Widok
nie widzialam wczesniej
jak najbardziej zapraszam powinno juz byc tez w piatek. u nas troche sie zmniejszyla liczba gosci i mamy kolo 92 wiec powinno byc mnie ciasno ale i tak zostawiamy ustawienie stolow w E. menu juz dawno ustalone, nic nie zmienialam tylko jeszcze to dla wegetarian do dogadania tydzien przed slubem. ja leze chora w lozku ale lepiej teraz niz za 2 tyg. o Boze nie wierze ze to juz za 2 tygodnie
jak najbardziej zapraszam powinno juz byc tez w piatek. u nas troche sie zmniejszyla liczba gosci i mamy kolo 92 wiec powinno byc mnie ciasno ale i tak zostawiamy ustawienie stolow w E. menu juz dawno ustalone, nic nie zmienialam tylko jeszcze to dla wegetarian do dogadania tydzien przed slubem. ja leze chora w lozku ale lepiej teraz niz za 2 tyg. o Boze nie wierze ze to juz za 2 tygodnie
a bardzo dobry, dziekuje. jakos mi to cale zdenerwowanie przeszlo i teraz juz sie nie moge doczekac. pewnie to byla moja mama bo biedna musi tam biegac i sie pytac jak mi sie cos przypomni. a co do ostatnich dni wolnosci to juz mialam 3 panienskie wiec chyba sie wyszalalam. wiem ze jest wesele w swieta na hipodrome i tydzien przede mna. ciekawe kto tam ma.
mam zakaz od kolezanki wstepu na sale bo dekoracje maja byc niespodzianka wiec zobaczysz je przede mna. chora dalej, za 2 dni lot a ja mam rozwalone zatoki to tylko ja jestem do tego zdolna. no nic. zastanawialam sie czy nie pojsc tam w sobote przed moim weselem ale nie wiem czy tak wypada bez zaproszenia
wiesz co,ja bym chyba poszla-zapytalabym sie tylko czy mogliby mnie na 5 min wpuscic bo chce zobaczyc czy ja czegos nie przeoczylam. W koncu to chyba nic zlego. Jak bylam w grudniu spisac umowe, to tez mieli naszykowane na jakas wigilie firmowa. To tez jest w ich interesie.
Niemniej na pewno lepiej, jakby sama osoba zainteresowana wyrazila zgode,ze nie ma nic przeciwko temu.
W koncu tam jeszcze nic nie bedzie tylko dekoracja,prawda?
Niemniej na pewno lepiej, jakby sama osoba zainteresowana wyrazila zgode,ze nie ma nic przeciwko temu.
W koncu tam jeszcze nic nie bedzie tylko dekoracja,prawda?
nie wybieram bo dalej w Londynie. przelozylam lot na niedziele zeby sie jak najbardziej wykurowac. ale juz mi lepiej. wiem od kolezanki ze ta para nie planuje dekorowac sali. ale przynajmniej rozklad stolow i dekoracje zobaczysz. do mnie jak najbardziej zapraszam, jakby co powiesz pani ze mnie znasz i ja ci pozwollam (aczkolwiek nie widze problemu one sa takie uczynne). najlepiej w sobote bo juz beda kwiaty. nasze wesele zaczyna sie kolo 18 wiec masz caly dzien.
Ja mam zamiar zajechac z rana do Ciebie, okolo 9-10:)
Dekorowac chce tylko ikebankami z kwiatow-nic specjalnego, bez szalenstw:)
Jakby Ci sie Dzik na Piwnej spodobal (jedzeniowo i restauracyjnie) to moge z nim pogadac, bo sie znamy (a propos watku o kolacji na 30-40 osob)
Zdrowiej Babeczko, bo Wielki Dzien nadchodzi:)
Dekorowac chce tylko ikebankami z kwiatow-nic specjalnego, bez szalenstw:)
Jakby Ci sie Dzik na Piwnej spodobal (jedzeniowo i restauracyjnie) to moge z nim pogadac, bo sie znamy (a propos watku o kolacji na 30-40 osob)
Zdrowiej Babeczko, bo Wielki Dzien nadchodzi:)
Dzwonilam na Hipodrom-pani powiedziala,ze lepiej bedzie jak przyjade ok 17-18, bo jej dziewczyny sa tam do 19. Maja impreze w piatek na malej sali i ona nie wie,czy dziewczyny zdaza wszystko ponakrywac "ale powiedzialam tej pani,ze jej dekoratorka moze byc nawet juz w czwartek".
Kiedy jej powiedzialam,ze o ile dobrze zrozumialam pania A.W. to maja sobie dekoracje robic w piatek wieczorem i dlatego wolalabym podjechac tam do nich w sobote. To mi odpowiedziala,ze jak w sobote to okolo poludnia bo ona nie wie czy wszystko ustawia jak trzeba juz w piatek czy dopiero w sobote do poludnia.
Mowiac szczerze, wolalabym w sobote z rana 9-10, bo sama bede wyjezdzala na weekend, a w sobote nie chce przeszkadzac Twojej ekipie:) Co prawda, chcialam tam wpasc doslownie na 5 min, przy okazji tesciowej sale pokazac. Pani chyba bardziej odpowiadal piatek:)
Zobaczee jak bede stala z czasem:)
Buzka
Kiedy jej powiedzialam,ze o ile dobrze zrozumialam pania A.W. to maja sobie dekoracje robic w piatek wieczorem i dlatego wolalabym podjechac tam do nich w sobote. To mi odpowiedziala,ze jak w sobote to okolo poludnia bo ona nie wie czy wszystko ustawia jak trzeba juz w piatek czy dopiero w sobote do poludnia.
Mowiac szczerze, wolalabym w sobote z rana 9-10, bo sama bede wyjezdzala na weekend, a w sobote nie chce przeszkadzac Twojej ekipie:) Co prawda, chcialam tam wpasc doslownie na 5 min, przy okazji tesciowej sale pokazac. Pani chyba bardziej odpowiadal piatek:)
Zobaczee jak bede stala z czasem:)
Buzka