Widok
Hotel Nadmorski w Gdyni - proszę o opinię
Bardzo proszę o opinię o Hotelu Nadmorskim w Gdyni, czy ktoś miał tam wesele, albo był gościem weselnym ? Jak wrażenia ? Jak się sprawdzili kelnerzy, itp. ? Czy jedzonko smakowało i było w ilości wystarczającej ? Niestety tu na forum mało opinii na temat tego miejsca, więc wszystkie wskazówki będą mile widziane :-)
Byłem tam kilkukrotnie na weselach i wszystko wyglądało bardzo elegancko. Na dole jest też druga salka na małe wesele.
Dziś też będę tam na weselu, to będę miał najnowsze wieści.
Dziś też będę tam na weselu, to będę miał najnowsze wieści.
Byłam tam w sierpniu tego roku na weselu, jako gość. Wesele obywało się w sali naprzeciwko wejścia. Bardzo ładny wystrój i ekskluzywne miejsce.
Goście siedzieli przy jednym długim stole (było około 50 osób więc wystarczył). Jedzenie określiłabym na hotelowe, smaczne, wykwintne, ale jak dla mnie małe porcje. Polecam na deser mus z białej czekolady - przepyszny. Obsługa dobra, ale strasznie długie przerwy były między posiłkami. W razie jakichkolwiek problemów, chętnie kelnerki pomagały.
Ogólne wrażenie bardzo dobre.
Goście siedzieli przy jednym długim stole (było około 50 osób więc wystarczył). Jedzenie określiłabym na hotelowe, smaczne, wykwintne, ale jak dla mnie małe porcje. Polecam na deser mus z białej czekolady - przepyszny. Obsługa dobra, ale strasznie długie przerwy były między posiłkami. W razie jakichkolwiek problemów, chętnie kelnerki pomagały.
Ogólne wrażenie bardzo dobre.
Nasz ślub 12.09.09