Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Robert - opinia wątek zamknięty Usługi hotelowe na bardzo wysokim poziomie, jedzenie bardzo dobre, wybór...
~Robert
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 31 stycznia 2020

Robert - opinia wątek zamknięty Usługi hotelowe na bardzo wysokim poziomie, jedzenie bardzo dobre, wybór...
~Robert
-

ostatnia odp. 5 lat temu

~Robert
-

ostatnia odp. 5 lat temu

Bardzo słabo wątek zamknięty Dzień dobry, wybrałam ten basen raz, chciałam sprawdzić czy może warto...
~ania
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 27 lipca 2013

PANI AGNIESZKA - KOSMETYCZKA JAK NAJBARDZIEJ POLECAM wątek zamknięty Wczoraj po raz pierwszy odwiedziłam Spa w Hotelu Victoria. Umówiłam się do...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 29 maja 2012

święta wielkanocne 2012 wątek zamknięty Spędziliśmy czas w hotelu Victoria podczas świąt wielkanocnych. Jesteśmy...
~Iwona
-

dodano: 11 kwietnia 2012

REWELACJA ! wątek zamknięty Wspaniały nastrój, czystość ! Szeroka gama rozrywek :)
~Tomasz
-

dodano: 24 lipca 2011

Wyśmienita kuchnia i znakomita obsługa w Hotelu Victoria ! wątek zamknięty Jestem mile zaskoczona Hotelem Victoria. Niedawno moi rodzice obchodzili w...
~Sylwia
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 18 stycznia 2011

Zabiegi pielęgnacyjne w Spa wątek zamknięty Korzystałam z odnowy biologicznej hotelu, miałam zabieg pielęgnacyjny na...
~Jagoda
-

dodano: 26 października 2010

nie przyjemna obsługa w recepcji wątek zamknięty chiałam zwrócic tylko uwage na małe problemy z basenem wczoraj wybrałam się...
~karolina
1

dodano: 19 stycznia 2010

podziękowanie wątek zamknięty Gościłam w Hotelu w ramach PAKIETU WIELKANOCNEGO. Jestem bardzo zadowolona....
~Danuta Orłowska
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 6 kwietnia 2010

Jestem mile zaskoczona wątek zamknięty Kiedyś byłam bardzo sceptycznie nastawiona do tego Hotelu. Kiedyś wybraliśmy...
~Monika
-

dodano: 17 lutego 2010

Uroczy pobyt wątek zamknięty Byliśmy na Balu Walentynkowo - Karnawałowym. Świetna infrastruktura hotelu -...
~Szczęśliwa...
-

dodano: 16 lutego 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
14

13

wątków

do góry