Widok

Hotel Qubus - opinie :) miał tam ktoś wesle ?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jak w temacie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dołączam się do pytania :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam! Absolutnie :) sama długo zastanawiałam się nad wyborem miejsca, aż trafiłam do Qubusa i to było to! Dobra oferta, bez ukrytych kosztów, spotkanie trwało ponad godzinę...co akurat zaskoczyło na plus, gdyż jak do tej pory max15 min i też z różnymi humorami osób prezentujących ofertę... A w Qubusie od pierwszego dnia miło, wszystkie pytania i wątpliwości rozwiane, cała oferta ze szczegółami wyjaśniona. W międzyczasie zaczęłam się zastanawiać czy jedzenia wystarczy, poprosiłam o gramatury, ale że nic mi to nie mówiło, to znajomy kucharz dokonał oceny i uznał, że nawet za dużo ;) jedzenie przepyszne, ładnie podane, taka jak kolega przewidział zostało i mama zrobiła poprawny w domu. Bardzo fajna organizacja,a łódka świetny pomysł! Pani Karolina D. (uwaga są dwie ;) -menedżerka przez cały czas radzila i pomagała w wielu kwestiach! Chyba dzięki niej ten dzień przebiegał w pewności, że będzie pięknie i tak jak to wcześniej ustaliłam. Nastepna impreza napewno w Qubusie. Polecam i tak jak ja zbierajcie gratulacje i pochwały od gości
POLECAMY z czystym sumieniem! :)

Nasze wesele odbyło się w czerwcu i trwało do rana! :)
Obsługa bardzo miła i kompetentna. Jedzenie bardzo smaczne ( to wiem od gości - sama z emocji niestety mało zjadłam) !!

Przy organizacji bardzo pomocna jest Pani Karolina D. -zawsze chętna do pomocy i daje cenne rady! Dzięki niej czuliśmy, że wszystko będzie dopięte na ostatni guzik! :)

Dodatkową fajną opcją oferowaną przez hotel jest możliwość przypłynięcia do hotelu Q-łódką! :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A jaka jest cena za poprawiny i nocleg ?
My poprawin nie robiliśmy, a cena 1 pokoju 2 os. wynosiła 84 euro.
Niestety nocleg w tym hotelu tanią opcją nie jest :/, ale blisko Qubusa jest hostel Bursztynek gdzie ewentualnie można przenocować gości :)
Łoooo to BARDZO drogi nocleg - no ale hotel w centrum Miasta więc w sumie nie ma się co dziwić :)
Wypowiadaliśmy już się w innym temacie, więc pozwolę sobie zacytować:
"Witam, my mieliśmy przyjęcie weselne w Qubus Hotel Gdańsk - 22.06.2013, także na świeżo zdam relację :)

Wystrój sali, jedzenie oraz obsługa SUPER. Nie było do czego się przyczepić! Obsługa bardzo miła, nie było problemów z pomocą przy kwiatach, ustawieniu ich oraz wstawieniu do wazonów.

Jedzenia było bardzo dużo (aż za dużo :))

Pani Karolina to przesympatyczna osoba, która zawsze, przez cały okres przygotowań, służyła nam radą, jest po prostu nieceniona :)

Do Hotelu dopłynęliśmy łódką ku zdziwieniu naszych gości, kapitan łódki również bardzo uprzejmy.

Po przyjęciu nocowaliśmy w apartamencie (zawarty w cenie przyjęcia).
Dostęp do rzutnika oczywiście możliwy.

Na koniec dostaliśmy Vouchery na kolację w 1. rocznicę ślubu oraz na weekend w dowolnie wybranym Hotelu Qubus :))

Z czystym sumieniem POLECAMY organizację wesela w Qubusie!"
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Wesele

Łazienka (45 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

czy to dobry pomysł na prezent? (53 odpowiedzi)

Doradźcie mi proszę czy jednodniowy romantyczny wyjazd z noclegiem kolacją przy świecach i...

do góry