi)

Zastanawia mnie czy są tu osoby które wygrały w radiu np RMF FM kasę? Codziennie prawie każde...

Święta Bożego Narodzenia - czy ateiści mają moralne prawo mieć w tym czasie wolne? (74 odpowiedzi)

Poprzez pryzmat szeregu dyskusji na tym forum pomiędzy osobami wierzącymi, a zagorzałymi...

Wiersz o Gdyni (9 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

do góry