Widok
wczoraj ustalilam menu i dekoracje i uparlam sie,ze mimo 80 osob miec nie podkowe jaka widac na jednym z pierwszych zdjec w tym watku a litere E. Oni na 90 osob ustawiaja w litere E z czterema odnogami a ja na 80 bede miala E tradycyjne. Nie podoba mi sie ta ich podkowa, bo wowczas mloda para jest zaslonieta przez filary i mniej miejsca do tanczenia.
Kwiaty i wizytowki bede rozkladala dzien przed. w pioatek tez przywozimy alkohol i napoje.
Kwiaty i wizytowki bede rozkladala dzien przed. w pioatek tez przywozimy alkohol i napoje.
haloo mlode mezatki, na co zwracac jeszcze uwage przed impreza?
Wczoraj zapytalam o kawer i herbate-dowiedzialam sie ze jest jedna ale po rozmowach doszlo do tego,ze ma byc do woli, na osobnym stoliku. Czy jeszcze powinnam cos wiedziec??
Wiem juz, ze musze kupic pojemniki na jedzenie, niekoniecznie z przykrywka bo oni i tak pakuja w folie.
Wczoraj zapytalam o kawer i herbate-dowiedzialam sie ze jest jedna ale po rozmowach doszlo do tego,ze ma byc do woli, na osobnym stoliku. Czy jeszcze powinnam cos wiedziec??
Wiem juz, ze musze kupic pojemniki na jedzenie, niekoniecznie z przykrywka bo oni i tak pakuja w folie.
nam najpierw mowila babeczka,ze bez ograniczen a jak sie teraz spytalam to poszla sie upewniac do kierowniczki. Po powrocie okazalo sie,ze bedzie na osobnym stoliku "otrzymacie państwo gratis od firmy". Usmialam sie w duchu:)
Walerka, czy Ty masz cos do zarzucenia? My mamy 3 rodzaje miec z kazdego po 60 szt (na 80 osob-bo 20 sie wykruszylo po potwierdzeniach). Czy te ich porcje miesne nie sa za male, bo tego ja sie obawiam najbardziej? Czy ta miesna porcja jest taka,ze jednym kawalkiem idzie sie nasycic? Mam na mysli np. kobiete a nie faceta, bo pewnie moj M zje z kazdego miesa po kawalku:)
Czy mialas wrazenie,ze czegos moglo byc wiecej?
Walerka, czy Ty masz cos do zarzucenia? My mamy 3 rodzaje miec z kazdego po 60 szt (na 80 osob-bo 20 sie wykruszylo po potwierdzeniach). Czy te ich porcje miesne nie sa za male, bo tego ja sie obawiam najbardziej? Czy ta miesna porcja jest taka,ze jednym kawalkiem idzie sie nasycic? Mam na mysli np. kobiete a nie faceta, bo pewnie moj M zje z kazdego miesa po kawalku:)
Czy mialas wrazenie,ze czegos moglo byc wiecej?
to bylo jedyne co mialam ale nie spowodowaloby to zmiany miejsca, i nie mialabym pretensji gdyby powiedzieli o tym w trakcie omawiania innych spraw a nie wyskoczyli z tym 3 dni przed. miesa nam zostalo na nastepny dzien na poprawiny a ludzie duzo jedli, wierz mi niczego nie bylo za malo. nie wiem czy juz pisalam ale nie polecam karkowki - u nas zostala prawie cala, za to ryby, wedliny, sery, salatki poszly prawie wszystkie. a co do tego ze jestem zadowolona to moi rodzice robia tam 40 rocznice slubu w pazdzierniku. bedzie dobrze