Widok

Honda Civic Type-R

Najpierw przestawiono nową Hondę Civic, a niewiele później jej sportową odmianę. Premiera w ubiegłym roku zapowiadała, iż Honda nie ma zamiaru ukrywać dłużej swoich ultrasportowych samochodów przed europejskim rynkiem. Co prawda wcześniej dostępne były inne auta z oznaczeniem Type-R (Integra, Accord), lecz pełniły one rolę niszową.Już na pierwszy rzut oka widać, że Civic Type-R (R jak Racing) ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak to by tłumaczyło dlaczego najwięcej kozaków-wieśniaków jezdzi hondami..

aerodeck vti

spoko furka,rodzinna z********aczka 1.8l-170km;-)ludzie się bardzo dziwią co to autko potrafi :-) dodam skrzynia LSD THE BEST polecam i pozdrawiam

złom

autko jest do bani:(

Super furacz,fajnie czuć,jak wchodzi na VTEC,można nawet podrażnić się z motocyklistami-ich mina pewnie byłaby bezcenna

jajne auto;)

honda jest bardzo fajna;)

Super autka

Mam komis i dlatego jezdze autami codzien to innymi i moge powiedziec ze niemieckim jeszcze daleko do Japonskiej technologi a wszczegolnosci do hondy wkrecaja sie jak szlifierki wiem co pisze Pozdrawiam wszystkich uzytkowiczow Japonskiej marki Honda is the BEST

suber

a ja mam subaru 370 km jeżdże ok krk myslenice czarna i żadna rka mnie jeszcze niewyprzedziła zresztą żadne inne autko he i sie niehwale

pozdrawiam

mam type r czarna rok 2005 po angielskiej stronie fajera fura super smiga niesamowicie

tdi sluchaj

dieslem to ja jezdzilem w wojsku t72 po poligonie

tdi sluchaj

nawet mustang ma zaklamane pomiary nie ma tej mocy co na papierze .jak nie masz na paliwo to twoj problem i koncz o tdi bo pewnie te tdi to buraczany tuning typu duza rura i ciemne lampy koncz juz

"2. Przy zmianie faz na wałku pluje olejem wiec kupno używanego od człowieka który katował taką mija sie z celem".

Człowieku - nie odstraszaj ludzi, takimi tekstami zanosi się na to iż nikt nie powinien kupować używanego, sportowego auta bo pluje olejem i wogóle kiszka wątrobiana.

Te plucie olejem przy zmianach faz na wałku wsadź sobie między książki. Piszesz tak jakby każde auto borykało się z takim problemem, jednocześnie zachwalasz Seacika i Opla. :D

c.d

a bez problemu natrafisz na auto z bardzo mocnym silnikiem w stanie nienagannym technicznie i wizualnie. Oczywiście są to pojazdy używane (nie nowe) więc musimy liczyć się z wydatkiem na nie, z tym tylko niuansem iż dobre, podkreślam - dobre jednostki napędowe potrzebują niewiele poza rutynowymi wymianami: paski, filtry, płyny etc. (nie mówię tutaj o jakichś Fiatach czy innych 'Dajewach') - bez urazy posiadacze tych marek :)

do Fcastro

przepraszam ale mam kilku znajomych którzy zakupili przechodzone sportowe hondy z przebiegami rzędu 200-250 tysięcy (prelude'y, mocne civici) i w tej całej używalności nie widać narzekań na silniki! żadnych wycieków, brania oleju... z tym akurat nie ma problemu a przecież te auta były kupowane przez poprzednich właścicieli nie po to aby stały. Twoja teoria z kupnem używanego sportowego samochodu od poprzedniego właściciela mija się z celem. Niezależnie od mocy obliczeniowych, czy to słaby czy mocny samochód trzeba odpowiednio podejść do kupna, odpowiednio wybrać model.

KUPIE FOTELE TYPE-R

KUPIE KOMPLET FOTELI HONDA CIVIC TYPE-R.WSZELKIE OFERTY PROSZE KIEROWAC POD NR. TEL. 788304406

1.5 16v

cześc mam hondzinę z silnikiem 1.5 16v z 92 3d. Fabrycznie 90 km ale troche ją podrasowałem i normalnie nie ma mocnych na nią, chyba że v tec :) ostatnio nawet kolo golfem 3 gti się spurał jak go zostawiłem w tyle. Hondzina z*******a tylko trzeba ją na obroty kręcić. Będe chciał ją sprzedać bo chcę kupić motor na wiosnę więc jak ktoś chce kupić to piszcie. Na 15 O.Z Pozdrawiam:)

1.5 16v

cześc mam hondzinę z silnikiem 1.5 16v z 92 3d. Fabrycznie 90 km ale troche ją podrasowałem i normalnie nie ma mocnych na nią, chyba że v tec :) ostatnio nawet kolo golfem 3 gti się spurał jak go zostawiłem w tyle. Hondzina z*******a tylko trzeba ją na obroty kręcić. Będe chciał ją sprzedać bo chcę kupić motor na wiosnę więc jak ktoś chce kupić to piszcie. Na 15 O.Z Pozdrawiam:)

:) szczescliwy posiadacz 3 hondy 5gen civic

5generacja najbardziej przypadla mi do gustu :) chodz samochodzik juz wiekowy, pierwsze sedan 1,5 90ps, nastepnie coupe 1,5 101ps... obecnie 1.6 vtec 125ps, wystarczajaco szybki, niepozorny, zwinny, wady napewno to hamulce w coupe przod tarcze tyl bebny hamowalo jakos!! hecz 4 tarcze brembo + klocki ferodo i jest naprawde super, pozatym parujace szyby, i wielka wada 5 gen :) kazde siedzenie kierowcy przy przebiegu ok 190tys km, po prawej stronie wychodzi drut :P (chyba ze kierowca sie dzial normalnie a nie na lewarq :P) pozdrowka dla wszystkich hondziarzy

I dla tego własnie lubię Hondę

a nie ugrzecznione toczydła w stylu Golf GTI Leon Cupra, czy astra OPC!!