Hik Bar

Bary

Gdynia, Kartuska 11

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Nie polecam wątek zamknięty Obsługa zarówno w lokalu, jak i przez telefon bardzo nieuprzejma, nie...
~I
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 17 października 2019

Baśka - opinia wątek zamknięty Masakra ... koszt dostawy 6zl na pustki Cisowskie , jedzenie zimne a tak mała...
~Baśka
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 16 czerwca 2019

O masakro !!! wątek zamknięty Jedzenie bez smaku ! Nie polecam zamawiania przez telefon za każdym razem...
~angela
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 marca 2016

Ocena KIK Gynia wątek zamknięty Przede wszystkim wspaniała obsługa. Jakość potraw dla mnie bardzo dobra....
~Bogusław Sosiński
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 11 marca 2016

stały klient wątek zamknięty Do tej pory było ok,czasem gorzej czasem super ale dzisiaj było...
~magda
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 września 2015

Najświeższy obiad z jakim miałam doczynienia od dłuższego czasu wątek zamknięty Po otrzymaniu dań razem chłopakiem byliśmy mega pozytywnie zaskoczeni....
~mamadu
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 4 grudnia 2014

Hik Shit wątek zamknięty Jedzenie do d.... Sos słodko kwaśny ze słoika :D . Potrawka z kurczaka cała...
~Rafał28
-

dodano: 28 września 2014

tragedia wątek zamknięty zamówienie nie zgodne z tym co chciałem, obsługa tragedia, jedzenie zimne...
~Artur
-

dodano: 20 lipca 2014

Jedzenie na zamowienie wątek zamknięty zamówiłam kotlecik i dostalam doslownie kotlecik wielkości mojej pięści i na...
~sylwia
-

dodano: 8 lipca 2014

Słabo wątek zamknięty Zamawiałem jedzenie od nich kilkakrotnie i parę razy jadłem w lokalu. Z...
~Grzegorz
-

dodano: 21 maja 2014

Dobra Pizza wątek zamknięty Parokrotnie zamawiałem pizze w Barze Hik i musze przyznać że jest naprawdę...
~Tatar
-

dodano: 20 maja 2014

krzysztof - opinia wątek zamknięty zamówione na telefon kebaby były zimne
~krzysztof
-

dodano: 19 maja 2014

. wątek zamknięty Zamówiłam dzisiaj 3 dania na wynos. Czas oczekiwania może być... jakieś 40...
~anonim
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 31 maja 2012

Zamówienie pzrez telefon wątek zamknięty Miły spokojny głos, pomocna pani, szybka dostawa. Miła obsługa. Nie wiem jak...
~Andrzej Kozłowski
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 3 maja 2012

Bardzo polecam. =) wątek zamknięty Składałam zamowienie telefoniczne, odebrala mila pani i pomogla mi w wyborze...
~Agnieszka
-

dodano: 22 stycznia 2012

Obsługa na minus wątek zamknięty Dosyć czesto korzystam z ich usług,w sumie mozna powiedzieć że jestem stałym...
~Bogdan
-

dodano: 2 września 2011

masakra!!! wątek zamknięty Pierwsza moja wizyta w tym barze i ostatnia. Niemiła atmosfera, straszna...
~aga
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 12 marca 2011

nigdy nie zawiedli wątek zamknięty jestem stalą klientką ,zamawiam zwykle pizzy jest naprawde bardzo dobra, na...
~pizzer woman
-

dodano: 10 marca 2011

jestem rozgoryczony...PORAŻKA!!! wątek zamknięty Namówiła mnie żona, była bardzo głodna, zgodziłem się bo wielokrotnie byłem...
~kaniasty
-

dodano: 9 listopada 2010

Świetna Restauracja! wątek zamknięty Szybko Smacznie i sprawnie : ) Polecam
~ssnopi
1

dodano: 6 lutego 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
33

31

wątków

do góry