Widok
Hotel Bryza - Jurata
Drogie Forumki!
Czy któraś z Was gościła w tym hotelu? Planujemy weekend poślubny i zastanawiamy się nad tym hotelem. Zależy nam na tym, żeby przede wszystkim wypocząć, odprężyć się, niczym się nie przejmować i żeby przyjemnie spędzić czas.
Jeśli któraś z Was gościła w tym hotelu to proszę o jakieś info.
Z góry dzięki!! :)
Czy któraś z Was gościła w tym hotelu? Planujemy weekend poślubny i zastanawiamy się nad tym hotelem. Zależy nam na tym, żeby przede wszystkim wypocząć, odprężyć się, niczym się nie przejmować i żeby przyjemnie spędzić czas.
Jeśli któraś z Was gościła w tym hotelu to proszę o jakieś info.
Z góry dzięki!! :)
a nie lepiej Faleza w Jastrzębiej?
http://www.faleza.pl/
widok na morze piękny mały przytulny hotel i na pewno tańszy...
ale jak podoba wam się snobistyczny klimat Bryzy, to nie ma o czym mówić.
Nie sądzę, że na forum znajdziesz kogoś, kto bawił się w Bryzie - na warszawskim forum szybciej.
http://www.faleza.pl/
widok na morze piękny mały przytulny hotel i na pewno tańszy...
ale jak podoba wam się snobistyczny klimat Bryzy, to nie ma o czym mówić.
Nie sądzę, że na forum znajdziesz kogoś, kto bawił się w Bryzie - na warszawskim forum szybciej.
Spełnij marzenie chorego dziecka www.trzebamarzyc.org
neania nie jedziemy w żadną podróż poślubną, nie dysponujemy jakąś nie wiadomo jaką kasą, ale uważam, że coś nam się od życia należy... Nie jestem snobką, która ma gdzieś kasę, a po prostu chcę spędzić rewelacyjny weekend poślubny z mężem. Chcę mieć full wypas 2 dni i cieszyć się wypoczynkiem. Moje kryteria to odległość od trójmiasta, basen, relaks... zaraz zerknę co mi podesłałaś!
Basenu niestety nie mają :( A w październiku na kąpiele morskie jest już stanowczo za późno... :/
Dzięki !! :)
Jakby ktoś jeszcze miał propozycję to chętnie przyjmę!!!!! :]
Jakby ktoś jeszcze miał propozycję to chętnie przyjmę!!!!! :]
W Zdrojowym jest jeszcze drożej niż w Bryzie... :/
Agata, ja byłam w Bryzie służbowo 3 razy. Moje wrażenia były jak najbardziej pozytywne. Ogromne wrażenie sprawiło na mnie spa - dosłownie oaza spokoju. Recepcjonista był troszkę sztywny, ale to nie taki znowu minus, żeby tam nie jechać :)
Mój Narzeczony był tam ze mną raz i oboje stwierdziliśmy, że jest to wymarzone miejsce na weekend :) Także jeśli Ci się podoba ten hotel to nie zastanawiaj się tylko rezerwuj.
Moja rada - najniższe ceny za pokoje oferuje serwis www.hrs.pl Jedyny minus - żeby dokonać rezerwacji musisz podać nr karty kredytowej i datę ważności. Niestety nie wszystki hotele są dostępne w takich serwisach, ale warto sprawdzić.
Ale uważaj - niektóre tego typu serwisy mają ceny wyższe, niż bezpośrednio w hotelu. Zawsze też możesz zapytać sięw hotelu, czy w związku z weekendem miodowym dostaniecie jakiś rabat :) Ja pracuję w hotelu i wiem, że jest taka szansa :)
Jeśli się tam wybierzecie, to czekam na relację :)
Mój Narzeczony był tam ze mną raz i oboje stwierdziliśmy, że jest to wymarzone miejsce na weekend :) Także jeśli Ci się podoba ten hotel to nie zastanawiaj się tylko rezerwuj.
Moja rada - najniższe ceny za pokoje oferuje serwis www.hrs.pl Jedyny minus - żeby dokonać rezerwacji musisz podać nr karty kredytowej i datę ważności. Niestety nie wszystki hotele są dostępne w takich serwisach, ale warto sprawdzić.
Ale uważaj - niektóre tego typu serwisy mają ceny wyższe, niż bezpośrednio w hotelu. Zawsze też możesz zapytać sięw hotelu, czy w związku z weekendem miodowym dostaniecie jakiś rabat :) Ja pracuję w hotelu i wiem, że jest taka szansa :)
Jeśli się tam wybierzecie, to czekam na relację :)
Margot_tczew dziękuję za opinię, na pewno wezmę ją pod uwagę. Póki co czekam aż Narzeczony przyjedzie i wszystko sobie obgadamy!! :)
Jeszcze raz dzięki!
Jeszcze raz dzięki!