Widok

Hotel Gniecki

Witam czy ktoś robił wesele w hotelu Gniecki w Przejazdowie k/Gdańska?? Wstępnie mam zarezerwowaną sale na 60 osób. Proszę o opinie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
my nie zapewniamy gościom noclegu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zapewnimy gościom z daleka, którzy nie mają tutaj rodziny , napojów na pewno nie będziemy rozlewać, bo dokupimy raczej gazowane, pozostał miesiąc:)
Inka, a w jakich butelkach bedziecie mieć ? 0,5 czy 1l ?

a co do soków, to uważam ze 0,7 na osobe to mało i napewno w soki tez bedziemy sie zaopatrywac :)
najlepiej byłoby w butelkach 0,2 szklanych ale jeszcze nie kipiliśmy ani alkoholu ani napoi, więc zdecyduję za parę dni jak będziemy zamawiać, litrowe butle szybko się wygazowują niestety
tez tak słyszałam, ale jak byłam w 2008 na 4 weselach, to na 3 były napoje gazowane i soki w dzbanuszkach i nikt nie narzekał... takze my prawdopodobnie tez tak zrobimy...
wódka bedzie 0.5l
Widziałam zdjęcia na filmart.pl, jedzenie przybrane bardzo ładnie
nie otwiera mi sie ta stronka :(
Witam wszystkie Panie i Panów :)

od 10 kwietnia emocje ciutkę opadły więc zabieram się za krótką relację.
Pomimo smutnych wydarzeń w dniu naszego ślubu chcemy podziękować naszym Cudowym Gościom za udział w całej ceremonii, księdzu Jackowi z kościoła Bożego Ciała za wspaniałą mszę i kazanie które zapadło nam w pamięć :) pani Gabrysi Rowińskiej (fryzjerce z salonu New Image na Gdańskiej Oruni) za cudowna i bardzo trwałą fryzurę, pani Agnieszce Zielonce-Ikrzyńskiej (wizażystce znanej na forum jako honeyboney) za świetny makijaż który trzymał się jeszcze trzy dni po ślubie.
Za samochód który prezentował się znakomicie chcemy podziękować pani Esterze i pani Aksanie z firmy Prefekt Party.
Za wspaniałą oprawę muzyczną chcemy podziękować orkiestrze Ostry Dyżur - Świetna Zabawa :)
Naszemu Koledze Grzesiowi za robienie zdjęć :)
Dziękujemy Panu Tomaszowi Maciukowi za nagrywanie naszych zabaw - oczekujemy na film ze zniecierpliwieniem :)
Hotelowi Haffner za wyśmienity tort i ciasta - POLECAMY !!!!
A teraz największe podziękowania dla Hotelu Gniecki - dla Pana Dyrektora który był obecny podczas całego wesela i poprawin.
- dla Pana Krzysztofa Kaczorowskiego - Menedżera Hotelu - za całokształt współpracy - przygotowania z Panem Krzysztofem to sama przyjemność - profesjonalne doradztwo oraz wsparcie
- Paniom z recepcji za opiekę nad gośćmi i cierpliwość do dzieci z naszego wesela,
- dla Pana Kucharza i Pomocników - jedzenie wyśmienite i pięknie przystrojone oraz podane - wszyscy goście wręcz zauroczyli się stołem wiejskim, a caneloni z łososia sprawia że ślinianki mocno mi i mojemu mężowi do tej pory pracują ;)
i przede wszystkim WIELKIE PODZIĘKOWANIA I NISKIE UKŁONY DLA OBŁUGI KELNERSKIEJ!! Tak ogromnego profesjoanlizmu jeszcze nie widziałam. Dbali o każdy szczegół zarówno na weselu jak i na poprawinach. Talerze wymieniane co chwilę. Dania podawane z wyczuciem do gości, rozumeiliśmy się bez słów. RAZ JESZCZE BARDZO DZIĘKUJEMY Panu Grzegorzowi, Rafałowi i Panu oraz Pani których imion już (przepraszam) nie zapamiętałam.
DZIĘKUJEMY !!!! Jesteście WSPANIALI !!!!!
Jednogłośnie stwierdziliśmy, że gdybyśmy organizowali nasze wesele po raz drugi, to TYLKO I WYŁĄCZNIE HOTEL GNIECKI!!!!!!!!!

Pozdrawiam,
Agata i Arek
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Gratuluję !!! szczęścia ogromnego życzę i dziekuję za relację , szczególnie dotyczącą hotelu!
gratulacje :) bardzo sie ciesze, ze wszystko wyszło jak chciałaś :)
szczescia i miłości !!
teraz tylko czekamy na jakies foteczki :) ( ja głownie na tort i wystroj hotelu ;)

a dodatkowo tak dla siebie, ciesze sie ze honeyboney, haffner i Gniecki sie spisali :)
wielka ulga !
Pozdrawiam serdecznie !!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
czesc dziewczyny jak tam przygotowania do wesel?:D
dziewczyny jaka jest cena tego straganu wiejskiego???on jest duzy??
stół wiejski kosztuje chyba 1000 zł i wygląda imponująco , widziałam na zywo jak byłam oglądać salę a za parę godzin miało być wesele:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a według mnie nie jest duży i my go nie mamy :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
my też go nie mamy bo uważałam, że płonąca szynka wystarczy z atrakcji, dodatkowo mamy menu ułożone przez nas, zlepek wszystkich po trochu i wydaje mi się,że będzie wystarczająco jedzenia:)
my nie mamy świniaka.. ile płacicie? Oni Wam załatwiaja ? czy macie od kogoś ' z zewnątrz' ?
mamy od nich w zależności ile gości tyle świnki , my na przeszło 90 osób mamy zamówione dwie sztukie mięsa, jedna chyba koło 450 zł kosztuje
bo my własnie nie mamy zadnych takich 'atrakcji' i tak sie zastanawiam... u nas bedzie ok 100osob.

macie Dj czy orkiestre ?
mamy orkiestrę a co do świnki to slyszałam ,że jest pyszna :)
witam

chcialabym podzielic sie opinia na temat Hotelu Gniecki, gdzie sami niedawno mielismy wesele
jestesmy z moim mezem mega zadowoleni z imprezy, ktora tam sie odbyla, dziekujemy menadżerowi za mila wspolprace, za to ze w zadnej sytuacji nie uslyszelismy odmowy, dziekujemy rowniez wlascicielom hotelu za opieke i czuwanie nad caloscia wesela,
rowniez ogromne podziekowania dla szefa kuchni i wszystkich kucharzy za bardzo dobre jedzenie, ktorego bylo naprawde duzo, wszystko pieknie podane- goscie byli zachwyceni :)
dziekujemy rowniez Pani dekorującej nasza sale bylo naprawdę pięknie tak jak sobie to wyobrażaliśmy tak było i niczego nie brakowało

mega ale to mega podziekowania dla KELNERÓW ktorzy naprawde spisali sie na medal- gratulujemy tak wspanialych i profesjonalnych pracownikow!

generalnie podsumowujac z cala pewnoscia i bez cienia wątpliwości POLECAMY ten Hotel jako miejsce na wyprawienie tak waznej imprezy w życiu jaka jest wesele!!!!

JESZCZE RAZ DZIEKUJEMY I POZDRAWIAMY CALA OBSŁUGĘ HOTELU

Karolina i Michał :)
do góry