Widok

Hipodrom.

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej dziwczynki...
Czy któraś z was miała lub była na weselu w restauracj Hipodrom w Sopocie?
Chciałabym poznać wasze opinie.
Mamy już zarezerwowaną sale na 16 sierpnia 2008 ale nie wiemy czy dobrze robimy. Napiszcie co o niej sądzicie:-))).

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
najlepiej zadzwonic i sie umowic...albo spytac kiedy maja teraz wesele ze chcecie w poludnie podejsc i zobaczyc
a ja właśnie we wrześniu zarezerwowałam, jakoś pod koniec września, i wszystko było otwarte i można było wszystko zobaczyć.
jak ja bylam we wrzesniu w tej restauracji na hipodromie to wszystko bylo pozamykane i nawet nie moglismy wejsc do srodka zeby zobaczyc jak sala wyglada..

image
a kto robi wesele na hipodromie w 2010 roku??
no to odpisalam:)

jak masz jakies pyt o kosciol to pytaj tez:)
juz ci wyslalam maila:)
mam w profilu
englein2009@gazeta.pl

pytaj:) my nei chcielismy zabaw wiec nie prowadzili:)
englein masz jakos maila ?? bo mam do ciebie pare pytan
juz z nimi rozmawialam,jakos sie spotkamy i wszystko omowimy.mowisz ze super prowadza zabawe???
niestety nie. mysmy nic nie nagrywali.
Ale sadze,ze jak zadzwonisz do p. Slawka to sam cos podesle:)
Oni sa naprawde elastyczni i nie biora duzo. Kolejna sprawa to naprawde idzie sie z nimi dogadac-ja mialam to, co chcielismy, poczawszy od pierwszego tanca z tata:)
englein, wiesz ze to moj kosciolek gdzie ty bralas slub?:):) jestem z tej samej parafii:) czy masz moze jakies piosenki tej kapeli??? bardzo bym cie prosila zebys mi wysylala na maila sylwia_golebiewska@wp.pl .dziekuje
my polecamy Kapele, ktora grala u nas, na duzej sali na Hipodromie.

tu zdjecia i relacja
http://forum.trojmiasto.pl/Englein-zamezna-od-1-sierpnia-2009-t120490,1,11.html?hl=englein#hl

Kapela Czarodzieje grala juz na imporezach w naszej rodzinie wczesniej: poprawiny, wesele, sylwester i nasza imprezka

kapela Czarodzieje z Lęborka – rodzeństwo Sławek i Marta Mazur
u nas grali w Sopocie-dojazdowo nie ma problemu + skrzypce na slubie we Wrzeszczu)
obydwoje po szkolach muzycznych (m.in. skrzypce, gitara elektr. klawisze)
608-58-04-52
Hipodrom... łezka w oku, sama tam się weseliłam 4 lata temu :) Własnie w dużej sali. To była wtedy nóweczka, mieliśmy tam jedną z pierwszych imprez :)
Do dziś z radością i wzruszeniem to wspominam. I przyjaciele również biorą nasze wesele na wzór :)
Wielkie dzięki dla pani Irenki, która nad wszystkim czuwała! Jedzenie fantastyczne, obsługa mega sprawna i w ogóle nie zauważalna, co jest rzadkością, a przy tym bardzo cenne.
Zespołu nie mieliśmy, ale prowadził naszą imprezę pan Adam Kaźmierczak, pan z klasą, bez głupich tekstów i zabaw, a przy tym non stop parkiet pełen ludzi :) Kontakt do niego dostałam z polecenia właśnie pani Irenki, bo pan Adam współpracuje z Hipodromem. I to był strzał w dziesiątkę :)
Poczytałam wątek, obejrzałam zdjęcia, trochę się sala zmieniła, więcej ozdobników doszło... Ale w oku łezka się zakręciła :)
Pozdrawiam i życzę wszystkim weselącym się w Hipodromie niezapomnianych wrażeń!
Kaja
czesc dziewczyny.a czy moglybyscie mi polecic jakis zespol ktory u was gral i byl bardzo fajny. ja mam wesele za rok w siepniu na hipodromie.prosze poleccie cos.bede bardzo wdzieczna
isabela gratulacje po pierwsze a po drugie mam nadzieje jestes zadowolona z ciast od mojej cioci
Super:)
Ciesze sie,ze tez jestes zadowolona:) Unas bylo wg ustalen:)
Wszystko super się udało, jedzenia bardzo dużo i bardzo smaczne, obsługa na Hipodromie przemiła w szczególności Pani Iza i P. Irena, niesamowicie miłe i służące pomocą!
Na prawdę można polecać Wszystkim tą restauracje :)
englin super i gratulacje. ciesze sie ze wszystko sie udalo i mowilam ze nie masz co sie martwic. jeszcze raz wszystkiego naj naj na nowej drodze, czekam na relacje
Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Życia, bardzo się cieszę, że wszystko się pięknie udało :)
a pokażesz nam zdjęcia?
Pozdrawiam i jeszcze raz Gratuluje!
ja juz po, na duzej sali.
WSZYSTKO BYLO W PORZADKU, WSZYSTKIE MOJE ZYCZENIA SPELNIONE:)

naprawde nie macie sie czym martwic,tylko trzeba jasno okreslic czego sie oczekuje:)

Jak macie jakies pytania, to pisac:)

Jedzenia zostalo, wszystko spakowane zaraz po imprezie, wszystko zabralismy ze soba od razu (jedzenie, napoje, alkohol).
Porcje duze, smaczne i co wazne-gorące to co trzeba.
Nie podeszla mi tylko ryba po grecku-jadlam juz na domowych poprawinach. Choc mowili,ze wymyslam-ale wg mniemogla byc lepiej doprawiona.

Szynek nie mielismy-mielismy pieczone miesa: schab ze sliwka, indyk faszerowany, kaczka faszerowana-wszystko naprawde bardzo dobre.
do góry