Widok

Hospicjum Sopot i nie tylko

Przychodzę do Was z takim pytaniem czy ktoś z Waszych bliskich przebywał w hospicjum w Sopocie lub jakiś innym?
Moja mama ma raka już się nie kwalifikuje do leczenia onkologicznego . Ma silne bóle , praktycznie nic nie je... porównała bym mamy sprawność do 80 letniej staruszki. Jest pod opieką hospicjum domowego mieszka sama z 70 letnia babcia ( jest na chodzie zrowa ),ja z bratem przychodzimy codziennie do mamy pomagać jej tylko już ta pomoc jest nie wystarczająca mama bierze za dużo leków przeciw bólowych, oklamuje ,że jadła i już ma problemy z dojsciem do wc . Sama zaczęła pytać o hospicjum..... :( macie jakieś doświadczenia? Ja czytam się w Internecie, że maszeruje tam osoby chore psychotropami żeby spały...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobre jest hospicjum w Gdyni. A ludzi nie słuchaj, każdy wie najlepiej jak nie ma i nie miał nigdy ciężko chorego w domu. Są tam większe możliwości dobrania leków, kroplówek, tym bardziej, że jak się nie je to już kiepsko się robi.

Polecam dom hospicyjny Caritas w Sopocie.Opieka ,warunki ,otoczenia bardzo dobre.Lekarze ,pielegniarki,wolentariusze naprawdę bardzo zajmuja sie pacjentami.Chorego można odwiedzać przez 24 godziny,można przebywać z nim bez ograniczenia czasowego.

Inne tematy z forum Zdrowie

Czy ktos brał tabletki Perfect Bust (6 odpowiedzi)

Czy ktoś moze brał tabletki prefect bust na powiekszanie piersi?

Mój mąż ma problemy ze wzwodem (7 odpowiedzi)

Mam prośbę.Mój mąż ma problemy ze wzwodem. O dwóch lat chociaż teraz jest coraz gorzej bo o ile...

onkologia na Zaspie?? (12 odpowiedzi)

jaka jest Wasza opinia na temat oddzialu onkologicznego na Zaspie. Pilnie potrzbuję informacji na...

do góry