Widok
ok przeczytalam dwa watki ktore wleilas. wiec co do drugiego to ja sie tam wypowiadam negatywnie i negatywne wypowiedzi dotycza zatoki. co do pierwszego watki to pierwsza negatywna opinia jest od osoby ktora ma 1 post w calym forum czyli ten na temat hipodromu a "dwie osoby" z nikami chyba niezadowolona i jakis tam drugi maja takie same numery ipn (czy ja to sie tam nazywa) wiec jak dla mnie wielka sciema ktos chce im nabruzdzic. radzilabym podchodzic troche z dystansem i sprawdzac, zwlaszcza te bardzo negatywne albo bardzo pozytywne opinie. mam nadzieje wsio wyjasnione i mozemy dalej spokojnie planowac tam wesela
ja dostalam wczoraj maila od dziewczyny ktora miala w sierpniu 2008 i byla bardzo zadowolona, jedzenie duzo i smaczne (panie zapakowaly nastepnego dnia i oddaly co zostalo), mila atmosfera i obsluga.
co do pokrowcow to pojawil sie watek i napisalam do kobietki, 3.5 zl /pokrowiec plus okolo 100zl przesylka w dwie strony. maja rozne rozmiary. wymierze krzesla i zobacze czy pasuja.
co do pokrowcow to pojawil sie watek i napisalam do kobietki, 3.5 zl /pokrowiec plus okolo 100zl przesylka w dwie strony. maja rozne rozmiary. wymierze krzesla i zobacze czy pasuja.
Witam Dziewczyny.
Przeczytałam całą Waszą konwersację i dołączam się.
Ślub 27 czerwca na małej sali. W poniedziałek idziemy z zaliczką.
Ale czy czytałyście inne wątki dotyczące Hipodromu? Piszą że mało jedzenia, niesmaczne, obsługa 2 zamiast 4 osób, kawa płatna dodatkowo (coś mi sie nie zgadza).
Martwi mnie to- czy to była jednorazowa wpadka, czy coś się psuje?
Z tego co piszecie macie przyjęcie na dużej sali, a czy ktoś ma na małej?
Martwi mnie także brak pokrowców - ale kształt tych krzeseł jest dość szczególny - i chyba będzie ciężko.
Jak ustalicie z H wszystkie wasze wątpliwości - napiszcie.
Przeczytałam całą Waszą konwersację i dołączam się.
Ślub 27 czerwca na małej sali. W poniedziałek idziemy z zaliczką.
Ale czy czytałyście inne wątki dotyczące Hipodromu? Piszą że mało jedzenia, niesmaczne, obsługa 2 zamiast 4 osób, kawa płatna dodatkowo (coś mi sie nie zgadza).
Martwi mnie to- czy to była jednorazowa wpadka, czy coś się psuje?
Z tego co piszecie macie przyjęcie na dużej sali, a czy ktoś ma na małej?
Martwi mnie także brak pokrowców - ale kształt tych krzeseł jest dość szczególny - i chyba będzie ciężko.
Jak ustalicie z H wszystkie wasze wątpliwości - napiszcie.
pewnie ze lubia, moj ulubiony zestaw. a jeszcze bardziej malinki (moga byc po rozdziabane zeby puscily sok).
my mamy w kwietniu wiec troche za wszesnie na owoce ale pomysl fajny. sylver widze ze ty bardziej jestes obeznana.
my wogle chcemy mieszane przystawki tzn dla wiekszosci zupa a dla wegetarian cos innego, na to tez sie zgodzili i na to ze wegetarianie beda mieli inne glowne danie. podobaja mi sie wlasnie za to ze sa tacy elastyczni
my mamy w kwietniu wiec troche za wszesnie na owoce ale pomysl fajny. sylver widze ze ty bardziej jestes obeznana.
my wogle chcemy mieszane przystawki tzn dla wiekszosci zupa a dla wegetarian cos innego, na to tez sie zgodzili i na to ze wegetarianie beda mieli inne glowne danie. podobaja mi sie wlasnie za to ze sa tacy elastyczni
ciasta są na osobnym stole wyłożone, dekoracje pewnie w piątek będziesz mogła zrobić jeśli nie będzie wesela w piątek. Kucharz doradził mi raz aby do kieliszków szampana powrzucać po truskaweczce lub połowce truskawki, podobno fajny efekt, opowiadał że "truskawki lubią szampana" myśle że to ciekawy pomysł:)
kieliszki dają do potłuczenia, tolatey podobno są sprzątane. kawa i herbata bez ograniczen, pomieszczenie z alkoholem...hmmm nie bylyscie tam? babeczka Wam nie pokazała lodówek?zamiast ziemiakow...wejdz na stronke hipodromu-jest tam przykladowe menu-i jakie dodataki ziemiaczano-ryzowe sa, jesli nie dostalas wraz z umowa.