Widok

Hotel Gniecki

Witam czy ktoś robił wesele w hotelu Gniecki w Przejazdowie k/Gdańska?? Wstępnie mam zarezerwowaną sale na 60 osób. Proszę o opinie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
uwielbiam czytać takie opinie :)

w takim razie gratulacje i zycze szczescia :)

a kiedy mieliście wesele ? możesz podesłac fotki dekoracji ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witajcie Dziewczęta:) wlaśnie mija nam tydzień od wesele! wszystko udało się znakomicie,jak to moja mama i wiele innych osób powiedziala ,że nie mogło być lepiej:) ale jest to watek poświęcony hotelowi więc do rzeczy:) obsługa i hotel spisali się wspaniale!!!! nie macie się absolutnie czego obawiać:) my nie byliśmy łatwymi klientami bo wymyślaliśmy swoje menu, poprosiliśmy o zakup przez hotel coolerów aby wódka cały czas stała w lodzie, byliśmy bardzo wymagający co do jedzenia i obsługi i dodatkowo byliśmy bardzo głośni bo bawiliśmy się do białego rana nie rzadko śpiewając na cały hotel. W każdej w wynienionych sytuacji obsługa była z nami, spełniała wszystkie nasze zachcianki. Jedzenie przepyszne i bardzo duzo zostało, gdzie obsługa nawet ze wspaniałym Panem Włacicielem pieknie spakowała i pomogła nam zanieść na drugi dzień do samochodu, wspaniała, rozpływajaca się w ustach płonąca szynka, pieknie przechowany tort, wspaniałe ,śniadanie do pokoju na dzień następny:)mogłaqbym wymieniać zalety tego hotelu w nieskończoność a jestem bardzo surowa w ocenie:) bardzo dziękuję właścicielowi , który by łbardzo długo z nami,menadżerowi , obsłudze sali oraz hotelu, gdybym miała wybierać w 100 % wybrałabym jeszcze raz hotel Gniecki. Goście zachwyceni z my pełni wspaniałych wspomnień !!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Inkaa wszystkiego dobrego:)
Dziękuję bardzo :) dziewczyny cieszcie się proszę z przygotowań z tego wszystkiego, a szczególnie w dnia ślubu !!! to za szybko mija!!! czerpcie z każdej chwili i niczym się w niu wesela nie przejmujcie, ja się tak wybawiłam, jak już dawno na żadnej imprezie:)!
właśnie zastawiam się nad tym hotelem, mam ślub za rok a już mam problem z terminem!!
ile mieliście gości?? tort załatwiał hotel??
mnie martwi że tam nie ma klimatyzacji :(
jak wyglądały kwiaty na stołach??

gratuluje i wszystkiego dobrego!!!
mieliśmy około 100 gości, tort zamawialiśmy gdzie indziej, a hotelowy zamieniliśmy na deser, kwaity również załatwialiśmy na własny rachunek.
aa no to super, a czemu kwiaty na własny rachunek - ich dekoracje nie ciekawe?? skąd brałaś kwiaty? mi mówili że mają dekoratorkę swoją.
ja chyba wezmę tort od sowy, choć tyle jest złych opinii że zaczynam się bać..
jak to nie ma klimatyzacji? z tego co wiem, to jest klima
klimatyzacja jest w hotelu z tego co wiem , dekoracje wydawały mi się za małe poza tym brałam razem z suknią w arttrendzie, tort mieliśmy z cukierni want z pruszcza , piękny i bardzo smaczny,jak będę miała zdjęcia to umieszczę.
Inkaa, jeszcze raz wszystkiego dobrego :)

jak bedziesz miała fotki, podeślij mi prosze pare na e-maila ;) słyszałam, ze sala wyglądała prześlicznie :)
Dziękuję Nulka :) zdjęcia podeślę, czasem Sławek pokazywał nam co tam sfotografował i powiem Ci ,że o Fotogrupę też się nie martw :) Twoja ciocia, pozdrawiam :)
Inkaa,
Wiele słońca na nowej drodze życia
Teraz już wiem, czyje strojenie widziałam.
Zwróciłam uwagę na Wasze stroiki na stołach, połączenie kwiatów z patykami było ciekawe i oryginalne.
Do tego stojaki i wisiorkami, naprawdę super:)
Chciałam jeszcze dodać, że zgadzam się z tym, że podstawowe strojenie sali w Gnieckim jest dość ubogie (aczkolwiek kwiaty na stole młodych wyglądają przepięknie), dlatego my za dodatkową opłata bierzemy dodatkowe bukiety na stoły. Bardziej nam się to opłaca. Szczególnie, że Pani od dekoracji jest otwarta na różne pomysły :)
a wiecie może jakie soki daje hotel ? bo wiem, ze to jest firma Garden, dokupiliśmy już pomaranczowe i jabłkowe... i teraz sie zastanawiam czy grejfrut ? czy porzeczka ?

Inkaa, co z Twoją relacją z tego pięknego dnia :D ?
z relacj,ą czeekam aż dostanę zdjęcia:) soki były pomarańczowe i jabłkowe, mysmy dokupili ale żadengo nie otworzyliśmy bo wystarczyło to co dał hotel:)
no dobraa, to jeszcze zaczekam :)

serio wystarczyło 0.75l na osobe ?? a my zesmy dokupili koło 60l :P
zupełnie niepotrzebnie, duzo schodzi wody z cytryna, która jest bez ograniczeń i gazowanych napojów, z resztą na spotkaniu przed weselem, kierownik sali na pewno Wam powie ,że to wystarczy, myśmy mieli dokupione 24 litry i wypilo się po weselu.
ja sie akurat tym nie martwie, soki są wazne do kwietnia 2011, a po drodze swieta, sylwester... nie zmarnuje sie ;)

my zrezygnowalismy z tych małych pepsi 0.2 na rzecz kilkudziesięciu deserków, i kupilismy nasze w wiekszych butelkach,które beda ponalewane do dzbanków z lodem :)
każdy ma swój pomysl na napoje:) my mieliśmy i poszły dość szybko do obiadu, a desery również mieliśmy dodatkowe bo zrezygnowaliśmy z tortu, wszystkiego jest tam naprawdę dużo, myśmy dwa samochody jedzenia wywieźli :) hotelem nie musicie się absolutnie przejmować:)
a masz może jakies fotki od gosci ?? jak możesz to wyslij na @ hanulka0688@wp.pl :)
do góry