Widok

Hotel Gdynia - Orbis???

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
napiszcie prosze co wiecie o tym miejscu- czy ktoś z Was był tam na weselu lub innej imprezie? bardzo jestem ciekawa jak tam jest - wystrój sal i jedzenie???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niestety nie polecam tego miejsca - byłam tam na weselu i miałam tam studniówkę. Na weselu było wręcz okropnie - Ogromna sala na lekko 150 osób a włożyli tyam tylko 70, goście się gubili. Jedzenie podawane na talarzech a nie na paterach, jak tylko wstałaś żeby potańczyć od razu zbierali talerz nawet jak jeszcze coś na nim było i dawali nowy. A na drugi ciepły posiłek była pieczona szynka i szaszłyki, jak brałeś dwa szaszłyki to mówili Ci, że należy Ci się tylko jeden i nie dawali dwóch :(
Na całe szczęście to moje zdanie i może coś zmieniłlo bo ja byłam tam na weselu 2 lata temu.
Mam wesele w lipcu i wybrałam Kaperską - choć nie wiem czy to dobry wybór, ale do hotelu Gdynia po złych doświadczeniach nawet nie poszłam.
Witam, ja niestety również mam negatywną opinię co do organizowania wesela w Hotelu Orbis. Tak jak moja poprzedniczka byłam tam na weselu dawno bo ok.3 lata temu i mam podobne wrażenia. Przede wszystkim równolegle odbywały się w Hotelu chyba ze 3 wesela jednocześnie (jest tam kilka sal) i kelnerska obsługa co tu dużo mówić była okrojona i zabiegana. Co do jedzenia to musze przyznać było dobre lecz bardzo mało, na prawdę jezeli miałabym porównać do innych wesel to było na prawdę skromnie.
Możliwe że od tego czasu duzo się zmieniło lecz ja radziłabym rozejrzeć się za innym miejscem. Pozdrawiam.
Mieliśmy tam swoje wesele w ubiegłym roku. Jedzenie było dobre i ładnie podane. Jeśli chodzi o ilość - goście nie byli w stanie zjeść nawet połowy. Napoje, alkohol, ciasto i wystrój sali organizuje klient. Menu w czterech wersjach cenowych do wyboru (99, 110, 120 i 130 Pln/osobę). Być może niezadowolenie niektórych klientów wynikało z wybranej uboższej wersji. Uprzejma i kompetentna obsługa. Gdybyśmy mieli jeszcze raz zdecydować, pozostalibyśmy przy tamtym wyborze.
My mieliśmy wesele w Hotelu Gdynia i nie mamy im chyba nic do zarzucenia, to ile jedzenia dostaną goście zależy tylko od tego co sami ustalicie wcześniej(polecam rozmowy z panią Asią Mierzejewską). Po naszym weselu zostało tyle jedzenia, że poprawiny praktycznie wyszły gratis. Wystrój sali sami organizujecie (my dołożyliśmy tylko balony-bo sala po remoncie i wygląda sama w sobie oki). O ilości potrzebnego miejsca też możecie zdecydować w porozumieniu z kierownikiem sali. Dużo podpowiadają oni, ale sami też musicie wiedzieć czego chcecie.

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry