Widok
Potwierdzam opinie, że to całkiem niezłe miejsce na dość duże, swojskie wesele - byłem tam na weselu i wszystko wyglądało OK.
Chętnie się podziele, opinią na temat Hotelu Victoria, zacznę od koszmarnego dyrektora hotelu,który jest prawdziwym burakiem, zmienił nam date wesela, potem robił problemy z napojami, był opryskliwy, nie miły, wręcz robił łaskę,że poświeca nam czas. Menadżerka gastronomii, to jakaś pomyłka, podobno ma doświadczene, ale już po kilku minutach rozmowy wiedziałam,że powinna przejść szkolenie z obsługi klienta. W konsekwencji wesele odbylo się miesiac temu, jesteśmu bardzo zadowloleni z obsługi kelnerskiej, wielkie podziękowanie, całą noc biegali na każde zawołanie, łącznie z poprawinami. Jedzenie z najwyższej półki, ciepłe i bardzo smaczne. Stres który zapewnił nam dyrektor hotelu i menadzerka, wynagrodziła nam obsługa i dobre jedzenie. Pozdrawiam i życzę powodzenia. Ślub i wesele to najpięknijesze chwile w życiu:)
Jestem po kilku spotkaniach z menedzerką. Miałam też pierwsze spotkanie z dyrektorem. Nie mogę zarzucić tym ludziom złego słowa. Zarówno dyrektor jaki i ta pani wiedzieli o czym mówią, świetnie doradzili, tym bardziej się cieszę, bo nasza rodzina miała tu już wesele w tym roku, kobieta wyszła sama z propozycją wprowadzenia zmian, abyśmy nie poczuli się jak w Deja vu. ..i było super...nasze wesele:)
Faktycznie jedzenie pycha!
Faktycznie jedzenie pycha!
Chciałbym wyjaśnić pewne nieścisłości opinii Pani Sylwii, oczywiście ma prawo do oceny i może bardzo nisko oceniać moje doświadczenie i naszego personelu. To wesele pamiętam i nadal twierdzę że z przyjemnością będziemy pracowali dla tak miłych ludzi i damy z siebie wszystko. Pani która tak nisko ocenia nasze intencje przygotowałem indywidualną propozycję menu oczywiście na wcześniejsze życzenie, negocjowałem kwotę noclegu, przygotowaliśmy kwiaty które sobie Państwo młodzi zażyczyli na stołach ( białe róże a dodatki złote ) itp. nie będę wszystkiego wymieniał bo nie o to chodzi. NIKOMU NIGDY NIE ZMIENIŁEM NA SIŁĘ DATY ŚLUBU - TO JEST POMYŁKA. Nie muszę tłumaczyć że nie ustalamy nikomu dat ślubów, przyjęć itp - mamy wolny termin lub nie !
Zapraszam do naszego Hotelu. www.hotelvictoria.pl
Zapraszam do naszego Hotelu. www.hotelvictoria.pl