Widok

Hotel Qubus - opinie :) miał tam ktoś wesle ?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jak w temacie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dołączam się do pytania :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam! Absolutnie :) sama długo zastanawiałam się nad wyborem miejsca, aż trafiłam do Qubusa i to było to! Dobra oferta, bez ukrytych kosztów, spotkanie trwało ponad godzinę...co akurat zaskoczyło na plus, gdyż jak do tej pory max15 min i też z różnymi humorami osób prezentujących ofertę... A w Qubusie od pierwszego dnia miło, wszystkie pytania i wątpliwości rozwiane, cała oferta ze szczegółami wyjaśniona. W międzyczasie zaczęłam się zastanawiać czy jedzenia wystarczy, poprosiłam o gramatury, ale że nic mi to nie mówiło, to znajomy kucharz dokonał oceny i uznał, że nawet za dużo ;) jedzenie przepyszne, ładnie podane, taka jak kolega przewidział zostało i mama zrobiła poprawny w domu. Bardzo fajna organizacja,a łódka świetny pomysł! Pani Karolina D. (uwaga są dwie ;) -menedżerka przez cały czas radzila i pomagała w wielu kwestiach! Chyba dzięki niej ten dzień przebiegał w pewności, że będzie pięknie i tak jak to wcześniej ustaliłam. Nastepna impreza napewno w Qubusie. Polecam i tak jak ja zbierajcie gratulacje i pochwały od gości
POLECAMY z czystym sumieniem! :)

Nasze wesele odbyło się w czerwcu i trwało do rana! :)
Obsługa bardzo miła i kompetentna. Jedzenie bardzo smaczne ( to wiem od gości - sama z emocji niestety mało zjadłam) !!

Przy organizacji bardzo pomocna jest Pani Karolina D. -zawsze chętna do pomocy i daje cenne rady! Dzięki niej czuliśmy, że wszystko będzie dopięte na ostatni guzik! :)

Dodatkową fajną opcją oferowaną przez hotel jest możliwość przypłynięcia do hotelu Q-łódką! :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A jaka jest cena za poprawiny i nocleg ?
My poprawin nie robiliśmy, a cena 1 pokoju 2 os. wynosiła 84 euro.
Niestety nocleg w tym hotelu tanią opcją nie jest :/, ale blisko Qubusa jest hostel Bursztynek gdzie ewentualnie można przenocować gości :)
Łoooo to BARDZO drogi nocleg - no ale hotel w centrum Miasta więc w sumie nie ma się co dziwić :)
Wypowiadaliśmy już się w innym temacie, więc pozwolę sobie zacytować:
"Witam, my mieliśmy przyjęcie weselne w Qubus Hotel Gdańsk - 22.06.2013, także na świeżo zdam relację :)

Wystrój sali, jedzenie oraz obsługa SUPER. Nie było do czego się przyczepić! Obsługa bardzo miła, nie było problemów z pomocą przy kwiatach, ustawieniu ich oraz wstawieniu do wazonów.

Jedzenia było bardzo dużo (aż za dużo :))

Pani Karolina to przesympatyczna osoba, która zawsze, przez cały okres przygotowań, służyła nam radą, jest po prostu nieceniona :)

Do Hotelu dopłynęliśmy łódką ku zdziwieniu naszych gości, kapitan łódki również bardzo uprzejmy.

Po przyjęciu nocowaliśmy w apartamencie (zawarty w cenie przyjęcia).
Dostęp do rzutnika oczywiście możliwy.

Na koniec dostaliśmy Vouchery na kolację w 1. rocznicę ślubu oraz na weekend w dowolnie wybranym Hotelu Qubus :))

Z czystym sumieniem POLECAMY organizację wesela w Qubusie!"
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Wesele

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

czy to dobry pomysł na prezent? (53 odpowiedzi)

Doradźcie mi proszę czy jednodniowy romantyczny wyjazd z noclegiem kolacją przy świecach i...

do góry