Widok

Honda Civic Type-R

Najpierw przestawiono nową Hondę Civic, a niewiele później jej sportową odmianę. Premiera w ubiegłym roku zapowiadała, iż Honda nie ma zamiaru ukrywać dłużej swoich ultrasportowych samochodów przed europejskim rynkiem. Co prawda wcześniej dostępne były inne auta z oznaczeniem Type-R (Integra, Accord), lecz pełniły one rolę niszową.Już na pierwszy rzut oka widać, że Civic Type-R (R jak Racing) ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po co sie tak licytowac?

A ja tam mam F15 FALCON i sie nie chwale. WIec przestancie sie jarac takimi parametrami jak i tak na naszych drogach nie ma zabawy. Nie mowiac o tym ze niewazne jak dobry wozek bedzie to niestety kierowca jest jego najslabszym elementem wiec tak naprade reakcja kolesia przy predkosci 190KM/h jest rowna 0. A nie chial bym ogladac takiego wypadku - prawdopodobnie nic nie bylo by zbierac. Ja ostatnio mialem wypadek wpadl na mnie koles rozpedzona BMW i kurde wozek do kasacji. Wiec jeszcze raz powtarzam AUTOSTRADY zwlaszcza TAK ale nie nasze drogi tym bardziej po miescie. A co do wozka to CIVIC po mimo ze troszke przecholowal z wygladem i nie jest to typowa HONDA ale i tak ma cos w sobie. Nie mowiac o przestrzeni w tej kategorii. A TYPE-R co tu gadac DOBRY WOZEK ale na tor wysigowy (i bylo by milo gdyby chociaz za oplata byly takie mozlwosci tj. wjechac na tor wyscigowy takim wozkiem i porobic sobie pare kolek na pewno kazdemu na tydzien by wystarczylo adrenalinki :)
Polecam tez SUBARU LEGACY o podwyzszonym zawieszeniu - bardzo mily wozek 3l w miare dobre osiagi i 4x4 tylko ta cena :)
Pozdrawiam wszystkich zwolennikow HONDY.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

honda civic

Fajne autko tylko, że fotele nie z weluru
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

O.K

JEDNAK NSX TO DOPIERO SZCZYT , JA MAM TYLKO CIVICA 11-LETNIEGO 1.5 110 PS GAZNIK, ALE TEZ MOZNA SIE NIM DOBRZE ZABAWIC. POZDRAWIAM.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bullet

Posiadam Hondke Civic 98 3D po drobnych modyfikacjach. Motor B18C JDM Integra Type-R 1.8L DOHC Vtec 16V 200 kucy full elektryka (ECU). Postawiona na srubowym zawieszeniu H&R, wydech APEXI, doladowanie NOS juz zalozone :) brakuje jeszcze skrzydel. To jest odlot wciskajacy w fotele Recaro oczywiscie Type R - czerwone. Malenstwo niedawno przylecialo ze US. Stara '98 Hondka ale za to nieodbiega od Type R 2002 :) a nawet nieco szybsza sprawdzone :)

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

NIestety do dyspozycji man Hondę ciić 1.6VTI nie zaś takie rakiety jak R-type,lecz najwiękrzą przyjemność sprawia mi "przyjebanie"od 140 do 190km/h.przy którym to przedziale różnicy prędkości nie spotkałem się aby ktoś dotychczas był w stanie mi wyskoczyć.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Przyjemność z jazdy buczącą Hondą:)

Pewnie, że jeżdżenie taką Hondą daje sporą przyjemność. Swoim autkiem(del Sol) w pierwszy miesiąc po zakupie zrobiłem 15tys., a nie tylko nią (niestety) wtedy jeździłem. Często zdarzało się, że wracając do domu robiłem sobie jeszcze dodatkową rundkę pod gwiazdami dla czystej przyjemności. Jak można tak cudnym autkiem w 3 miesiące zrobić tylko 4tys.km? Szczerze podziwiam.. chyba, że to reklama dla przyszłych amatorów kupna.. :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Type R

Honda Civic Type R to naprawdę z*******e auto.

Mam ją już od 3 miesięcy, zrobibiłem już 4tys. km

postanowiłem założyć do auta NOS naprawdę teraz z tym autkiem inne mają problem :-)))))
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3