Widok

Herzlich willkommen

Kacper proponuje prostą linię tramwajową trasą: Łostowicką, Schuberta, Do Studzienki i z dwoma odgałęzieniami - jedno do dworca we Wrzeszczu a drugie do Placu Komorowskiego.
Adamowicz proponuje dłuższy i bardziej okrężny wariant tylko do Grunwaldzkiej.
Więc różnica jest istotna.

Sąd Rejonowy zrozumiał różnicę i wydał wyrok oddalający pozew Adamowicza skarżącego się na stwierdzenie Kacpra, że Adamowicz oszukuje wyborców.
Sąd Okręgowy postąpił odwrotnie
Sąd Okręgowy nie znać polska język ?
Sąd Okręgowy nie znać przebieg ulica w Gdańsk ?
Wysoki Sąd jest tak wysoki, że z wysokości bez lornetki nie dostrzegać różnica ?
Ja rozumiem dlaczego Są Okręgowy tak postępuje.
Pan prezydent zatrudnić w Sąd Okręgowy uchodźy z LGBT+? Herzlich willkommen.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Od dawna mówiłem, że to jest patologia sądowa to wywracanie wyroków do góry nogami w drugiej instancji. Apelacja powinna mieć możliwość albo podtrzymać wyrok albo skierować go do ponownego rozpatrzenia. Bo to są skandaliczne sprawy, np. casus Sawickiej albo Wałęsa contra Wyszkowski.
W ogóle to dajcie spokój z tymi procesami w trybie wyborczym bo mnie krew zalewa. Marnowanie pieniędzy podatnika. Morawiecki jedzie z typowo propagandową papką i ględzi, że PO obiecało budować drogi a nie budowało. To ci do sądu od razu i trwa przepychanka w dwóch instancjach. Jak PiS będzie tak samo głupie to np. jak Schetyna powie, że za PiSu wszystko drożeje, to oni co zrobią? Hyc do sądu z argumentem: nie! nie wszystko dorżeje! Bo my tu mamy waciki kosmetyczne i spinacze biurowe, które nie podrożały a nawet potaniały!
Ja rozumiem procesować się jak ktoś komuś zarzuci przestępstwo albo oskarży go że w burdelu go widziano. Ale angażowanie sądów w jakieś czepianie się słówek w momencie kiedy ludzie miesiącami czekają na wyrok to jest bezczelność i chamówa polityków, co już zupełnie się we własnej piaskownicy odcięli od rzeczywistości
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ale rzetelnie i rzeczowo--o co w tym chodzi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

jesli chcesz te sprawe --Adamowicza z Płazynskim pokazac
to po kiego robisz to w przesmiewczy sposob
nie piszac o faktach nt?!
myslisz ,ze wszyscy przeczytali o tym choc 2 zdania?

Adamowicz w kampanii uzywa wszelkich manipulacji,jeden z nich to m.innymi sms ,ktory sie znalazł na moim telefonie
a drugi ksiazeczka propagandowa niby o szkolnej integracji

wszedzie oczywiscie ta sama morda z tymi samymi frazesami --jak to on dba o wszystko i wszystkich
proces z Płazynskim jest tez wykorzystany pod kampanie
nie jestem za Pisem,bo to takie samo łajno
jak PO..ale mlody Plazynski jakos tak instykntownie jest u mnie na plus

stad uwazam ,ze warto jego postac i to,co sie dzieje w tym procesie opisac
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Hydepark

Kawa czy Herbata - rano (222 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Grajdołki (340 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry