Widok

Holiday Inn - kto w tym roku?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jak w temacie - kto z Was ma wesele w Holiday Inn w najbliższych miesiącach? Jakie wybraliście menu? Jakieś obawy, czy jesteście zadowoleni z wyboru? Nie wydaje się Wam, że... parkiet za mały?:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My 11 czerwca w Holiday,z tego co wiem,to do października była rezerwacja już w styczniu. Menu to podstawowe chcemy trochę zmodyfikować,może jakiś barszczyk czy coś takiego na ciepło,trochę chcemy mięsko pomieszać z innego menu,już nie pamiętam którego.To będziemy na początku maja załatwiać.Wrażenia pozytywne,parkiet-hmm,my na 70 osób robimy i chyba starczy,zwłaszcza,że mozna przecież poza parkietem tańczyć.Byliśmy tam,jak przygotowywali salę do studniowki,to przy ustawieniu tych okrągłych stołów było jeszcze mnóstwo miejsca,studniówka na 120 osób.A my chyba ustawimy w E literkę albo U,to będzie jeszcze więcej.Mam nadzieję,że będzie smacznie,czytałam dobre opinie.Nie wiem co jeszcze.A Wy kiedy macie?
Miesiąc po Was:) Z tym że gości będzie trochę więcej - dlatego trochę się martwię o ten parkiet... Menu też kombinujemy, zmieniamy sałatki i zimne przekąski, no i ciasta chcemy we własnym zakresie. Stoły też prawdopodobnie ustawimy w U.
Kto jeszcze, kto jeszcze? :)
Witaj! Parkiet jest wystarczający nawet dla 120 gości. Miałam tam wesele w zeszłym roku i bardzo polecam ten hotel, jedzenie pyszne i pieknie podane. My mielismy stoły okrągłe i bufet. Wszystko było tak zorganizowane jak sobie życzyliśmy. Pozdrawiam
do góry