Widok

Hipodrom.

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej dziwczynki...
Czy któraś z was miała lub była na weselu w restauracj Hipodrom w Sopocie?
Chciałabym poznać wasze opinie.
Mamy już zarezerwowaną sale na 16 sierpnia 2008 ale nie wiemy czy dobrze robimy. Napiszcie co o niej sądzicie:-))).

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Haloo Walerka...:)
nie widzialam wczesniej
jak najbardziej zapraszam powinno juz byc tez w piatek. u nas troche sie zmniejszyla liczba gosci i mamy kolo 92 wiec powinno byc mnie ciasno ale i tak zostawiamy ustawienie stolow w E. menu juz dawno ustalone, nic nie zmienialam tylko jeszcze to dla wegetarian do dogadania tydzien przed slubem. ja leze chora w lozku ale lepiej teraz niz za 2 tyg. o Boze nie wierze ze to juz za 2 tygodnie
walerka Ty to już ostatnie dni wolności masz i chora..ojoj! ostanio chyba Twoja mame widzialam w biurze parafialnym;) data sie zgadzala i to ze corka z Anglii wiec sie domyslam ze to bylaTwoja Mama:)
wychodzi na to,ze z tych udzielajacych sie w tym watku to ja chyba najpozniej...ech,czas szybko leci. Niedawno bylo 7 miesiecy-a teraz juz niecale 4. Szok.

Walerka, jak nastroje?
a bardzo dobry, dziekuje. jakos mi to cale zdenerwowanie przeszlo i teraz juz sie nie moge doczekac. pewnie to byla moja mama bo biedna musi tam biegac i sie pytac jak mi sie cos przypomni. a co do ostatnich dni wolnosci to juz mialam 3 panienskie wiec chyba sie wyszalalam. wiem ze jest wesele w swieta na hipodrome i tydzien przede mna. ciekawe kto tam ma.
No wlasnie, szkoda ze nikt kto bywa na forum-cos bysmy wiedzialy:)

A Ty zdrowiej Babeczko:)
mam zakaz od kolezanki wstepu na sale bo dekoracje maja byc niespodzianka wiec zobaczysz je przede mna. chora dalej, za 2 dni lot a ja mam rozwalone zatoki to tylko ja jestem do tego zdolna. no nic. zastanawialam sie czy nie pojsc tam w sobote przed moim weselem ale nie wiem czy tak wypada bez zaproszenia
wiesz co,ja bym chyba poszla-zapytalabym sie tylko czy mogliby mnie na 5 min wpuscic bo chce zobaczyc czy ja czegos nie przeoczylam. W koncu to chyba nic zlego. Jak bylam w grudniu spisac umowe, to tez mieli naszykowane na jakas wigilie firmowa. To tez jest w ich interesie.
Niemniej na pewno lepiej, jakby sama osoba zainteresowana wyrazila zgode,ze nie ma nic przeciwko temu.
W koncu tam jeszcze nic nie bedzie tylko dekoracja,prawda?
Walerka, wybierasz sie jutro na H?

Mam nadzieje,ze ze zdrowiem wszystko w porządku i pomalu wracasz do pionu:)
nie wybieram bo dalej w Londynie. przelozylam lot na niedziele zeby sie jak najbardziej wykurowac. ale juz mi lepiej. wiem od kolezanki ze ta para nie planuje dekorowac sali. ale przynajmniej rozklad stolow i dekoracje zobaczysz. do mnie jak najbardziej zapraszam, jakby co powiesz pani ze mnie znasz i ja ci pozwollam (aczkolwiek nie widze problemu one sa takie uczynne). najlepiej w sobote bo juz beda kwiaty. nasze wesele zaczyna sie kolo 18 wiec masz caly dzien.
Ja mam zamiar zajechac z rana do Ciebie, okolo 9-10:)
Dekorowac chce tylko ikebankami z kwiatow-nic specjalnego, bez szalenstw:)

Jakby Ci sie Dzik na Piwnej spodobal (jedzeniowo i restauracyjnie) to moge z nim pogadac, bo sie znamy (a propos watku o kolacji na 30-40 osob)

Zdrowiej Babeczko, bo Wielki Dzien nadchodzi:)
Walerka, Ty juz za tydzien masz Wielki Dzien!

Wydaje mi sie,ze to moje 3 miesiace z kawalkiem to jeszczetak daleko. ech
no ale zobaczysz za chwile ty bedziesz miala tydzien. ja juz lepiej, tez nie chcialam stroic ale mi sie zmienilo. juz bede zona za tydzien. nie iwem czy tak rano tam ktos bedzie wiec sie lepiej spytaj
Dzwonilam na Hipodrom-pani powiedziala,ze lepiej bedzie jak przyjade ok 17-18, bo jej dziewczyny sa tam do 19. Maja impreze w piatek na malej sali i ona nie wie,czy dziewczyny zdaza wszystko ponakrywac "ale powiedzialam tej pani,ze jej dekoratorka moze byc nawet juz w czwartek".
Kiedy jej powiedzialam,ze o ile dobrze zrozumialam pania A.W. to maja sobie dekoracje robic w piatek wieczorem i dlatego wolalabym podjechac tam do nich w sobote. To mi odpowiedziala,ze jak w sobote to okolo poludnia bo ona nie wie czy wszystko ustawia jak trzeba juz w piatek czy dopiero w sobote do poludnia.

Mowiac szczerze, wolalabym w sobote z rana 9-10, bo sama bede wyjezdzala na weekend, a w sobote nie chce przeszkadzac Twojej ekipie:) Co prawda, chcialam tam wpasc doslownie na 5 min, przy okazji tesciowej sale pokazac. Pani chyba bardziej odpowiadal piatek:)

Zobaczee jak bede stala z czasem:)
Buzka
Walerka, trzymamy kciuki za Ciebie i Hipodrom:)
i ja dołączam swoje dwa kciuki mocno ściśniete;) oby wszystko było jak w bajce!
Sylver, a Ty kiedy tam imprezujesz?
za 1 m-c i trzy tygodnie:) czyli 13 czerwca:)
wyslij mi maila na mojego maila to podam Ci namiar na Chaberka
A mi sie wydaje,ze ten moj 1 sierpnia, to taka daleka data jeszcze:)
do góry