Widok

Hipodrom - opinie

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś miał wesele lub bawił się w Hipodromie i podzieli się swoimi wrażeniami?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej daga, sorki ze tak pozno pisze ale rzadko tu zagladam...
ale sie ciesze ze tez tam macie ;o))) super i czekam 13-go na opinie!
juz sie nie moge doczekjac! spisaliscie jakas umowe bo my nie, tylko zaliczka mala...
planujemy jakies 60 osob, zespol mamy Tequila Jedyne takie trio! ;o))) kamerzyste i fotografa tez...
za suknią mam zamiar dopiero zacząć chodziec...
a co do sali to balam sie ze bedzie wygladać troche zimno ale jak zobaczylam ostatnio zjęcia na ich stronie to bylam pod wielki wrazeniem, bardzo pozytywnym !!!!
az mi sie gębuchna cieszy ;O)))
jak cos to pisz na priv to bedziemy czesciej w kontakcie
laj laj laj ;O)))
milego weekendu!
pap
czesc, na hipdomie sa dwie oddzielne sale. jedna jest w restauracji, na ok 6o osob. a druga jest nowo zrobiona, samodzielna, w budynku obok i ona jest do 100 osob, wiec nie ma zadnego problemu jak dwa wesela odbywaja sie jednoczesnie,pa
czesc!!!
nie martw sie nie jestescie jedyni, ale my jestesmy pierwsi:). my mamy wesele na tej duzej sali 12. 08, mieszkam 10 minut drogi od hipodromu dlatego tak szybko sie zdecydowalam.Wystrój wymarzylam sobie w kolorach złoty i ecru, widzialam jakies zdjecie w tych kolorach i bardzo mi sie spodobalo. u nas bedzie ok 80 osob, a u ciebie?? a masz juz zespol lub dj, na kogo sie zdecydowalas?? bo ja mam dj poleconego przez panie z restauracji. serdeczne pozdrowienia!!!!!!
Dziewczyny czy w Hipodromie odbywają się dwa wesela naraz? jak wtedy jest to zorganizowane?
Pozdrawiam
Hej Daga, kiedy macie wesele??? bo my 18.08 na duzej sali, widzialam zdjecia po jej przystrojeniu na stronie internetowej Hipodromu i jestem pod wrazeniem, wyglada super!!!!
Opinie slyszalam dobre tak wiec nasz wybor chyba tez dobry!!!
juz myslalam ze nikt poza nami nie robi tam wesela... :)
do uslyszonka, jak cos to pisz smialo na piva!!!
pap ;O)))
Pati dzięki za informacje!!! Pozdrawiam!
to moze bierzemy slub tego samego dnia.....
Już to zrobiłam, ale p. Adam ma niestety w tym czasie zajęty termin :(
czesc pati, ja tez mam swoje wesele na hipodromie, w wakacje, ale na wiekszej sali. mam juz dj, poleconego przez panie z hipodromu, jak chcesz na niego namiary, to zadzwon tam i popros o numer tel do p.adama.
Pewnie, że mogę więcej napisać. Koszt od osoby to 120 zł plus własny alkohol, ciasta i napoje. Duzej sali nie widzialam, ale ta mala naprawdę ładna. Dzień wcześniej sala jest do Twojej dyspozycji gdybyś chciałą ją udekorować. Jak jest ciepło to wystawiają wiklinowe fotele na zewnątrz. Pani z którą podpisywaliśmy umowę jest bardzo sympatyczna.
Mam pytanie do Maaarty - czy masz już wybranego dj lub orkiestrę? Jesli tak to czy możesz podać namiary. My poza salą to nic więcej nie mamy.
Dziewczyny prosze napiszcie coś wiecej...!
i ja tam będę miała swoje weselsko 10 czerwca...
Pati czy mogłabyś napisać coś więcej o Hipodromie? Ceny oferty itp.? Z góry dziekuję :-)
Dzięki. My będziemy mieć wesele w tej mniejszej sali na 50 osób (trochę się martwię, że będzie za ciasno), ale ważne że obsługa dobra.
Na weselu w Hipodromie wprawdzie nie byłam, ale spędziłam tam ostatniego Sylwestra i moje wrażenia jak najbardziej na tak (nie tylko moje zresztą - byliśmy tam 8-os. grupą).

Cena w porównaniu z innymi lokalami przystępna (choć nie wiem, jakie są stawki za wesele). Jedzenie było dobre, może nie szaleńczo dużo ale też nie zabrakło. Mimo że wg oferty na osobę przypadał litr soku i 0,5 l wody, nikt tego tak naprawdę nie liczył, a już obsługa kelnerska była najlepsza jaką kiedykolwiek widziałam na jakiejkolwiek imprezie. Talerze i napoje były wymieniane non-stop, kelnerzy pomocni także w innych kwestiach (np. zamówienie taxi).

Co do uwag praktycznych, to byłam nie w samej restauracji, ale w drugiej sali, i z tego co wiem to bawiło się tam ok. 100 osób. Moim zdaniem to ciut za dużo - początkowo impreza miała być na 70, i to chyba byłaby liczba optymalna.

Pozdrawiam,
ma.sia

do góry