Honda Gdańsk

Salony samochodowe Autoryzowane serwisy samochodowe ASO

Gdańsk, Jabłoniowa 54A

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Zleciłem wymianę sprzęgła Hyundai i30 wątek zamknięty Wiem że to serwis Hondy ale też wiem że kiedyś to był serwis Hyundaia więc...
~klient
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 17 lutego 2016

Jestem raczej zadowolony z serwisu. wątek zamknięty Wygląd budynku (zwłaszcza poczekalnia) trąca lekko PRL-em, ale mechanik z...
~marekS
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 25 marca 2015

Nie polecam wątek zamknięty Będąc w salonie i oglądając nowe auta musiałem zadawać sam konkretne pytania...
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 18 stycznia 2014

Dobry serwis. wątek zamknięty Miałem przyjemność serwisować hondę accord po raz drugi w tym serwisie i...
~Maciek z Gdańska
-

dodano: 25 listopada 2013

nie skorzystam - opinia wątek zamknięty Serwisowałem tam kilka razy samochód Hyundai. Przy naprawie gwarancyjnej...
~nie skorzystam
-

dodano: 10 września 2013

Wiele watpliwości co do wykonywanych usług wątek zamknięty Posiadam 3 samochody marki honda, w tym jeden nowy. Wszystkie serwisowalismy...
~Paweł
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 5 czerwca 2013

Nie polecam wątek zamknięty 1.5 h wymieniali klamkę, gdzie w innym serwisie zrobili mi to wcześniej w 15...
~kaz
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 11 sierpnia 2011

Jak najbardziej polecam wątek zamknięty Fachowa obsługa, ceny przystępne, 100% zadowolenia!!!!
~Olin
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 11 grudnia 2010

SERWIS OD ŚCIĄGANIA PIENIEDZY!!!!!!! wątek zamknięty SERWIS I OBSŁUGA TRAGEDIA OPRYSKLIWI, ZDARZAŁO SIĘ ŻE PODNOŚILI GŁOS...
~TAJNY0
2

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 12 września 2009

Pozytyw wątek zamknięty Chcialem kupic samochod u nich Honde Civic 1.6 piekna i przelalem zaliczke...
~Paweł Banasik
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 9 czerwca 2010

pojechalem tam na badania techniczne wątek zamknięty ... Kazali mi zaplacic 162 zl za przeglad, ktorego moje auto nie przeszlo, bo...
~luki
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 12 listopada 2009

Słaby serwis wątek zamknięty Pojechałem wymienić w tym serwisie świece - bo potrzebny jest specjalny...
~Michał Górski
-

ostatnia odp. 18 lat temu

dodano: 3 czerwca 2008

wąsaty jegomość wątek zamknięty Byłem w tym warsztacie przy salonie zapytać się czy maja możliwośc...
~Paweł G
-

ostatnia odp. 18 lat temu

dodano: 2 września 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
15

13

wątków

do góry