Widok
Hejka ;-)
Witam wszystkie przyszłe Panny Młode ;-)od dawna jestem bierną Waszą czytelniczką, ale dopiero teraz skusiłam się żeby uczestniczyć w "babskich pogaduszkach" ..:) Znalazłam tu już masę wskazówek, i mam nadzieję że znajdę jeszcze więcej, bo termin ślubu mamy ustalony na 13 sierpnia a jak narazie jesteśmy w proszku- no może prócz sali i księdza..hih:)
No to teraz ja.. :) Od jakiegos czasu poczytuje sobie to forum i nawet nie wiecie, jak Wam zazdroszcze :) Niestety moje Kochanie musi troszke poczekac, az bede wystarczajaco stara, żeby isc w bialej sukni do ołtarza :) Niemniej jednak, brzydko mowiac, mam fioła na punkcie roznego rodzaju akcesoriow slubnych (a zwlaszcza sukienek :) ), wiec pomyslalam sobie, że się do Was odezwe.. a co tam, moze nikt mnie nie zje ;)
A zatem serdecznie pozdrawiam wszystkie szalone panny mlode.. mam nadzieje, ze kiedys do Was oficjalnie dolacze,hihi
A zatem serdecznie pozdrawiam wszystkie szalone panny mlode.. mam nadzieje, ze kiedys do Was oficjalnie dolacze,hihi