Widok

Hotel Falko w Rumi

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam.
Planujemy wesele w przyszłym roku we wrześniu i poszukujemy miejsca.Mamy kilka na "oku", między innymi Falko.Prosimy o kilka szczerych opinii na temat tego miejsca od osób które tam się bawiły.
Z góry dziękujemy i pozdrawiamy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
tez się zastanawiałam nad tym miejscem - ale jakoś pierwsza wizyta nas nie zachęciła - nikogo w recepcji, pusta sala restauracyjna ect..
Potem dowiedzieliśmy się od znajomych, którzy organizowali tam uroczysty obiad, że nie ciekawe jedzonko i mało... kiepska obsługa i jakby liczyli za więcej niż w rzeczywistości się należało...
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki wielkie za informacje.Pozdrawiamy.
A ja ostatnio tam bylam na urocczystym obiedzie i uwazam, ze miejsce jest bardzo ok. Po pierwsze - całkiem ładnie i elegancko. Po drugie - jedzenie bylo dobre, acz typowe, no i bylo go wystarczająco. Po trzecie - obsluga byla fantastyczna. Kelner chodzil koło nas w kólko, zaproponowal odniesienie do szatni czyjegos płaszcza, od razu przynosil wszystko, o co się poprosilo, byl naprawde bardzo usłuzny. Nie mam natomiast pojecia, jak tam jest na weselach.

image
Niedawno miałam okazję przyjżeć się jak wygląda przyjęcie w Falko. Jedzenie było smaczne (zwłaszcza pyszna rolada ze szpinakiem) ale półmiski wypełniała głównie sałata i inne ozdoby a konkretów było jak na lekarstwo. Bardzo szybko zniknęły też ciasta ze stołów i już nigdy tam nie wróciły tak że goście narzekali że nie zdążyli spróbować niektórych specjałów. Na koniec jeszcze przytoczę taki incydent. Kamerzysta stanął koło drzwi od kuchni (w drzwiach było okrągłe okienko) i chciał sfilmować kucharza przy pracy (pewnie jako ciekawostkę) i wtedy kucharz otworzył drzwi i krzyknął "sperdalaj". Kierownik sali nie zareagował!!! Takie to mam wspomninia z hotelu Falko.
uuuuuuuuuuuuuuuu szoook.....ale obsługa :\

imageimage
Obsługa z roku na rok coraz lepsza zważając na fakt jaki szef tacy pracownicy, choć i tak ma szczęście do ludzi którzy tam pracują, pracowici sumienni tylko zestresowani i przepracowani.
Sala i obsługa jest super w Falko, najlepiej ustalać szczegóły z panią Dorotką bo to jedyna w obecnej chwili osoba która ma pojęcie i umie słuchać ludzi. Bardzo fajnie prowadzi DJ pan Marek Malko. Jedzenie bardzo dobre bo od lat ten sam kucharz, czasem coś przesoli ale jest ok, bynajmniej pan szef zarobi na napojach... (taka mała złośliwość).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja byłam w hotelu Falko na weselu w zeszlym roku i powiem wam, że było to najlepsze wesele na jakim kiedykolwiek byłam. Pięknie wystrojona sala balowa, super obsługa, jedzonko pyszne a zespół poprostu porywał do zabawy. Tak mi się tam spodobało, że już zarezerwowałam salę na swoje wesele, które odbędzie się 10.10.2009.
Ja też byłam na weselu w Falko i to parę miesięcy temu. Było bardzo fajnie, sala bardzo ładna, obsługa sprawna, jedzonko dobre. Generalnie jako gość byłam zadowolona.
Ja też polecam , byłam na weselu 2 lata temu i rewelacja, obsługa świetna, jedzonko pyszne, DJ marek ok, sala przepiękna, a stoły okrógłe były nowością i też wszystkich zaskoczyły, najlepsze wesele jakie byłam
Ja osobiście nie polecam Falko, ponieważ bardzo długo czekaliśmy na obiad weselny 1,5 godz a jak już przynieśli to na półmiskach było więcej dekoracji jak samego jedzenia :(
Co do wystroju to rzeczywiście jest pięknie, ale jedno wiem,że moje wesele tam się nie odbędzie!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
przez 2 lata w falko była taka rotacja pracowników że bardzo dużo zdążyło się zmienić
mąż koleżanki tam pracował, mi odradzała ten lokal ale już nie pamiętam dlaczego :(
to prawda:)rotacja tam duża..(pewnie coś jest na rzeczy!!).i jedzonko nie to samo jak kiedyś -kładą tzw....laskę...no a jak chcecie dobrze zjeść to do hotelu Zdrojowego Spa na półwyspie(nie zapomnieć zabrać ze sobą grubego portfela,ale warto!)
ja słyszałam różne opinie o falko ;) i wiele było negatywnych co do lokalu
Ja wyprawiałem tam swoje wesele z udziałem DJ Marek Malko i moi goście po zakończonej uroczystości mówili mi że jeszcze się nigdy tak nie wybawili na żadnym weselu jak na moim. Obsługa i profesjoanlizm jak dal mnie na bardzo wysokim poziomie, przez cały czas szef sali doglądał gości aż do godziny 4 rano także byłem pod wrażeniem salę dodatkowo dostrajałem ale w sumie nie było takiej potrzeby, wszystko było już przez hotel dość ładnie przystrojone. Także polecam, część moich gości zapowiedziało że napewno też wyprawią tam uroczystość weselną.
W Falko graliśmy w 2008 r. i mamy bardzo dobre wspomnienia.Goście byli również zadowoleni,jak później powiedzieli rodzice młodych.
image
Hei! Poszukuje kontaktu do DJ Marka Malko. Czy ktoś może mi poda namiar? Z góry dziękuje!
madzia podaje tel. 504960760 marek malko czadowo i profi gral moje srebne wesele w rumi w falco.
WITAM JEDZENIE SMACZNE ALE ZIMNE ALE RESZTA OK
O kontakt najlepiej zapytać w hotelu.
image

Inne tematy z forum Wesele

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

do góry