Widok
Byłam gościem na weselu na małej sali we wrześniu 2007 i mogę powiedzieć że wesele było super, jedzenia sporo, bardzo dobra obsługa. Nie wiem czy sala była dodatkowo strojona przez dekoratora, ale stoły wyglądały ślicznie. Jedyny minus tej sali to filary które trochę przeszkadzają podczas tańca, ale to mniej istotne, po chwili można się do tego przyzwyczaić. Powodzenia
wedlug mnie sala jest bardzo wazna, podobnie jak dj czy orkiestra oraz oczywiscie jedzenie - to jest wazne zeby goscie sie dobrze bawili. Reszta ma bardziej znaczenie dla pary mlodej.
Wieksza sala jest ponoc na 120 osob, u nas bylo troche ponad 70 i bylo ok. Nie wyobrazam sobie na tej sali 120 osob chociaz Panie oczywiscie zapewniaja ze tyle sie zmiesci.
Wieksza sala jest ponoc na 120 osob, u nas bylo troche ponad 70 i bylo ok. Nie wyobrazam sobie na tej sali 120 osob chociaz Panie oczywiscie zapewniaja ze tyle sie zmiesci.
Dziękuję wam za odpowiedzi.
Powiem szczerze, że trochę się podłamałam i mam dylemat bo już sama nie wiem co mam robić. Duża sala niestety w tym terminie jest już zajęta a my już mamy umówiony kościół, DJ-a i bryczkę, więc ciężko będzie teraz wszystko przesuwać. Chyba zostaniemy przy tej małej sali...?
Powiem szczerze, że trochę się podłamałam i mam dylemat bo już sama nie wiem co mam robić. Duża sala niestety w tym terminie jest już zajęta a my już mamy umówiony kościół, DJ-a i bryczkę, więc ciężko będzie teraz wszystko przesuwać. Chyba zostaniemy przy tej małej sali...?
Mielismy wesele na hipodromie na poczatku wrzesnia tego roku i bylo naprwde super. Jedzenie pyszne, obsluga sprawna i pomocna.
Wedlug mnie jesli chcecie wesele z tancami to wezcie wieksza sale, jest w sam raz na 70-80 osob (wiecej byloby za ciasno). Wszyscy sie mieszcza, nie ma problemu ze sciskiem przy stolach no i jest dosc miejsca na tanczenie, lacznie z wykonywaniem weza naokolo stolu i parkietu. Jest wydzielone miejsce dla djow/orkiestry wiec im teznapewno jest tak wygodniej. Za plecami maja stol z jedzeniem dla siebie.
Jakby cos jeszcze napisac tp pytaj.
Wedlug mnie jesli chcecie wesele z tancami to wezcie wieksza sale, jest w sam raz na 70-80 osob (wiecej byloby za ciasno). Wszyscy sie mieszcza, nie ma problemu ze sciskiem przy stolach no i jest dosc miejsca na tanczenie, lacznie z wykonywaniem weza naokolo stolu i parkietu. Jest wydzielone miejsce dla djow/orkiestry wiec im teznapewno jest tak wygodniej. Za plecami maja stol z jedzeniem dla siebie.
Jakby cos jeszcze napisac tp pytaj.
Graliśmy na małej sali 15 września tego roku. Gości było ok. 50 osób i to było w/g nas max. ile da się na małej sali zmieścić. Chyba że ktoś nie planuje tańców wówczas być może da się zmieścić więcej gości. Bardzo mały parkiet, a rzeczywiście urokliwy wystrój bardzo przeszkadza w szaleństwie tańczących. Bardzo trzeba było uważać na stojące wazony, bukiety z suszkami, obrazy i świeczniki na ścianach. Bardzo mało miejsca dla zespołu lub dj-ja, my nie byliśmy w stanie rozłożyć całości sprzetu który zwykle instalujemy. Był problem z miejscem do przeprowadzenia konkursów, a nawet oczepin. Kiepska wentylacja (brak klimatyzacji) co przy ciasnocie miejsca stanowi znaczący problem. Z naszego punktu widzenia to mała sala raczej nadaje się na przyjęcie weselne niż na wesele.
DJ BAGNO TEAM
www.bagno.vwv.pl
Gramy, nagłaśniamy, oświetlamy !!!
www.bagno.vwv.pl
Gramy, nagłaśniamy, oświetlamy !!!
my tez mielismy na hipodromie (duza sala),osob 75 i uwazam ze to w sam raz bylo
jedzenie podobno bardzo dobre bo my niestety na swoim weselu malo skosztowalismy,ale goscie mowili ze smaczne zarcie
menu niestety nie mamy ale na spotkaniu wszystko ustalilismy bez wiekszych problemow,pani doradzila nam jeszcze co najbardziej schodzi i jakie sa ich specjaly,wiec poszlo bez problemow ustalanie
w ciagu calego wesela tylko raz slyszelismy przejezdzajaca kolejke,a balismy sie ze moze ona mocno przeszkadzac
fajny pomysl z wystawionymi wiklinowymi mebelkami,ludzi mogli spokojnie siasc odetchnac tudziez zapalic
takze uwazam ze sala jak najbardziej pozytywne wrazenei pozostawia
jedzenie podobno bardzo dobre bo my niestety na swoim weselu malo skosztowalismy,ale goscie mowili ze smaczne zarcie
menu niestety nie mamy ale na spotkaniu wszystko ustalilismy bez wiekszych problemow,pani doradzila nam jeszcze co najbardziej schodzi i jakie sa ich specjaly,wiec poszlo bez problemow ustalanie
w ciagu calego wesela tylko raz slyszelismy przejezdzajaca kolejke,a balismy sie ze moze ona mocno przeszkadzac
fajny pomysl z wystawionymi wiklinowymi mebelkami,ludzi mogli spokojnie siasc odetchnac tudziez zapalic
takze uwazam ze sala jak najbardziej pozytywne wrazenei pozostawia
There's only one united, MANCHESTER UNITED !!
Witaj Aga! Mam prośbe do Ciebie o więcej info o hipodromie. Mogłabys wysłać mi na emaila jakieś zdj sali, jakie menu, na ile osob jest sala i jakies mniej wiecej sa koszty wesela. Mocno zastanawiam sie na zrobieniem tam wesela i bede wdzieczna za wszelkie opinie. Pozdrawiam serdecznie i czekam na info.