Widok

Hotel Czarna Perła Przejazdowo - proszę o opinie.

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam
Czy ktoś już miał tam wesle ? :)
Z wszystkich sal właśnie ta podoba nam się najbardziej !
Bawiliśmy się tam już 2 razy na Sylwestra..
Ale jesteśmy ciekawi jak wszystko wypadało na Sylwestra ??
W 80% chcielibyśmy się na ten hotel zdecydować ale może jest coś na co warto zwrócić uwagę? :))

Bardzo proszę o relację z wesela :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Błąd : *** Jak wszystko wypadło na WESELU .
Podbijam :> Ktoś coś wie ?
nikt , nic ? ;(((
Jak już wspomniałam w innym wątku o Czarnej Perle, moi znajomi mieli tam wesele i organizacyjnie była porażka. Zabawa sama w sobie dobra, bo był dobry DJ, ale jedzenia było zdecydowanie za mało. Dania były podawane na szwedzkim stole, przez co nie można było w ogóle skontrolować ilości podanego jedzenia. Wg moich znajomych nie wszystko zostało podane. Niestety ale wiele osób nawet nie spróbowało wielu dań... Musisz dokładnie dopytać o menu, spisać wszystko na papierze a potem sprawdzić czy podali dokładnie takie ilości.
Albo ustalić, żeby jedzenia było podawane na stole przy którym siedzą goście.
Z tego co wiem to byli początkujący w sprawach weselnych, więc może idzie im coraz lepiej. Najważniejsze żeby dogadać szczegóły. Powodzenia.
Byłam tam zjesc z moją kolezanką, żeby wybadać miejsce, bo ona chce tam zrobić wesele. Sala jest naprawde super - jedzenie bylo tez ok. Pytanie czy to samo podaja na wesela. Jesli chodzi o oferte weselna, to akurat nie bylo managera, bo sie nie zapowiadalysmy, ale troche pogadalysmy z recepcjonistka - bardzo mila byla. sama moge powiedzieć, ze do tego ksztaltu sali (mozna powiedziec, ze okragla, ale duza) pasuja rzeczywiscie okragle stoliki, wiec sie nie dziwie, ze tak doradzali, ale jakby sie ktos upral... Jesli chodzi o szwedzki stol, to z tego co sie dowiedzialysmy, to daja taka mozliwosc, ale sie nie upieraj przy tym - powiedzieli, ze jedzenie moze tez byc na stolach. Po tej wstepnej wizycie kolezanka jest raczej na tak, ale jeszcze przed podpisaniem umowy pojdzie tam na rozmowe.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (52 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

do góry