Widok

Hipodrom.

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej dziwczynki...
Czy któraś z was miała lub była na weselu w restauracj Hipodrom w Sopocie?
Chciałabym poznać wasze opinie.
Mamy już zarezerwowaną sale na 16 sierpnia 2008 ale nie wiemy czy dobrze robimy. Napiszcie co o niej sądzicie:-))).

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
przepraszam podałam inny mail proszę o przesłanie zdjęć jak można na oleka20_83@o2.pl
Sylver czy można prosić o jakieś zdjęcia sali jak wygląda z jedzeniem czy nie ma wrażenia pustych stołów i jak wygląda ustawienie? mój mail olcia20_83@o2.pl z góry dziękuje
Sylver...halooo,czy mozesz wrzucic lub przeskac na maila jakiezs zdjecia sali, stolow, dan ?
Caly czas mam obawy,czy nie bedzie efektu pustych stolow
hoooooop
hop hop hop
Sylver, czy byloby problemem gdybys wrzucila kilka zdjec sali i pogladowo stolow z jedzonkiem?
dokupiliśmy owoce, bo nie mieliśmy kwiatow na stołach to przynajmniej owoce były ozdobą;) i smaczną przekąską;)
musze w koncu sprawdzic, czy my mamy do selgrosa czy do macro.

Czy owoce mieliscie tylko na glownym stole? czy dokupiliscie jeszcze,zeby staly na pozostalych stolach?
niestety trzeba... my pożyczyliśmy karte, bo sami nie mamy.
czy do selgrosa nadal trzeba miec karte?
z tortem to mieliśmy przygody... zamówiliśmy w cukierni Wenta na monciaku, mieliśmy zaplacic w dniu slubu o godz. 10, moj P. pojechal a cukiernia zamknieta...od dwoch tygodni podobno! koszmar!jak sie dowiedzialam ze nie mamy tortu to sie rozplakalam ale moj P. zadzialał i trort sie znalazł w ...cukierni Wenta w ...Gdyni!! Wiec jesli masz z haffnera to mam nadzieje ze oszczedza Wam nerwow;)
Małe napoje kupowalismy w skrzynkach w selgrosie, ale nie pamietam ceny.
a alkohol roznosiła obsługa:)
Sylverko, gratulacje:)))

Mnie interesuja te male napoje-czy pamietasz cene napojow?
I jak z alkoholem-czy do tego pomieszczenia mieliscie tylko Wy dostep,czy obsluga tez? kto rozstwial na stolach?

Czy mialas tort z Haffnera?
a napoje gazowane ja miałam w buteleczkach 0,2l typu pepsi, sprite i fanta. Świetnie sie spisały takie małe buteleczki. a soki w dzbankach. wsyztsko zakupione w selgrosie:)
no witam witam:) jestem:) po dłuższej przerwie ale jestem. Juz jako żona:) Bardzo szczęśliwa zona:D co do hipodromu-bo to zapewne Was najbardziej interesuje-wszystko super-jedzonko smaczne, chociaz sama tylko skubnęłem, bo i tak ten dzień zleciał jak w oka mgnieniu. Panie z hipodromu są przesympatyczne, naprawde miejsce godne polecenia:)
hooop dla naszej Sylver:)
Sylver...halooooo
hi hi mam nadzieje ze mowili pozytywnie i nie narobilismy za duzo zamieszania. tez jestem pelna podziwu dla tych pan bo jak zamawialam poprawiny to pytalam sie ile osob normalnie przychodzi na poprawiny to panie nam powiedzialy ze w 90% okolo polowy osob wiec na wszelki zamowilismy 70 porcji (na weselu bylo 95 osob), na poprawiny pojawilo sie 95 gosci i panie jakos wyczarowaly obiad dla wszystkich.
czy ktoras z Was miala napoje gaz w malych (ok 0.5l) butelkach?
Jesli tak, to gdzie sie zaopatrywalyscie?
oo walerka, to na waszym weselu byl mecz :) ja fotografowałam tydzień później i obsługa mówiła o tym poprawinowym wydarzeniu :)
wszystkiego naj naj
FOTOGRAFIA ŚLUBNA
www.aniagrunwald.pl
www.melrose.com.pl
www.ania1410.wordpress.com
ania.melrose@gmail.com
halooo sylver:)))
do góry