Widok

Hotel Merkury - Straszyn, proszę o opinie.

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Ktoś był w hotelu Merkury w Straszynie? Został odnowiony, a patrząc na to co mają na stronie, nie wygląda teraz źle i mają ciekawe promocje i menu. Nie wiem czy warto nim sobie głowę zawracać. Ktoś mogłby coś powiedzieć na jego temat?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
słyszałam że jest tam całkiem fajnie- bardzo dużo się zmieniło i warto przyjrzeć się im bliżej... znajomi byli tam na sylwestra i bardzo sobie chwalili
Mieliśmy tam chrzciny w listopadzie 2014 (od tego czasu tam nie byłam). Jedzenie bardzo smaczne, ładnie podane w ekspresowym tempie. Poza jednym szczegółem - wszystko pierwsza klasa. Tym szczegółem były krzesła tak ustawione, że nic tylko siedzieć i się nie ruszać - łokieć w łokieć. We wrześniu mamy tam wesele - wtedy napiszę więcej.

Inne tematy z forum Wesele

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Łazienka (45 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

czy to dobry pomysł na prezent? (53 odpowiedzi)

Doradźcie mi proszę czy jednodniowy romantyczny wyjazd z noclegiem kolacją przy świecach i...

do góry