Widok
ja mam zamiar jak bede w hipodromie wymierzyc je i uszyje na wymiar 2 pokrowce bo zgadzam sie na wszystkie to troche przesada - za drogo (aczkolwiek ladnie wyglada) ale dla nas chcialabym miec. mam zdjecia z hipodromu akurat jak bylismy w tamtym roku dekorowali sale na wesele w zlotym, moge wam wyslac. acha moge sie tymi pokrowcami podzielic jak juz bedzie po.
wiecie co...wesele weselem ale wynajmowanie pokrowcow na wszystkie krzesla to troche droga impreza. Jeszcze nie wiadomo jak sie to ma jak cos zostanie uszkodzone, poplamione. Nie przewiduje czegos takiego ale moze sie przydazyc nawet w najporządniejszej rodzinie:)
Wlasnie kolezanka mnie uprzedzila,ze jej siostra kupila pokrowce na krzesla pary mlodej i wygladaly malo ciekawie bo nie byly przystosowane do konkretnego krzesla.
Wiec juz sama nie wiem co o tym myslec:)
Wlasnie kolezanka mnie uprzedzila,ze jej siostra kupila pokrowce na krzesla pary mlodej i wygladaly malo ciekawie bo nie byly przystosowane do konkretnego krzesla.
Wiec juz sama nie wiem co o tym myslec:)
ok dostalam info z firmy z pruszcza kosztuje wynajem 5.50zl za pokrowiec plus 1.5zl za kokarde, tylko krzesla wygladaja troche inaczej niz te w hipodromie. troche dla mnie za drogo aczkolwiek musze przyznac podoba mi sie wyglad sali z bialymi pokrowcami. moze po bialek kokardzie na kazde krzeslo musze cos innego wymyslec. co do pokrowcow na nasze krzesla to tez jestem za zeby sie wyroznialy
Ci moi znajomi z sierpnia nie mieli pokrowcow-zaczeli mi te pokrowce odradzac i powiem szczerze mam troche zamieszania w glowie.
Nasza impreza to nie typowe wesele. W sumie to obiad z ciastem i kolacja, przewidywany do godz. 2. Slub mamy pozno i zanim cokolwiek rozpocznie sie na H to bedzie dobrze po 20.
Czesc naszych gosci niby mowi,ze bedzie do 24 ale w praktyce to i muzyka i sala sa do 2 w nocy.
Nasza impreza to nie typowe wesele. W sumie to obiad z ciastem i kolacja, przewidywany do godz. 2. Slub mamy pozno i zanim cokolwiek rozpocznie sie na H to bedzie dobrze po 20.
Czesc naszych gosci niby mowi,ze bedzie do 24 ale w praktyce to i muzyka i sala sa do 2 w nocy.
przeszukalam internet. jest jedna firma ktora wynajmuje pokrowce plus na gumtree inna ale maja tylko 90. dodatkowo para pokrowcow kosztuje okolo 60 zl. jak patrzylam na zdjecia to przy E bylo odwrotnie ale nie roznicy bedzie ciezko cos powiesic ale co do pokrowcow na krzesla to tez jestem za zeby sie zlozyc.
kiedy ja bylam tam na rozmowie, na poczatku grudnia-to akurat mieli ystawione stoly w E - dlugi stol stal tylem do sciany a przodem do okna. Kobieta mowila,ze jak ustawiaja w U to wowcza mlodzi siedza tylem do te bocznej sciany a przodem do drzwi wejsciowych i orkiestry/DJ a dluzsze boki sa tylem i przodem do okna
(pomieszalam cos, czy jeszcze rozumiecie o czym pisze?)
Ale i tak obawiam sie,ze moze byc ciezko z dekoracja za MP.
Moze sprobowac jakos dotrzec do dziewczyn, ktore tam mialy imprezki, z prosba o zdjecia.
(pomieszalam cos, czy jeszcze rozumiecie o czym pisze?)
Ale i tak obawiam sie,ze moze byc ciezko z dekoracja za MP.
Moze sprobowac jakos dotrzec do dziewczyn, ktore tam mialy imprezki, z prosba o zdjecia.
weszlam teraz na strone i ogladalam zdjecia. w przypadku stolow w E to panstwo mlodzi maja za soba okna a w przypadku U chyba nie maja nic wiec moze byc ciezko cokolwiek powiesic za nimi. u mnie bede okna wiec raczej nic sie nie da powiesic. mysle ze jak sie d pokrowce to juz bedzie wystarczajaco do tego stoja swiece przy mlodych.
Wiesz co, nie wydaje mi sie zeby az tak sie na to zwracalo uwage.
Moze sie okazac,ze jak je zabudujesz dekoracja to beda bardziej szpecily. Zebys nie zwrocila na nie wiekszej uwagi:)
Czekam na namiar na Twoja ciocie od ciasta:)
A czemu napisalas,ze nie mozna ciast z jajkami? Pewnie chodzi o surowe i salmonelle
Moze sie okazac,ze jak je zabudujesz dekoracja to beda bardziej szpecily. Zebys nie zwrocila na nie wiekszej uwagi:)
Czekam na namiar na Twoja ciocie od ciasta:)
A czemu napisalas,ze nie mozna ciast z jajkami? Pewnie chodzi o surowe i salmonelle
z tego co rozmawialismy to na 90 jest w U a na 100 juz musi byc E nie wiem jak to jest pomiedzy. ja szczerze nie mam nic przeciw E jezeli mi to powiekszy parkiet. mi filary tak bardzo nie przeszkadzaja tylko ze jezeli juz sa to mozna je wykorzystac do dekoracji, myslalam zeby je owinac tiulem i tyle, marzeniem byloby podlozyc swiatelka pod ale nie ma jak sznuror pociagnac zeby sie ludzie o nie nie pozabijali.
Mi kobieta mowila,ze w E ustawiaja przy 120 os. Ja mialam miec 90 ale cos widze ze zbilizamy sie do 100. Powiem,ze wolalabym miec w U (w przypadku naszej sali to odwrocone U :) )
Chyba musze poogladac raz jeszcze zdjecia,bo mi tam filary nie przeszkadzaly (ale jeszcze nie wiedzialam,ze tez tam bedziemy robic )
Chyba musze poogladac raz jeszcze zdjecia,bo mi tam filary nie przeszkadzaly (ale jeszcze nie wiedzialam,ze tez tam bedziemy robic )