Widok
Pomimo że zajmuję sie filmowaniem i filmowałem tam kilka wesel, to sam osobiście miałem tam wesele 4 lata temu. Może trochę dawno, ale myślę że nic się nie zmieniło.
Wszystko było w porządku. Jesteśmy wraz z żoną bardzo zadowoleni.
- dekorację sali trzeba zrobić samemu, lub wynająć firmę.
W przeddzień wesela jest jeszcze wydawana kolacja, więc można zacząć dekorować dopiero od godziny ok 20.00
Jest to utrudnienie ponieważ para młoda nie będzie dekorować sali w nocy przed weselem - my zamówiliśmy dekoratorkę
- tort musi zamówiony we własnym zakresie
- Jest jakiś limit alkoholu i napojów który trzeba zamówić resztę można swoją.
- Rzeczywiście dają pokój hotelowy do własnej dysozycji - bardzo się przydaje np na alkohol.
Ilość standardowych posiłkąw jest mała więc trzeba było trochę skorygować menu.
Te 120 zł od osoby, urosło chyba do 160zł.
Nie mieliśmy żadnych zastrzeżeń ale trzeba było wykazać wiele własnej inicjatywy jeśli chodzi o menu.
Wideofilmowanie "FILMART"
www.filmart.end.pl
Wszystko było w porządku. Jesteśmy wraz z żoną bardzo zadowoleni.
- dekorację sali trzeba zrobić samemu, lub wynająć firmę.
W przeddzień wesela jest jeszcze wydawana kolacja, więc można zacząć dekorować dopiero od godziny ok 20.00
Jest to utrudnienie ponieważ para młoda nie będzie dekorować sali w nocy przed weselem - my zamówiliśmy dekoratorkę
- tort musi zamówiony we własnym zakresie
- Jest jakiś limit alkoholu i napojów który trzeba zamówić resztę można swoją.
- Rzeczywiście dają pokój hotelowy do własnej dysozycji - bardzo się przydaje np na alkohol.
Ilość standardowych posiłkąw jest mała więc trzeba było trochę skorygować menu.
Te 120 zł od osoby, urosło chyba do 160zł.
Nie mieliśmy żadnych zastrzeżeń ale trzeba było wykazać wiele własnej inicjatywy jeśli chodzi o menu.
Wideofilmowanie "FILMART"
www.filmart.end.pl
Witaj. byłam na weselu w Novotelu rok temu i nie mam zbyt dobrej opini o tym hotelu. Przede wszystkim sala taka sobie i jedzenie niecieawe. Obsługa jak za czasów PRL- gosciu ciesz się że masz coś na talerzu. Jeżeli przwidujesz tylko 60 osób na weselu to polecam Hotel Rezydent w Sopocie, menu od 120 zł i bardzo eleganckie miejsce, jedzenie wykwintne i smaczne. Pokuj dla nowożeńców jest standardem we wszystkich hotelach. Ja mam ślub w sierpniu a wesele w Hotelu Holiday Inn, bardzo chciałam Hotel Rezydent ale sala na 100 osób troche jest za mała, trzeba by było dzielic gosci.
Pozdrawiam Anka
Pozdrawiam Anka