Widok
z tortem to mieliśmy przygody... zamówiliśmy w cukierni Wenta na monciaku, mieliśmy zaplacic w dniu slubu o godz. 10, moj P. pojechal a cukiernia zamknieta...od dwoch tygodni podobno! koszmar!jak sie dowiedzialam ze nie mamy tortu to sie rozplakalam ale moj P. zadzialał i trort sie znalazł w ...cukierni Wenta w ...Gdyni!! Wiec jesli masz z haffnera to mam nadzieje ze oszczedza Wam nerwow;)
Małe napoje kupowalismy w skrzynkach w selgrosie, ale nie pamietam ceny.
a alkohol roznosiła obsługa:)
Małe napoje kupowalismy w skrzynkach w selgrosie, ale nie pamietam ceny.
a alkohol roznosiła obsługa:)
no witam witam:) jestem:) po dłuższej przerwie ale jestem. Juz jako żona:) Bardzo szczęśliwa zona:D co do hipodromu-bo to zapewne Was najbardziej interesuje-wszystko super-jedzonko smaczne, chociaz sama tylko skubnęłem, bo i tak ten dzień zleciał jak w oka mgnieniu. Panie z hipodromu są przesympatyczne, naprawde miejsce godne polecenia:)
hi hi mam nadzieje ze mowili pozytywnie i nie narobilismy za duzo zamieszania. tez jestem pelna podziwu dla tych pan bo jak zamawialam poprawiny to pytalam sie ile osob normalnie przychodzi na poprawiny to panie nam powiedzialy ze w 90% okolo polowy osob wiec na wszelki zamowilismy 70 porcji (na weselu bylo 95 osob), na poprawiny pojawilo sie 95 gosci i panie jakos wyczarowaly obiad dla wszystkich.