Widok
POSZUKUJĘ PARY, KTÓRA BĘDZIE MIAŁA ŚLUB NA MAŁEJ SALI 15 SIERPNIA, PONIEWAŻ MY MAMY 14 SIERPNIA I MYŚLAŁAM O ZAMÓWIENIU LUB ZROBIENIU SAMODZIELNIE DEKORACJI NP. SZARFAMI LUB BALONAMI I EWENTUALNIE DEKORACJI KRZESEŁ NP. ORGANTYNĄ?
CHCIELIBYŚMY SIĘ ZŁOŻYĆ NA TEGO TYPU DEKORACJĘ Z PARĄ KTÓRA MA NA DRUGI DZIEŃ WESELE.
MÓJ NR TEL 792792441
IZA
CHCIELIBYŚMY SIĘ ZŁOŻYĆ NA TEGO TYPU DEKORACJĘ Z PARĄ KTÓRA MA NA DRUGI DZIEŃ WESELE.
MÓJ NR TEL 792792441
IZA
Hej dziewczyny. Wczoraj byłam na sali na hipodromie, bo umowilam sie z dekoratorką na omowienie jej oferty i co moze mi zaproponowac(stwierdzilam ze balonow nie chce a jakbym kupowala pierdolki to by mi podobnie cenowo wyszlo) no a babeczka z hipodromu mowi mi ze ona taz zajmuje sie tez dekoracjami, ale coś kręciła i nie chciała powiedziec o cenie tylko ze "napewno mniej niż dekoratorka" i ze ladniej-takie samochwalstwo... poprosilam ja o przeslanie fotek z jej dekoracji, ale sama mowila ze teraz nie ma za bardzo czasu wysylac fotek i jak znajdzie czas to przesle... widzialyscie moze jak ona dekoruje?
hej, jak byłam ostatnio ( z miesiąc temu) zapłacić za salę, pytałam o dekorację sali to nie było mowy o cenie. Pytałam ile kosztują takie dodatki, ale pani mi powiedziała że ona się tym zajmuje i że zrobi to świetnie, trzeba tylko ustalić wcześniej co się chce (światełka, materiał). Myślałam że salę mam z głowy. A napisz co konkretnie chciałabyś zrobić?
My ostatecznie zdecydowaliśmy się na termin wrześniowy.
A propos fotek, to nam obiecywała że zamieści na stronie, ale chyba coś wolno jej to idzie.
My ostatecznie zdecydowaliśmy się na termin wrześniowy.
A propos fotek, to nam obiecywała że zamieści na stronie, ale chyba coś wolno jej to idzie.
ceny za deokarcje? Pani z hipodromu nie chciała nic konkretnie powiedzieć tylko sprytnie wypytywała sie ile chce Pani dekoratorka... ale za nami proponowala wianuszek i liscie bluszczu... ale zdecydujemy sie chyba na kurtyne swietlna i dwa serduszka za nami, balony z helem plus dekoracje 4 filarow. koszt ok 400 zl.
jezeli ma na myslli to co widzialam tam na scianie to i tak mi sie to nie podoba. mam awersje do sztucznych kwiatow w duzych ilosciach. ja poprosilam kolezanke i wiem ze to fajnie zrobi bo ma super wyczucie w takich artystycznych sprawach, za to ja jestem noga do czegokolwiek co ma wspolnego z tego rodzaju rzeczami :-)
w E a wlasciwie beda 4 odnogi. siedzimy tylem do okien (po prawej stronie) to jest na 102 osoby. jezeli na 90 to U i siedzi sie przodem do parkietu (z tylu masz bar i troche sciany) - tam gdzie jest obrazek z cherubinkami i ten bluszcz. my bedziemy mieli miedzy miedzy 90 a 100 wiec ustawienie w E ewentualnie bedziemy robili luzniej miedzy ludzmi