Widok

Hipodrom.

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej dziwczynki...
Czy któraś z was miała lub była na weselu w restauracj Hipodrom w Sopocie?
Chciałabym poznać wasze opinie.
Mamy już zarezerwowaną sale na 16 sierpnia 2008 ale nie wiemy czy dobrze robimy. Napiszcie co o niej sądzicie:-))).

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zleci szybciutko:) niedawno jeszcze miałam rok do slubu...6 m-cy.... a teraz tak czas leci:)))
No to "nam" sie Walerka wyimprezowala:)
englein widziałas dekoracje walerki? jakieś inspiracje?
no i Walerka czekamy na relacje:)) jeśli nie na forum to ja bardzo prosze na maila, jak tam sie hipodrom spisał? jakies zastrzezenia?:)
i Gratulacje świeżutkiej mężatce:)))
widzialam, widzialam mam 3 zdjątka za zgoda Walerki. Szkoda tylko,ze nie bylo jeszcze dekoracji kwiatowej. Staly talerze, wizytowki i prezenciki dla gosci. Wiem,ze zmieniali zaslonki (choc mi hipodromowe bordowe odpowiadaja i nie bede ich zmieniala).
Ciekawa jestem jak sie spisal H i czy wszystko zgodnie z umowa i oczekiwaniami PM
Witam czy mozna przesłać zdjęcia na maila oleka20_83@o2.pl bo też będę tam robiła wesele ale zastanwiam się nad wystrojem sali i nie mam żadnej koncepcji. Może walerki wystrój cos mi podpowie.Z góry dziekuje i czekam na opinie walerki czy sprostali waszym oczekiwaniom w przygotowaniu wesela. Pozdrawiam
Jak Walerka sie tu pojazwi i wyrazi zgode na przeslanie fotek to chetnie to zrobie:)
Prosze sie nie gniewac za powyzsze:)

Z pozdrowieniami
Ja mam wesele 16-go sierpnia i mysle, zeby kupic/wypozyczyc pokrowce na krzesla bo te ich drewniane nie wygladaja bardzo elegancko. Czy moze ktos kto mial juz wesele w Hipodromie bylby zainteresowany odsprzedaniem pokrowcow?
Walereka, czy moglabym od ciebie odkupic lub pozyczyc te pokrowce na krzesla?
Isamaria,

Ja mam wesele 16-go sierpnia, wiec 2 dni po tobie. Ja sie ostatnio dowiadywalam to nikt nie mial sali zarezerwowanej na 15-go. Ja bym sie chetnie zlozyla na dekoracje typu swieczki, kwiaty, balony (chce miec brame z balonow przed wejsciem) oraz pokrowce na krzesla. Jak cos to moj email jest iwonaz@gmail.com
Nie ma sprawy jak Walerka się pojawi i wyrazi zgodę to będę bardzo wdzięczna za przesłanie zdjęć.

Pozdrawiam
no to sie pojawiam troche na wpol przytomna bo dzis rano przyjechalismy. zdjecia prosze przeslac nie ma problemu. albo tu wstawic. powiem tak szybko ze bylo wsio super a rozwijac sie bede w relacji jak usiade i napisze, nie musicie sie o nic martwic, staneli na wysokosci zadania, a zdejmowalismy firanki bo kolezance do wizji nie pasowaly :-)
zycze wam wszystkim zebyscie sie tak super (albo lepiej) bawily na wlasnym weseleu jak my.
Walerka, dziekowac, dziekowac i GRATULOWAC:)

To czekamy na relacje:)))

image
image

image
relacje zamiescilam ale pewnie chcecie wiecej szczegolow. najlatwiej bedzie jak mi zadacie pytania a ja sie postram na nie odpowiedziec. jestem do piatku a potem w podroz poslubna. moj mail awalerowicz@hotmail.com jakby co.
Aniu,
jak to jest z alkoholem-kobieta mowila ze alkohol i napoje zamyka sie w pokoju przy barze, sporzadza protokol i ten alkohol wydziela pozniej jakas kobieta. Dla mnie to jakies malo rozumne
Tak jest?? Wszystko jest ok?? Czy mieliscie inaczej?
alkoholem zajmowal sie moj tata wiec nie do konca wiem. spisywali protokol i stal w lodowce przy barze. my mielismy piwo w beczkach i moj tata rozdawal na stoly i jedna osoba serwowala piwo.
Aniu, a jak spisal sie Haffner?

do góry