Widok

Home Broker Gdańsk

Pracował już ktoś tam kiedyś? Mam rozmowę kwalifikacyjną z nimi umówioną w poniedziałek i nie wiem czy iść na nią. Szczególnie po tym jak przeczytałem masę negatywnych opinii na ich temat. Może ma ktoś z nimi jakieś doświadczenia i zechce się ze mną podzielić? Z góry dziekuję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie pracowałam, ale powiem jedno nie warto rezygnowac z czegos bo przeczytano opinie w internecie. Idz sprawdz co proponuja jak jest i dopiero decyduj czy chcesz taka prace :) pozdrawiam
hopka

czy ktos tam pracował i może podzielić się opiniami
Na palcach jednej ręki mógłbym zliczyć pozytywne opinie
o pracodawcach. Więc to też jest mało miarodajne.
Nagle wszyscy nie moga być źli..
A samo spotkanie nie jest gwarancją pracy.
Poza tym samo spotkanie/rozmowa, uczy różnych rzeczy obie! strony.
Ja bym poszedł. Wówczas dopiero można sobie wyrobić WSTĘPNE zdanie nt. tej czy innej firmy, wersja/e online są obarczone ryzykiem
braku merytoryki.
Jeżeli zrezygnujesz z rozmowy i nie uznasz za stosowne powiadomić o tym fakcie rekrutera, to więcej nie licz na zaproszenie do tej firmy. U mnie kandydaci, którzy olewają mnie już na "dzień dobry" trafiają na "czarną listę". Pewnie wielu pracodawców robi podobnie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
A jeśli mogę zapytać z 'innej beczki'. Jak zapraszasz lub /-łeś kogoś
na spotkanie rekrutacyjne, byłeś na tyle elastyczny, że
brałeś pod uwagę przesunięcie terminu, bo drugiej stronie,
nie pasował zaproponowany przez Ciebie ?
Tak. Zawsze pytam kandydata czy pasuje mu termin. W 98% przypadków słyszę, że tak, nie ma problemu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Home broker powinien trafić na czarną listę pracodawców.
i jak tam praca w Home Broker ?
pracujesz, warto się podjąć wyzwania pomimo tylu negatywnych komentarzy ?
Chodzi o stanowisko doradcy finansowego.
i jak jest ktoś kto tam pracuje?
Witam, ja pracowałem tam jakiś czas. Na szczęście odszedłem ale do tej pory niesmak po firmie pozostał od 3 miesięcy, nie dostałem należnych mi pieniędzy, chodzi o ponad 1000zł brutto. Nikomu nie radzę, chore warunki zatrudnienia małe możliwości zarobku. Do tego lojalka i szkolenie w wawie oczywiście na koszt własny
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam kilku znajomych, praca na pewno dla osób pracujących na swoje wynagrodzenie- osoby marzące o ciepłej urzędowej posadce tam się nie odnajdą. Zarobić można dużo, ale pracować trzeba. Atmosfera pierwsza klasa. Umowa o współpracę, więc trzeba mieć działalność, ale jeśli to Twoja pierwsza to koszty są niskie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Praca MAGAZYNIER

miejsce pracy - Pogórze

Dzwonić : 507 012 752
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
na rynku nieruchomości jest krach ,mało sprzedaży ....musisz pracować ,ponosić koszty ,paliwo bardzo drogie , ZUS , podatki itp jak nie ma sprzedaży nie ma nic ..... znam agentów którzy składają cv u deweloperów lub w biurach gdzie dostana podstawę tylko ,że takich nie ma niestety a jak piszą w ogłoszeniach ,że jest to kłamią stosując tik marketingowy aby ściągnąć na rozmowę ludzi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Stres w pracy (35 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Praca za granicą dla elektryków, ślusarzy, spawaczy (4 odpowiedzi)

Marine Ship Service jest dynamicznie rozwijającą się firmą, poszukujemy pracowników na...

Życie za granicą to też nie bajka... (52 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

do góry