Widok

Herzlich willkommen

Kacper proponuje prostą linię tramwajową trasą: Łostowicką, Schuberta, Do Studzienki i z dwoma odgałęzieniami - jedno do dworca we Wrzeszczu a drugie do Placu Komorowskiego.
Adamowicz proponuje dłuższy i bardziej okrężny wariant tylko do Grunwaldzkiej.
Więc różnica jest istotna.

Sąd Rejonowy zrozumiał różnicę i wydał wyrok oddalający pozew Adamowicza skarżącego się na stwierdzenie Kacpra, że Adamowicz oszukuje wyborców.
Sąd Okręgowy postąpił odwrotnie
Sąd Okręgowy nie znać polska język ?
Sąd Okręgowy nie znać przebieg ulica w Gdańsk ?
Wysoki Sąd jest tak wysoki, że z wysokości bez lornetki nie dostrzegać różnica ?
Ja rozumiem dlaczego Są Okręgowy tak postępuje.
Pan prezydent zatrudnić w Sąd Okręgowy uchodźy z LGBT+? Herzlich willkommen.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

He, he, he,

Ja wiem kto przegra jak Adamowicz lub Wałęsa wygrają. Oni wygrają, cała reszta Gdańska przegra. Szczególnie zabawny będzie los tych, którzy mamie na złość uszy sobie odmrożą. Jeszcze inni posługują się metaforą karpia, który głosuje za przyśpieszeniem wigilii i myślę, że to jest dobra metafora - jak karpie w ten sposób wyginą, nikt już więcej nie będzie przeszkadzał w robieniu normalnej polityki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mili, ze nawet ktos taki jak ty czyli tzw stary ruski nie wierzy w wygrana PRLiwskiego kandydata :)))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Łowca, weź się do pracy za miskę ryżu!

raven

W toku ewolucji połowy mózgu się wyspecjalizowały i pełnią odrębne, choć nie do końca, funkcje. Lewa połowa kontroluje prawą część ciała, prawa - lewą. Ponadto lewa jest wyspecjalizowana językowo, podczas gdy prawa zajmuje się porządkowaniem danych na temat przestrzeni.

Inne tematy z forum Hydepark

Kawa czy Herbata - rano (220 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Grajdołki (332 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry