Widok

Home Broker Gdańsk

Pracował już ktoś tam kiedyś? Mam rozmowę kwalifikacyjną z nimi umówioną w poniedziałek i nie wiem czy iść na nią. Szczególnie po tym jak przeczytałem masę negatywnych opinii na ich temat. Może ma ktoś z nimi jakieś doświadczenia i zechce się ze mną podzielić? Z góry dziekuję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie pracowałam, ale powiem jedno nie warto rezygnowac z czegos bo przeczytano opinie w internecie. Idz sprawdz co proponuja jak jest i dopiero decyduj czy chcesz taka prace :) pozdrawiam
hopka

czy ktos tam pracował i może podzielić się opiniami
Na palcach jednej ręki mógłbym zliczyć pozytywne opinie
o pracodawcach. Więc to też jest mało miarodajne.
Nagle wszyscy nie moga być źli..
A samo spotkanie nie jest gwarancją pracy.
Poza tym samo spotkanie/rozmowa, uczy różnych rzeczy obie! strony.
Ja bym poszedł. Wówczas dopiero można sobie wyrobić WSTĘPNE zdanie nt. tej czy innej firmy, wersja/e online są obarczone ryzykiem
braku merytoryki.
Jeżeli zrezygnujesz z rozmowy i nie uznasz za stosowne powiadomić o tym fakcie rekrutera, to więcej nie licz na zaproszenie do tej firmy. U mnie kandydaci, którzy olewają mnie już na "dzień dobry" trafiają na "czarną listę". Pewnie wielu pracodawców robi podobnie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
A jeśli mogę zapytać z 'innej beczki'. Jak zapraszasz lub /-łeś kogoś
na spotkanie rekrutacyjne, byłeś na tyle elastyczny, że
brałeś pod uwagę przesunięcie terminu, bo drugiej stronie,
nie pasował zaproponowany przez Ciebie ?
Tak. Zawsze pytam kandydata czy pasuje mu termin. W 98% przypadków słyszę, że tak, nie ma problemu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Home broker powinien trafić na czarną listę pracodawców.
i jak tam praca w Home Broker ?
pracujesz, warto się podjąć wyzwania pomimo tylu negatywnych komentarzy ?
Chodzi o stanowisko doradcy finansowego.
i jak jest ktoś kto tam pracuje?
Witam, ja pracowałem tam jakiś czas. Na szczęście odszedłem ale do tej pory niesmak po firmie pozostał od 3 miesięcy, nie dostałem należnych mi pieniędzy, chodzi o ponad 1000zł brutto. Nikomu nie radzę, chore warunki zatrudnienia małe możliwości zarobku. Do tego lojalka i szkolenie w wawie oczywiście na koszt własny
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam kilku znajomych, praca na pewno dla osób pracujących na swoje wynagrodzenie- osoby marzące o ciepłej urzędowej posadce tam się nie odnajdą. Zarobić można dużo, ale pracować trzeba. Atmosfera pierwsza klasa. Umowa o współpracę, więc trzeba mieć działalność, ale jeśli to Twoja pierwsza to koszty są niskie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Praca MAGAZYNIER

miejsce pracy - Pogórze

Dzwonić : 507 012 752
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
na rynku nieruchomości jest krach ,mało sprzedaży ....musisz pracować ,ponosić koszty ,paliwo bardzo drogie , ZUS , podatki itp jak nie ma sprzedaży nie ma nic ..... znam agentów którzy składają cv u deweloperów lub w biurach gdzie dostana podstawę tylko ,że takich nie ma niestety a jak piszą w ogłoszeniach ,że jest to kłamią stosując tik marketingowy aby ściągnąć na rozmowę ludzi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Kursy/szkolenia (19 odpowiedzi)

Przykro mi - nie jestem kobietą, która ma max średnie wykształcenie - nie jestem ubezpieczona w...

Rgis inwentaryzcje - opinie (10 odpowiedzi)

Jak w tytule - czy ktoś pracował dla firmy Rgis, jakieś opinie?

Praca K2 Dystrybucje (33 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co to jest warto tam iść na rozmowę ?

do góry