Widok

Hotel Górski Pruszcz Gdański

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jakieś opinie o tym hotelu?? Ktoś był na weselu? może coś ktoś opowiedzieć??
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam, mialam tam we wrzesniu wesele i poprawiny -i bylo super. Manager jest niesamowity, i jeden kelner ktorego imienia nie znam. Obu chcialam podziekowac.
Ja też jak najbardziej polecam .Tylko to co już pisałam w ostatnim poście , odrazu udaj się do dyrektora hotelu Pana Jacka, złoty człowiek, nie ściemnia .
Wybrałam tą opcję - 160zł za osobę, jedzenia było dużo, jeszcze wystarczyło na poprawiny i resztę zapakowali do domu .
Trochę zaszaleliśmy i kazałam przygotować menu drinków dla naszych gości :) Pan Jacek przygotował listę wymyślnych drinków, każdy z gości otrzymał menu i mógł sobie zamawiać drinki z baru (oczywiście to kosztowało nas dodatkową opłatę ) ale powiem,że robiło wrażenie na naszych gościach
Naprawdę ich polecam .Z tym ,że tam wejdzie max 60-70 osób

.Zarezerwuj sobie stolik na obiady niedzielny-mają szwedzki stół za 35zł -jesz ile chcesz i zobaczysz jak gotują .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
http://forum.trojmiasto.pl/Hotel-Gorski-w-Pruszczu-t50873,1,11.html

Miałam tam wesele rok temu, i polecam Hotel Górski na miejsce wesela.
1. jedzenie super, i nie mam pojęcia kto to wymyślił, że niby podają go mało i jest spalone lub niedogotowane. Mieliśmy opcję tego droższego menu + dodatkowo własne zmiany, które zostały uwzględnionę przez menagera hotelu, pana Jacka. Po weselu jedzienie zostało spakowane i było go naprawdę dużo.
2. Sala świetna, dekorują delikatnie ale gustownie, elegancko bez zbędnego przepychu.
3. Obsługa rewelacyjna!!!! Do 8 rano 2 kelnerki i kelner pracowali bez przerwy, menager był obecny całe wesele i osobiście wszystkiego doglądał.
4. Połączenie restauracji i holetu - dla nas to było mega wygodne, ponieważ 80% gości na naszym weselu mieszka poza Trójmiastem, więc mieli po zabawie zapewniony nocleg (dla gości pary młodej jest rabat na nocleg)
5. jedyne moje zastrzeżenie to wygląd zewnętrzny hotelu, mogli by coś zmienić w wizerunku...

Także POLECAM! :)
Mąż & Żona od 25 grudnia 2008 r.

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dzięki wielkie dziewczyny! I tylko jest mały problem za mała sala dla nas. A miejscówka dla nas byłaby idealna, blisko kościoła, domu :(
image

Inne tematy z forum Wesele

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

do góry