Widok

Hipodrom.

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej dziwczynki...
Czy któraś z was miała lub była na weselu w restauracj Hipodrom w Sopocie?
Chciałabym poznać wasze opinie.
Mamy już zarezerwowaną sale na 16 sierpnia 2008 ale nie wiemy czy dobrze robimy. Napiszcie co o niej sądzicie:-))).

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
czy wiecie co jedzeniem, które zostanie?
trzeba je zabrać od razu, czy można się zgłosić następnego dnia (w niedzielę)?
bo jakoś nie mogę sobie wyobrazić, aby nad ranem po imprezie pakować to i zabierać?
no i tego sie trzymajmy i juz.
Nie zamierzam zmieniac knajpy.
ok przeczytalam dwa watki ktore wleilas. wiec co do drugiego to ja sie tam wypowiadam negatywnie i negatywne wypowiedzi dotycza zatoki. co do pierwszego watki to pierwsza negatywna opinia jest od osoby ktora ma 1 post w calym forum czyli ten na temat hipodromu a "dwie osoby" z nikami chyba niezadowolona i jakis tam drugi maja takie same numery ipn (czy ja to sie tam nazywa) wiec jak dla mnie wielka sciema ktos chce im nabruzdzic. radzilabym podchodzic troche z dystansem i sprawdzac, zwlaszcza te bardzo negatywne albo bardzo pozytywne opinie. mam nadzieje wsio wyjasnione i mozemy dalej spokojnie planowac tam wesela
ja dostalam wczoraj maila od dziewczyny ktora miala w sierpniu 2008 i byla bardzo zadowolona, jedzenie duzo i smaczne (panie zapakowaly nastepnego dnia i oddaly co zostalo), mila atmosfera i obsluga.
co do pokrowcow to pojawil sie watek i napisalam do kobietki, 3.5 zl /pokrowiec plus okolo 100zl przesylka w dwie strony. maja rozne rozmiary. wymierze krzesla i zobacze czy pasuja.
odpisalam w watku o noclegach w poblizu H
My mamy w opo.gda.pl
pewnie tak

czy macie jakieś namiary na nocleg w pobliżu Hipodromu?
znajomi mieli w czerwcu 2009 i jedyne zastrzezenie to niedobre ziemniaki-i tyle. Ja nastawiam sie optymistycznie, bowiem sama sie na te restauracje zdecydowalam.
Pozdrawiam

to samo napisalam w cytowanym powyzej watku.
Nie nakrecajmy sie, bo negatywne opinie mozna napisac o kazdej knajpi
już się zalogowałam :)
http://forum.trojmiasto.pl/zatoka-Sopot-t62963.html?hl=hipodrom#hl

tu też jest kilka postów o hipodromie

pozdr
http://forum.trojmiasto.pl/czy-ktos-cos-wie-na-temat-restauracji-hipodrom-w-Sopocie-t5065.html?hl=hipodrom#hl

ps. reni i załamana - to ja:)
narazie wątpliwości ma ~reni i ~załamana, niezalogowane osoby... Podaj linka to poczytamy i obalimy te mity:P jak ktoś jest amrudą to zawsze mu coś nie będzie pasowało!
Witam Dziewczyny.
Przeczytałam całą Waszą konwersację i dołączam się.
Ślub 27 czerwca na małej sali. W poniedziałek idziemy z zaliczką.
Ale czy czytałyście inne wątki dotyczące Hipodromu? Piszą że mało jedzenia, niesmaczne, obsługa 2 zamiast 4 osób, kawa płatna dodatkowo (coś mi sie nie zgadza).
Martwi mnie to- czy to była jednorazowa wpadka, czy coś się psuje?

Z tego co piszecie macie przyjęcie na dużej sali, a czy ktoś ma na małej?
Martwi mnie także brak pokrowców - ale kształt tych krzeseł jest dość szczególny - i chyba będzie ciężko.

Jak ustalicie z H wszystkie wasze wątpliwości - napiszcie.
A czytałaś opinie na temacie "zatoka Sopot"?
Jak nie - to poczytaj
Moja Droga, jakie negatywne opinie...? Ja słyszałam pozytywne;) Ja mam umowe spisaną i jestem optymistycznie nastawiona jak forumki powyżej. Będzie piękne weselicho!
Dziewczyny
Trochę się zaczynam martwić. Jest kilka wątków dot Hipodromu - i sporo negatywnych opinii.
Wesele w czerwcu - nie wiem co robić.
Szukać nowej restauracji???
ale ja Wam zazdroszczę w 2004 roku mieliśmy piękne wesele na Hipodromie--------oj przecudownie było -i Wam również życzę takiego klimatu :)
nie spisywalam umowy-mam tylko KP. Umowilam sie,ze przyjedziemy miesiac przed slubem i bedziemy uzgadniac menu. To podobno standard. Kobieta mowila,ze mamy 2 tyg czasu na marudzenie, zmiany itp.
pewnie ze lubia, moj ulubiony zestaw. a jeszcze bardziej malinki (moga byc po rozdziabane zeby puscily sok).
my mamy w kwietniu wiec troche za wszesnie na owoce ale pomysl fajny. sylver widze ze ty bardziej jestes obeznana.
my wogle chcemy mieszane przystawki tzn dla wiekszosci zupa a dla wegetarian cos innego, na to tez sie zgodzili i na to ze wegetarianie beda mieli inne glowne danie. podobaja mi sie wlasnie za to ze sa tacy elastyczni
ciasta są na osobnym stole wyłożone, dekoracje pewnie w piątek będziesz mogła zrobić jeśli nie będzie wesela w piątek. Kucharz doradził mi raz aby do kieliszków szampana powrzucać po truskaweczce lub połowce truskawki, podobno fajny efekt, opowiadał że "truskawki lubią szampana" myśle że to ciekawy pomysł:)
kieliszki dają do potłuczenia, tolatey podobno są sprzątane. kawa i herbata bez ograniczen, pomieszczenie z alkoholem...hmmm nie bylyscie tam? babeczka Wam nie pokazała lodówek?zamiast ziemiakow...wejdz na stronke hipodromu-jest tam przykladowe menu-i jakie dodataki ziemiaczano-ryzowe sa, jesli nie dostalas wraz z umowa.
do góry