Widok

Hipodrom.

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej dziwczynki...
Czy któraś z was miała lub była na weselu w restauracj Hipodrom w Sopocie?
Chciałabym poznać wasze opinie.
Mamy już zarezerwowaną sale na 16 sierpnia 2008 ale nie wiemy czy dobrze robimy. Napiszcie co o niej sądzicie:-))).

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
englin no wlasnie ta karkowke w ziolach jako przystawke nie polecam jakos im nie wyszla. powodzenia na za prawie tydzien
Englein, masz też na małej sali? i czy zdasz nam relacje, jak się wszystko udało i czy byłaś zadowolona z restauracji Hipodrom?
ale to dopiero po mnie-ja mam 1 sierpnia.
JUŻ NIEDŁUGO NAPISZĘ WAM RELACJE ZE SWOJEGO WESELA, KTÓRE MAM NA MAŁEJ SALI, NA 50 OSÓB
halooo,jak tam ostatni lipcowy slub? Zadowoleni z H ?
ja chyba mam karkowke w ziolach ale juz jako przystawke, w plastrach
Na obiadmamy devolaye, poledwiczki w sosie kurkowym i zrazy-stad moje obawy jakie sa te porcje:)

Dziekuje Aniu:)
to bylo jedyne co mialam ale nie spowodowaloby to zmiany miejsca, i nie mialabym pretensji gdyby powiedzieli o tym w trakcie omawiania innych spraw a nie wyskoczyli z tym 3 dni przed. miesa nam zostalo na nastepny dzien na poprawiny a ludzie duzo jedli, wierz mi niczego nie bylo za malo. nie wiem czy juz pisalam ale nie polecam karkowki - u nas zostala prawie cala, za to ryby, wedliny, sery, salatki poszly prawie wszystkie. a co do tego ze jestem zadowolona to moi rodzice robia tam 40 rocznice slubu w pazdzierniku. bedzie dobrze
nam najpierw mowila babeczka,ze bez ograniczen a jak sie teraz spytalam to poszla sie upewniac do kierowniczki. Po powrocie okazalo sie,ze bedzie na osobnym stoliku "otrzymacie państwo gratis od firmy". Usmialam sie w duchu:)

Walerka, czy Ty masz cos do zarzucenia? My mamy 3 rodzaje miec z kazdego po 60 szt (na 80 osob-bo 20 sie wykruszylo po potwierdzeniach). Czy te ich porcje miesne nie sa za male, bo tego ja sie obawiam najbardziej? Czy ta miesna porcja jest taka,ze jednym kawalkiem idzie sie nasycic? Mam na mysli np. kobiete a nie faceta, bo pewnie moj M zje z kazdego miesa po kawalku:)
Czy mialas wrazenie,ze czegos moglo byc wiecej?
u nas na weselu byla do woli a na poprawinach platna 4zl za kawe lub herbate. tu mam jedyne zastrzezenie bo informacje o tym dostalam w srode przed weselem, nikt nigdy nie mowil nic o platnej kawie i herbacie na poprawinach. zaplacilismy za 100 a bylo okolo 90 osob na poprawinach.
wlasnie rozne opcje z kawa i herbata slyszalam:)
kawa i herbata zawsze na Hipodromie była do woli :) a jeśli chodzi o jedzenie kiedys dawali na paterach na których zostało-potem w ciągu kilku dni trzeba było je oddać ale może cos sie zmieniło -może nie każdy oddawał i dlatego tak jest :(
haloooooo jak sie Wam spisal Hipodrom wraz ze swoja obsluga?
hooop dla Sylver i Reni
haloo mlode mezatki, na co zwracac jeszcze uwage przed impreza?
Wczoraj zapytalam o kawer i herbate-dowiedzialam sie ze jest jedna ale po rozmowach doszlo do tego,ze ma byc do woli, na osobnym stoliku. Czy jeszcze powinnam cos wiedziec??
Wiem juz, ze musze kupic pojemniki na jedzenie, niekoniecznie z przykrywka bo oni i tak pakuja w folie.
wczoraj ustalilam menu i dekoracje i uparlam sie,ze mimo 80 osob miec nie podkowe jaka widac na jednym z pierwszych zdjec w tym watku a litere E. Oni na 90 osob ustawiaja w litere E z czterema odnogami a ja na 80 bede miala E tradycyjne. Nie podoba mi sie ta ich podkowa, bo wowczas mloda para jest zaslonieta przez filary i mniej miejsca do tanczenia.
Kwiaty i wizytowki bede rozkladala dzien przed. w pioatek tez przywozimy alkohol i napoje.
juz za kilka dni bedziemy sie bawic na naszym weselu w Hipodromie. Jak bedzie po wszystkim wszystko wam opisze
halooo nasze mlode Panny Mlode:)
haloooo haloo

Sylver i Reni:)
ustawienia stolow masz wlasciwie powyzej-w podkowe lub w E z czterema odnogami (powyzej 90 os.)
i jak można czy możesz zamieścić menu jakie mieliście? pozdrawiam
do góry