Widok
my robilismy te zdjecia jak panie ustawialy talerze itd. zreszta jak je poprosisz to cie wpuszcza, nic tam nie bedzie poza zastawa i stolami :-)
mi nie przeszkadza. moja kolorystyka bedzie taka jak na zdjeciach czyli zlota - bo to moj kolor przewodni. dodatkowo beda elementy kremowe. wiec w moim przypadku kremowe i zolte tulipany na stolach (moja wiazanka bedzie z tulipanow). mam pytanie jak sie placi za dzieci w hipodromie bo nie zapytalam. nie przwidywalam dzieci ale okazalo sie ze bedzie dwojka, i jak sie placi za takie osoby jak fotograf i kamerzysta
mi nie przeszkadza. moja kolorystyka bedzie taka jak na zdjeciach czyli zlota - bo to moj kolor przewodni. dodatkowo beda elementy kremowe. wiec w moim przypadku kremowe i zolte tulipany na stolach (moja wiazanka bedzie z tulipanow). mam pytanie jak sie placi za dzieci w hipodromie bo nie zapytalam. nie przwidywalam dzieci ale okazalo sie ze bedzie dwojka, i jak sie placi za takie osoby jak fotograf i kamerzysta
ja sie orientowalam znalazlam 2 firmy jedna w pruszczy z tego co pamietam pokrowiec z kokarda 8.5 zl a druga 7.5zl za jeden plus koszt dowozu 1.3zl/km (chyba). pogadam z babka ale jezeli oni nie beda chcieli to ja na pewno szyje, mozemy sie zlozyc. kupno to koszt okolo 60zl mysle ze szycie wyjdzie tak samo jezeli nie taniej a beda dopasowane na krzesla bo one sa wyzsze niz reszta. mam juz krawca co mi to zrobi. jaki bedzie najlepiej material i czy bialy czy ecru
acha z polski tez przesylaja pokrowce ale tu dochodzi koszt kuriera i cena sie znowu robi obledna.
co do kwiatow to sa w twoim zakresie wiec to ja wybralam tulipany. oni tylko stroja stoly.
ma
acha z polski tez przesylaja pokrowce ale tu dochodzi koszt kuriera i cena sie znowu robi obledna.
co do kwiatow to sa w twoim zakresie wiec to ja wybralam tulipany. oni tylko stroja stoly.
ma