Widok

Holiday Inn

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś organizował lub był na weselu w Holiday Inn. Bierzemy pod uwagę możliwość zorganizowania tam naszego wesela (na 40 osób). Co prawda budynek do pięknych nie należy ale kuchnia i obsługa są na najwyższym poziomie. Jestem ciekawa opinii.
Zastanawiamy się również nad Willą Uphagena (choć tam jest już drożej) i Pałacem w Leźnie. Chętnie przeczytam Wasze opinie na temat tych miejsc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a Hotel Lival w Brzeźnie? ja tam robię fajna lokalizacja dobre jedzenie (wypróbowałam na własnym żołądku ;))

Jak już kilka razy pisałam (bo i wątków na temat Holiday Inn było już trochę), o oraganizacji wesela w Holiday In mogę się wypowiadać w samych superlatywach. Było rewelacyjnie, nie musieliśmy się niczym martwić - nie było dla nich słowa "niemożliwe", wszystkie naszy życzenia były spełniane, nawet te, które były nieco kłopotliwe.
Każdemu będę polecać - i sama chętnie się wybiorę tam na wesele:)
a mozesz napisac cos wiecej na temat wesela w tym miejscu ile placiliscie za osobe??

My płaciliśmy 145zł za osobę - ale podejrzewam, że ceny na 2006r. moga być już inne. Zresztą, menu komponujecie sobie sami, zarówno z tego, co oni Wam podadzą, jak i z własnych propozycji (my tak właśnie robiliśmy), więc cena zależy od tego, jakie potrawy wybierzecie.
Jedzenie jest świetne - wprawdzie na weselu prawie nic nie zjadłam, ale większości potraw spróbowałam następnego dnia - no i opieram się na opiniach gości:)
Nie wiem, co jeszcze chciałabyś wiedzieć... Aha - parkiet nie wygląda na wielki - a jednak 95 osób mieściło się bez problemu:) A w razie potrzeby - niektórzy tańczyli na wykładzinie;)
Apartament - świetny. Śniadanie - pyszne.
Jeśli chcesz wiedzieć coś więcej - pytaj:)
pozdrowienia
Menu weselne mają bardzo bogate. Ceny zaczynają się od 140zł. Open bar bezalkoholowy 22zl/os a alkoholowy i bezalkoh. 60zl/os.
Wiem, że wszystko tam mają na najwyższym poziomie. Jest bardzo duża ilość obsługi więc gościom niczego nie brakuje. Jedyny minus to mało romantyczny budynek i otoczenie :(
Też myślałam, że lokalizacja i wygląd budynku to minus - ale okazało się, że nie ma to znaczenia, bo limatyzacja działa, aż miło i nie ma potrzeby wychodzić na zewnątrz. Chyba że chce sie pstryknąć parę zdjęć na tle nocnego Gdańska - do tego sceneria jest idealna:)
W Holidyu na 40 osub to troszkę za duża sala jak na mój gust, ale obsługa tam i jedzenie i w ogóle całokształt jest super. Wiem bo byłem. Na mniejszą ilość osób (tak do 50) polecam hotel Hanza. Wbrew pozorom jest całkiem niedrogo 120-130 od osoby i pokój dla młodych gratis.
gorąco polecam, ilość osób w przypadku Holiday Inn jest bez znaczenia, bowiem mają mozliwości pozwalajace na powiekszanie czy tez znmiejszanie powierzchni sal, jedzenie, obsługa, wystrój wprost rewelacyjne, nasi goscie byli zachwyceni, gorąco polecam ustawienie stołów bankietowe, oczywiscie najlepiej bedzie jesli umówisz sie z przesympatycznym p.Marcinem na spotkanie w sobote tuz przed jakims weselem i naocznie przekonasz się o mozliwosciach hotelu, o gustach sie przecież nie dyskutuje :) w razie dodatkowych pytań - pisz , chetnie podzielę sie doświadczeniem, pozdrawiam serdecznie

Byłam tam osobiście. Zrobiliśmy wstępną rezerwację. Są bardzo elastyczni i chętni do negocjacji. Wspomniałam o tym, że chciałabym aby na krzesłąch dla gości były pokrowce w kolorze ecru. Powiedzieli, że nie ma problemu i uszyją bo im się przydadzą. Sami dekorują salę. Przyniosę zdjęcia bukietów, które mi się podobają oraz aranżacji stołów a oni tak zrobią.
Jestem bardzo zadowolona.
do góry