Widok

Hemoron-stosował ktoś tą metodę na hemoroidy???

Hemoron-stosował ktoś tą metodę na hemoroidy??? Mam II stopień tego paskudztwa i zastanawiam się nad tą metodą, ponoć najmniej inwazyjną i bardzo skuteczną. Ktoś z Was poddał sie temu zabiegowi? Czy są efekty uboczne, miałyście takie? Proszę o podzielcie sie swoim doświadczeniem.

Z góry dziękuje:)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5
Czy ja wiem czy takie drogie.... Jesli spojrzysz na inne środki tego typu to nie są takie tanie. Jest wiele niedrogich maści ale maści to jedynei działanie tymczasowe. Mi również wydawał sie drogi ale teraz jak patrzżę się na wydajność to wcale tak nie jest.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No niestety ale tak. Wiele osób się do tego nie przyznaje , ale czytałam statystyki gdzies,ze ponad 60% polaków ma hemoroidy w którymś okresie życia Mnie dopadło bo mam pracę siedzącą . Jak na razie za pomocą ziół udaje mi się utrzymywać chorobę w ryzach, że tak powiem ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Cholernie nieprzyjemna dolegliwośc ;/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie zawsze. Nie trzeba iść pod nóż jeśli hemoroidy sa niewielkie. Procto vitale powinno pomóc przy mniejszych i średnich hemoroidach. Niestety ale na duże jedynie operacja.
Przez internet. Na forum nie chcę spamować. ale wpisz sobie w wyszukiwarkę i powinni Ci się pojawić kilka miejsc.
Sama również się wspomagam bo nie chcę uciekać się do operacji. Hemoroidy pojawiły się u mnie w okresie ciąży, potem nie zniknęły. Jednakze jak zaczełam leczyć procto vitale plus jeszcze masciami to są o wiele mniej nieprzyjemne niż wczesniej.
A gdzie mogę to kupić? Mam hemoroidy, jestem w ciązy. Z tego powodu nie biorę leków ;/ Nie chcę aby miały wpływ na maluszka.Choroba jest jednak bardzo ale to bardzo uciążliwa.
Można wyleczyć o ile zacznie się leczenie odpowiednio wcześnie. Jesli hemoroidy sa w początkowej fazie to nie powinno być z tym wiekszego problemu ale nie licz na to,że pokonasz duze rozwiniete hemoroidy.Raczej nie ma na to szans....Procto Vitale to faktycznie dobry dobry środek, równieiż mam. Łączę go z innymi lekami doustnymi i maściami zewnętrznymi.
Mi również Procto Vitale pomógł. Mam wrażenie,że zioła czasami bardziej pomagają niż te wszystkie szukmnie reklamowane leki, które przetestowałam niemal wszystkie. Działanie czasami było lepsze, czasami gorsze jednak teraz jest duża poprawa.

Mam jeszcze pytanie. Czy hemoroidy da się calkowicie wyleczyc czy to jednak takie leczenie objawowe? Czy w koncu trzeba iśc pod nóż?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
od kiedy ziola to placebo? Ziołolecznictwo ma bardzo duża tradycję i potrafi pomóc lepiej w wielu chorobach niż leki. Przy tym również Ci nie szkodzi. Sama widzę bardzo dużą różnicę od kiedy biorę Procto Vitale. Na początk może się to wydawać trochę drogie ale takie nie jest. Wystarcz na długo.
Mi znajomy równięz polecał zioła ale nie bylam przekonana. czy aby nie jest to placebo ;/
No niestety ale tylko operacja. MI lekarz rodzinny jednak odradził bo u mnie nie są one takie mocne aby mi mocno przeszkadzaly i sam powiedział mi ,ze do operacji to one na razie na pewno się nie kwalifikują i po prostu nie ma co ryzykować ( opieracja to zawsze jest pewne ryzyko,że coś sie tam nie powiedzie). Aktuanie zaczynam brać Procto Vitale. Sa to zioła, przypisała mi rodzinna i powiedziała,że to moze pomóc. No nic, zobaczymy czy zadziała ale jestem dobrej mysli.
Z tego co słyszałam to, że one niestety same nie znikną. Mogą przestać dokuczać ale będą na zawsze. Też mam ten problem, a dodatkowo mega przerośnięte fałdy anodermy i szczelinę odbytu. Jak tylko skończę karmić idę na operację. Jestem już tym zmęczona. Mam nadzieję że nie spotka mnie żaden ze skutków ubocznych😉
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
U mnei jest ten problem,że maści działaja ale problem cały czas powraca. Czy to prawda,ze hemoridów nie da sie usunąc inaczej niż operacją? Bo obecnie mam wiele maści , przetestowałam ich naprawdę sporo. Hemoroidów nabawiłam sie podczas ciąży i trochę mnie przeraża fakt,ze będę musaiała sie z tym jeszcze bardziej męćzyć ;/
Czy są jakieś leki, które rzeczywiście popraiwą stan? I zmniejszą hemoroidy>
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
też miałam hemoron w Białymstoku robiony Jednak jak dla kogo u mnie po pól roku nastąpil nawrót..krwawienie wypadanie guzków...teraz nie wiem jaki zabieg wybrać
maść za jakieś 10 zł z kasztana kupić, posmarować. daje troche ulgi :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Tak potwierdzam w Białymstoku jest ok. Jestem po pierwszym zabiegu jest ok
prosze o info gdzie w starogardzie robia to za darmo?(ania.ka@o2.pl) pozdraiwma
Jestem po pierwszym zabiegu hemoran wlasnie w OMEDA w Bialymstoku.
Zabieg bezbolesny ,bezkrwawy.Zaraz po zabiegu ulga.Naprawde nie boli(jestem bardzo wrazliwa na bol)Polecam!!!!!
kup w aptece hamamelis virginiana . Nic nie usuwa tak skutecznie hemoroidów, jak ten lek homeopatyczny. Wypróbowałam na kilkodziesięciu pacjentach. W miesiąc powinien pomóc Dozowanie 4x po 2 granulki pod język.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 12
Hemoron wykonuja w OMEDA w Białymstoku

Inne tematy z forum Zdrowie

Endometrioza (49 odpowiedzi)

Hej Kochane Forumki :) Mam małe pytanie ponieważ niewiele znalazłam na ten temat na forum :(...

do góry