Widok
widzialam, widzialam mam 3 zdjątka za zgoda Walerki. Szkoda tylko,ze nie bylo jeszcze dekoracji kwiatowej. Staly talerze, wizytowki i prezenciki dla gosci. Wiem,ze zmieniali zaslonki (choc mi hipodromowe bordowe odpowiadaja i nie bede ich zmieniala).
Ciekawa jestem jak sie spisal H i czy wszystko zgodnie z umowa i oczekiwaniami PM
Ciekawa jestem jak sie spisal H i czy wszystko zgodnie z umowa i oczekiwaniami PM
Witam czy mozna przesłać zdjęcia na maila oleka20_83@o2.pl bo też będę tam robiła wesele ale zastanwiam się nad wystrojem sali i nie mam żadnej koncepcji. Może walerki wystrój cos mi podpowie.Z góry dziekuje i czekam na opinie walerki czy sprostali waszym oczekiwaniom w przygotowaniu wesela. Pozdrawiam
Isamaria,
Ja mam wesele 16-go sierpnia, wiec 2 dni po tobie. Ja sie ostatnio dowiadywalam to nikt nie mial sali zarezerwowanej na 15-go. Ja bym sie chetnie zlozyla na dekoracje typu swieczki, kwiaty, balony (chce miec brame z balonow przed wejsciem) oraz pokrowce na krzesla. Jak cos to moj email jest iwonaz@gmail.com
Ja mam wesele 16-go sierpnia, wiec 2 dni po tobie. Ja sie ostatnio dowiadywalam to nikt nie mial sali zarezerwowanej na 15-go. Ja bym sie chetnie zlozyla na dekoracje typu swieczki, kwiaty, balony (chce miec brame z balonow przed wejsciem) oraz pokrowce na krzesla. Jak cos to moj email jest iwonaz@gmail.com
no to sie pojawiam troche na wpol przytomna bo dzis rano przyjechalismy. zdjecia prosze przeslac nie ma problemu. albo tu wstawic. powiem tak szybko ze bylo wsio super a rozwijac sie bede w relacji jak usiade i napisze, nie musicie sie o nic martwic, staneli na wysokosci zadania, a zdejmowalismy firanki bo kolezance do wizji nie pasowaly :-)
zycze wam wszystkim zebyscie sie tak super (albo lepiej) bawily na wlasnym weseleu jak my.
zycze wam wszystkim zebyscie sie tak super (albo lepiej) bawily na wlasnym weseleu jak my.