Widok
Hej dziewczyny!
Jestem wesołą, miłą, 25 letnią dziewczyną z Gdańska, mama-singielka.
Moja dyspozycyjność jest minimalna.
Jednak nie da się żyć bez chwili wytchnienia, wypad na miasto, dobra impreza, albo po prostu kawa - tego mi brakuje RELAKSU :) pogadać, pośmiać się, pobawić.
A może też masz dziecko to może wszyscy wybierzemy się na spacer czy jakiś fajny plac zabaw? :)
Jestem kulturalną dziewczyną, uśmiechniętą, staram się podchodzić do życia odpowiedzialnie i z rozsądkiem.
Coś na temat co lubię:
muzykę - R&B, rock, kawałki z radia, trochę tego trochę tamtego ;)
podróże lecz teraz nie mam na to czasu i nie prędko się to zmieni
w życiu cenie chwile spędzone z ludźmi , dobre towarzystwo jest bezcenne :)
To chyba na razie tyle...
Czekam na maile mam nadzieję że ktoś się odezwie :)
mika.1985@wp.pl
Moja dyspozycyjność jest minimalna.
Jednak nie da się żyć bez chwili wytchnienia, wypad na miasto, dobra impreza, albo po prostu kawa - tego mi brakuje RELAKSU :) pogadać, pośmiać się, pobawić.
A może też masz dziecko to może wszyscy wybierzemy się na spacer czy jakiś fajny plac zabaw? :)
Jestem kulturalną dziewczyną, uśmiechniętą, staram się podchodzić do życia odpowiedzialnie i z rozsądkiem.
Coś na temat co lubię:
muzykę - R&B, rock, kawałki z radia, trochę tego trochę tamtego ;)
podróże lecz teraz nie mam na to czasu i nie prędko się to zmieni
w życiu cenie chwile spędzone z ludźmi , dobre towarzystwo jest bezcenne :)
To chyba na razie tyle...
Czekam na maile mam nadzieję że ktoś się odezwie :)
mika.1985@wp.pl
Zapraszamy na warsztaty „Zrozumieć kobietę, zrozumieć mężczyznę” w Pomorskim Ośrodku Psychodynamicznym- http://www.psychodynamiczny.pl
przepraszam Agnieszko czyli uważasz ze szukam dziewczyny z która mogłabym sie zabawić?
Trochę bez sensu, matki singielki to desperatki twoim zdaniem? jezeli byłabyś na moim miejscu nie patrzyłabyś ba to w taki sposób.
Po pierwsze czytając te całe Twoje zdanie na ten temat niedobrze mi się robi. Jak można tak z brakiem szacunku podchodzić do osoby bo jest samotną mamą? Nie masz pojęcia co piszesz.
Inna sprawa singielka (nie ze matka) każdy chciałby ułożyć sobie zycie nieprawdaż? do tego trzeba miłości moja droga nie seksu. Do tego będąc rodzicem nie podejmujesz decyzji lekkomyślnie, bo to już nie o ciebie samą chodzi lecz o ciebie i twoje dziecko.
Trochę bez sensu, matki singielki to desperatki twoim zdaniem? jezeli byłabyś na moim miejscu nie patrzyłabyś ba to w taki sposób.
Po pierwsze czytając te całe Twoje zdanie na ten temat niedobrze mi się robi. Jak można tak z brakiem szacunku podchodzić do osoby bo jest samotną mamą? Nie masz pojęcia co piszesz.
Inna sprawa singielka (nie ze matka) każdy chciałby ułożyć sobie zycie nieprawdaż? do tego trzeba miłości moja droga nie seksu. Do tego będąc rodzicem nie podejmujesz decyzji lekkomyślnie, bo to już nie o ciebie samą chodzi lecz o ciebie i twoje dziecko.
Wydawalo mi sie tzn. wg moich kryteriow wartosci to milosc jest nierozerwalnie zwiazana z seksem. Nie moglabym kochac mojego meza i nie miec z nim seksu (ani na odwrot)
Przeciez milosc idze w parze z seksem, prawda?
Jezeli Ciebie urazilam to najmocniej przepraszam. Powinnam byla napisac:
Prawie kazda matka-singielka szuka odpowiedniego faceta i milosci (w domysle rowniez seksu).
Brzmi duzo lepiej, zmienia sie forma, ale tresc jest praktycznie taka sama
Przeciez milosc idze w parze z seksem, prawda?
Jezeli Ciebie urazilam to najmocniej przepraszam. Powinnam byla napisac:
Prawie kazda matka-singielka szuka odpowiedniego faceta i milosci (w domysle rowniez seksu).
Brzmi duzo lepiej, zmienia sie forma, ale tresc jest praktycznie taka sama
To już ma sens, to co wczesniej napisalas że każda matka szuka faceta i seksu nie zabrzmiało dobrze a co do mojego ogłoszenia wogóle niestosowne bo nie o tym pisałam.
Z resztą faceta i milości szuka chyba kazda dziewczyna nie tylko singielka matka hm? ;-)
Dobrze, lepiej zacząć od początku niz brnac w cos co i tak nie ma sensu. Może to poprostu nieporozumienie.
Kazdy żyje swoim zyciem a ja szulkam KOLEŻANKI :-)
Pozdrawiam!
Z resztą faceta i milości szuka chyba kazda dziewczyna nie tylko singielka matka hm? ;-)
Dobrze, lepiej zacząć od początku niz brnac w cos co i tak nie ma sensu. Może to poprostu nieporozumienie.
Kazdy żyje swoim zyciem a ja szulkam KOLEŻANKI :-)
Pozdrawiam!
Po długiej nieobecności.....
Jestem w szoku że tak niektórzy odbieraja moje ogłoszenie!
Gdzie ja dałam odczuć że szukam seksu? wybaczcie ale chciałam spróbować znaleźć koleżankę co w tym złego? ile wy macie lat dzieci ze nawet w takim przypadku doszukujecie się podtekstów?
A wypraszam sobie oceniać moje zycie prywatne na dodatek seksualne jest to moja prywatna indywidualna sprawa, uczył Was ktoś szacunku do ludzi? A może skoro online to juz nie warto się zastanowić zanim się zrobi przykrość?
Jeżeli temat cie nie dotyczy to zostaw, po co gadać bzdury ?
Jestem w szoku że tak niektórzy odbieraja moje ogłoszenie!
Gdzie ja dałam odczuć że szukam seksu? wybaczcie ale chciałam spróbować znaleźć koleżankę co w tym złego? ile wy macie lat dzieci ze nawet w takim przypadku doszukujecie się podtekstów?
A wypraszam sobie oceniać moje zycie prywatne na dodatek seksualne jest to moja prywatna indywidualna sprawa, uczył Was ktoś szacunku do ludzi? A może skoro online to juz nie warto się zastanowić zanim się zrobi przykrość?
Jeżeli temat cie nie dotyczy to zostaw, po co gadać bzdury ?