Widok

Hipodrom.

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej dziwczynki...
Czy któraś z was miała lub była na weselu w restauracj Hipodrom w Sopocie?
Chciałabym poznać wasze opinie.
Mamy już zarezerwowaną sale na 16 sierpnia 2008 ale nie wiemy czy dobrze robimy. Napiszcie co o niej sądzicie:-))).

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
uszycie i pozostawienie to chyba faktycznie dobry pomysł, wydaje mi się że jeśli chodzi o kolor to własnie zależy jaką Pnna Młoda będzie miała suknie... ja mam białą więc wolałabym białe...plus czerwone/bordowe kokardy;) no ale możemy pojść na kompromis:) więc gdy Walerka dogada się czy odejmą jej to od rachunku to ok, ale jeśli nie to trzeba zorganizoować zbiórke:)
Dzięki za info :) co do materiału to nie mam pomysłu, chyba dobry byłby taki, który się nie będzie ślizgał... bo krzesła są drewniane, chyba, że pokrowiec byłby mocno dopasowany.
Osbiście wolałabym ecri, ale walerka szyje, więc niech sobie dopasuje :)
Mhm, dobry pomysł z pozostawiem pokrowców w restauracji :)
zobaczymy jak sie sprawy rozwiną :)
pozdrawiam
ja sie orientowalam znalazlam 2 firmy jedna w pruszczy z tego co pamietam pokrowiec z kokarda 8.5 zl a druga 7.5zl za jeden plus koszt dowozu 1.3zl/km (chyba). pogadam z babka ale jezeli oni nie beda chcieli to ja na pewno szyje, mozemy sie zlozyc. kupno to koszt okolo 60zl mysle ze szycie wyjdzie tak samo jezeli nie taniej a beda dopasowane na krzesla bo one sa wyzsze niz reszta. mam juz krawca co mi to zrobi. jaki bedzie najlepiej material i czy bialy czy ecru
acha z polski tez przesylaja pokrowce ale tu dochodzi koszt kuriera i cena sie znowu robi obledna.
co do kwiatow to sa w twoim zakresie wiec to ja wybralam tulipany. oni tylko stroja stoly.
ma
Walerka chciala wymierzyc krzesla i uszyc 2 pokrowce dla PM-wowczas mozemy sie dolozyc:)
Proponowalam tez Walerce, zeby porozmawiala z obsluga na H, moze jak zobacza to odejma Jej od calego rachunku i pokrowce zostana w sali. Probowac mozna, niektorzy ida na cos takiego
szkoda :(
ja początkwo myślałam o wynajęciu takich pokrowców, ale jeszcze nie orintowałam się w ofercie, cenach...
jak się czegos dwoiem to napiszę.
pomysl na razie tu umarl-czekam na jakas propozycje od Walerki.
Sluchajcie, a moze pogadac z nimi, w Hipodromie,ze moze zalupiliby wreszcie-przeciez ta sala naprawde zyska.
Cześć dziewczyny
ucieszył mnie wasz wątek dot. H, bo ja tam też mam wesele 27.06 na dużej sali. Podoba mi się pomysł z pokrowcami na krzesła dla młodej pary, chętnie dołożę się do ew. kosztów.
image
image

i koniec zdjęć od Walerki:) Moze ktos jeszcze dysponuje jakimis, moze z wlasnej imprezy?
DziekujemY:)
image
image

cos mi sie kijowo ładuja, zrywa polaczenie

image
[URL=http://g.imageshack.us/img171/polandjuly2008andchurchri9.jpg
moja proba
image
image
kobieta najpierw sie spytala ile bedziemy mieli dzieci w jakim wieku a pozniej powiedziala,ze do 5 lat bezplatnie a od 5 do 10 lat za 50% ceny

Walerka, a kwiaty na stolach do dekoracji sama sobie wybieralas? Skad juz wiesz,ze beda tulipany? Czy sama bedziesz je kupowala?
my robilismy te zdjecia jak panie ustawialy talerze itd. zreszta jak je poprosisz to cie wpuszcza, nic tam nie bedzie poza zastawa i stolami :-)
mi nie przeszkadza. moja kolorystyka bedzie taka jak na zdjeciach czyli zlota - bo to moj kolor przewodni. dodatkowo beda elementy kremowe. wiec w moim przypadku kremowe i zolte tulipany na stolach (moja wiazanka bedzie z tulipanow). mam pytanie jak sie placi za dzieci w hipodromie bo nie zapytalam. nie przwidywalam dzieci ale okazalo sie ze bedzie dwojka, i jak sie placi za takie osoby jak fotograf i kamerzysta
dziekuje-ale wiesz,sala chyba powinna byc zamknieta przed oczami niepowolanych ludzi:)
A w jakiej kolorystyce chcesz miec sale? Zastanawialas sie nad tym?
Zdjecia mozesz podeslac ale pobawie sie z nimi z wieczora (sprobuje, bo nie robilam tego)
acha ja mam slub 25 kwietnia jak chcesz to podjec rano tego dnia sala powinna juz byc ubrana, zapraszam
cos mam problem w zapisaniu ich jako jpeg w pracy tylko to jedno mi wyszlo i nie za bardzo wiem dlaczego. moge sprobowac z domu p pracy albo wysle ci na maila moze tobie sie uda jest ich raptem 5 ale z roznych stron, wstaw je jak mozesz
tak sobie mysle,ze zadzwonie chyba do nich i podjade blizej lata zobaczyc jakas przygotowana sale weselna:)

A jak dasz rade to prosimy o wiecej zdjątek:)
image
http://img174.imagesha
image
http://img291.imageshack.us/img291/hi
a nie wyjdzie taniej kupno gotowych? jakies allegro czy podobne?
do góry