Widok

Honda Civic Type-R

Najpierw przestawiono nową Hondę Civic, a niewiele później jej sportową odmianę. Premiera w ubiegłym roku zapowiadała, iż Honda nie ma zamiaru ukrywać dłużej swoich ultrasportowych samochodów przed europejskim rynkiem. Co prawda wcześniej dostępne były inne auta z oznaczeniem Type-R (Integra, Accord), lecz pełniły one rolę niszową.Już na pierwszy rzut oka widać, że Civic Type-R (R jak Racing) ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A to bardzo ciekawe, bo honda nie ma momentu i przy wyzszych predkosciach nie jedzie.

Honda civic

Honda ,,,,,,,,,,,,,,a potem reszta

Civic VII

świetne auto, posiadam od 3 lat i dlugo nie zmienie na inne, jesli chodzi o eksploatacje i porady dotyczace tego modelu to polecma: http://www.civic7g.pl

to se sparing partnera wybrałeś:))))))

porzadam tego auta

civic type r

Witam
Mam honde civic type r z 2008 roku. Autko spisuje sie zarąbiscie i i fajnie trzyma sie drogi. Silnik 2.0vtec 201KM to naprawde rewelacja,jest czym poszalec:) Polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ludzie piszcie po POLSKU-co to znaczy do ch...y-"karnac"???W jez.polskim nie wystepuje-wiec moze przestancie wymyslac swoj jezyk-bo jak kazdy tak zacznie to sie w ogole nie dogadamy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

to ja bym ci wyskoczyl moim passatem 1,9 TDI 130HP.Nawet na 5tce ma kopa jak rakieta.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

śmiech

Kadetem AHAHAHAHA BEZ JAJA CZŁOWIEKU

K24

a może skocz do K24
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Udowodnij

Udowodnij

ty chyba nie masz pojęcia co mówisz hehe i jeszcze pompowtryskiwacze ehhh nawet toyota ma już piezoelektryki TDI to archaiczna jednostka zresztą mam hanie z 93 roku 134 konie i jakoś marnie te wasze TDI wypadają i od startu i po starcie i do końca licznika, i zdaj sobie sprawę iż jest ogrom hond i innych aut Japońskich z silnikami 1L, 1,2L 1,3L miałem D13 i wtedy TDI się cieszy bo dorwał hondę patrząc tylko na karoserię które wyglądają tak samo w wersji 75KM i 179KM i potem taki ma radochę bo jego 2,5L TDI dało rade H zastanówcie się trochę

1.8 ivtec

Honda z silnikiem ivtec jest z*******a technika zaczerpnięta z F1.Silnik kręci się wysoko jak to w Hondzie, japońska precyzja tych silników jest doskonała.. polecam też civica z silnikiem vti to był kozak z pojemności 1.6 wycisnąc 170KM...szkoda że takich już nie robią..

Ale debile . Co za buractwo klasyfikowac ludzi po tym czym jeżdżą, nie rozumiem tego. Jakieś zakompleksione tłuczki tępe. To ja cię buraku będę oceniał po skarpetkach, jak masz z marketu za 8 zł to jesteś dla mnie buc:)

re Honda Civic Type-R

1. 1. na niskich obrotach wykazuje prawe zerowy moment obrotowy ten kto mieszka w górach wie o co chodzi
- jasne, tyle, że 90% momentu masz do dyspozycji w przedziale 2000-6500
3. Bardzo ubogie wyposażenie seryjne brak opcji
- bo to jest rasowy hot-hatch, a nie dupowóz z mocnym silnikiem i taki samochód kupuje się za jego właściwości jezdne, a nie komfot
B) honda dobra na niedziele jak jedziesz na tor
- honda doskonale nadaje się do jazdy codziennej, nie ma turbo, więc pali mniej przy niskich obrotach w porównaniu do silników turbodoładowanych, które "ciągną" od niskich obrotów

witam posiadam cześci do hondy roczniki 01-05 także do type R mój numer518353597

cześci honda roczniki 01--5

posiadam wszystkie cześci do hond roczniki 01-05

Type R vs C20xe

Civic Type R to świetne autko,warte cenny, kolega ma i na prawdę jak na 200kn to autko robi bardzo dobre czas 0-100.Ja mam Kadetta c20xe 156kn 204NM i nie narzekam jak na 156kn zlałem nim civic Vti 160kn czy 180kn Vtec:) niestety przyznam ze z Type R przegrywam o niecala dlugosc auta ale to i tak nieźle:) 156kn vs 200kn jest róznica a waga mOjego Kadetta to 1120kg:) jestem zadowolony z tego autka:) wszyscy mówia ze karoseria slaba, to fakt ale jak sie dba o auto to na prawde jest dobrze=) pozdrawiam:)

do darka 1.5 16v 90km

tak sie sklada ze moj znajomy ma honde 1.5 16v a ja mam golfa IV TDI 115km i honde w********am jak chce :} pozdawiam ;] ps. TYPE - R jezdzi sie super. i wiem ze jest to rowniez super woz

Pokaż swoje osiągi fela w fele z moim bmw 645..