Widok
uszycie i pozostawienie to chyba faktycznie dobry pomysł, wydaje mi się że jeśli chodzi o kolor to własnie zależy jaką Pnna Młoda będzie miała suknie... ja mam białą więc wolałabym białe...plus czerwone/bordowe kokardy;) no ale możemy pojść na kompromis:) więc gdy Walerka dogada się czy odejmą jej to od rachunku to ok, ale jeśli nie to trzeba zorganizoować zbiórke:)
ja sie orientowalam znalazlam 2 firmy jedna w pruszczy z tego co pamietam pokrowiec z kokarda 8.5 zl a druga 7.5zl za jeden plus koszt dowozu 1.3zl/km (chyba). pogadam z babka ale jezeli oni nie beda chcieli to ja na pewno szyje, mozemy sie zlozyc. kupno to koszt okolo 60zl mysle ze szycie wyjdzie tak samo jezeli nie taniej a beda dopasowane na krzesla bo one sa wyzsze niz reszta. mam juz krawca co mi to zrobi. jaki bedzie najlepiej material i czy bialy czy ecru
acha z polski tez przesylaja pokrowce ale tu dochodzi koszt kuriera i cena sie znowu robi obledna.
co do kwiatow to sa w twoim zakresie wiec to ja wybralam tulipany. oni tylko stroja stoly.
ma
acha z polski tez przesylaja pokrowce ale tu dochodzi koszt kuriera i cena sie znowu robi obledna.
co do kwiatow to sa w twoim zakresie wiec to ja wybralam tulipany. oni tylko stroja stoly.
ma
my robilismy te zdjecia jak panie ustawialy talerze itd. zreszta jak je poprosisz to cie wpuszcza, nic tam nie bedzie poza zastawa i stolami :-)
mi nie przeszkadza. moja kolorystyka bedzie taka jak na zdjeciach czyli zlota - bo to moj kolor przewodni. dodatkowo beda elementy kremowe. wiec w moim przypadku kremowe i zolte tulipany na stolach (moja wiazanka bedzie z tulipanow). mam pytanie jak sie placi za dzieci w hipodromie bo nie zapytalam. nie przwidywalam dzieci ale okazalo sie ze bedzie dwojka, i jak sie placi za takie osoby jak fotograf i kamerzysta
mi nie przeszkadza. moja kolorystyka bedzie taka jak na zdjeciach czyli zlota - bo to moj kolor przewodni. dodatkowo beda elementy kremowe. wiec w moim przypadku kremowe i zolte tulipany na stolach (moja wiazanka bedzie z tulipanow). mam pytanie jak sie placi za dzieci w hipodromie bo nie zapytalam. nie przwidywalam dzieci ale okazalo sie ze bedzie dwojka, i jak sie placi za takie osoby jak fotograf i kamerzysta