Widok

Hotel Bazuny- Koscierzyna...WESELE.... OPINIE!

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam. Bede tam miala wesele i chcialabym aby ktos kto mial albo byl tam na weselu wyrazil swoja opinie na ten temat. Czy jedzenie bylo dobre? obsluga? profesjonalizm?
Najbardziej zalezy mi na tym czy jedzenie bedzie dobre i ile go bedzie? wybralismy najdrozsza opcje menu weselnego ale z tego wzgledu ze boimy sie ze nie wystarczy na poprawiny. Serdecznie dziekuje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pomozcie... Czy naprawde nikt nic nie wie?
hmm Bazuny to chyba mała restauracja, nie wygląda na weselną. Jedzenie dość dobre ale nazwałabym je wyrafinowanym-elegancko podanym. Ale sama jestem ciekawa jak tam wesele może wyglądac na dwóch piętrach gdzie to drugie jest takie malutkie:)
image
image
Sala restauracyjna jest do tanczenia a obok sa dwie konferencyjne gdzie goscie siedza przy stolach, a z tego co wiemy to u gory jest to miejsce dla kamerzysty, fotografa i zespolu. w sumie sa w stanie pomiescic ok. 100 osob
hop...
Hej,
Byłam w Hotelu Bazuny gościem na weselu i wyjechałam stamtąd zachwycona. Miejsce ma niezwykły klimat. Wszystko wyglądało perfekcyjnie, jedzenie pycha, obsługa przesympatyczna, a samo miejsce i otoczenie wzbudzało zachwyt zarówno moich współtowarzyszy, jak i mój. No i warunki noclegowe - super.
Myślę, że jeśli się zdecydujesz, to nie będziesz żałować!
Pozdrawiam.
Dziekuje za odpowiedz. Juz sie zdecydowalismy i jednak slub bedzie w Bazunach. Mam nadzieje ze wszystko bedzie super i jedzenia nie zabraknie:)
moze ktos jeszcze wie cos na ten temat. rowniez jestem ciekawa. mam tam wesele w przyszlym roku.

Bazuny Kolacja

interesuje mnie w jaki sposób wygląda kolacja, tzn zimny bufet, czy rozwiazanie to sie sprawdza, goscie nie narzekaja?

Jedzenie po obiedzie, mięsa znikaja ze stołów? Proszę mi powiedzieć jak wygląda takie wesele od strony gastronomicznej

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

do góry