Widok
Witajcie Dziewczęta:) wlaśnie mija nam tydzień od wesele! wszystko udało się znakomicie,jak to moja mama i wiele innych osób powiedziala ,że nie mogło być lepiej:) ale jest to watek poświęcony hotelowi więc do rzeczy:) obsługa i hotel spisali się wspaniale!!!! nie macie się absolutnie czego obawiać:) my nie byliśmy łatwymi klientami bo wymyślaliśmy swoje menu, poprosiliśmy o zakup przez hotel coolerów aby wódka cały czas stała w lodzie, byliśmy bardzo wymagający co do jedzenia i obsługi i dodatkowo byliśmy bardzo głośni bo bawiliśmy się do białego rana nie rzadko śpiewając na cały hotel. W każdej w wynienionych sytuacji obsługa była z nami, spełniała wszystkie nasze zachcianki. Jedzenie przepyszne i bardzo duzo zostało, gdzie obsługa nawet ze wspaniałym Panem Włacicielem pieknie spakowała i pomogła nam zanieść na drugi dzień do samochodu, wspaniała, rozpływajaca się w ustach płonąca szynka, pieknie przechowany tort, wspaniałe ,śniadanie do pokoju na dzień następny:)mogłaqbym wymieniać zalety tego hotelu w nieskończoność a jestem bardzo surowa w ocenie:) bardzo dziękuję właścicielowi , który by łbardzo długo z nami,menadżerowi , obsłudze sali oraz hotelu, gdybym miała wybierać w 100 % wybrałabym jeszcze raz hotel Gniecki. Goście zachwyceni z my pełni wspaniałych wspomnień !!!!!!!
Chciałam jeszcze dodać, że zgadzam się z tym, że podstawowe strojenie sali w Gnieckim jest dość ubogie (aczkolwiek kwiaty na stole młodych wyglądają przepięknie), dlatego my za dodatkową opłata bierzemy dodatkowe bukiety na stoły. Bardziej nam się to opłaca. Szczególnie, że Pani od dekoracji jest otwarta na różne pomysły :)