Widok

Hotel dla zwierząt!!!! Trójmiasto

Chodzi mi po głowie pomysł otworzenia hotelu dla naszych pupili...komfortowego, eleganckiego, przytulnego
Miłośnicy zwierząt... co wy na to ??? potrzebujecie czasami takiego rozwiązania? macie problem ze swoim ukochanym pupilkiem wrazie nagłego wyjazdu?? czy może nie ... macie zawsze całodobową opiekę,wyprowadzonego i nakarmionego na czas zwierzaka...chętnie poznam Wasze zdanie...

Pozdrawiam Forumowiczy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Profesjonalny hotelik - pomysł dobry!
poszukuję właśnie takiego hotelu dla psa. może ktoś zna już istniejące w Gdańsku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Próbowałam znaleźć jakiś hotel w trójmieście albo okolicy i nic!! tylko schronisko ale to nie dla moich milusinskich... Mój hotel będzie prawdopodobnie od maja! jak dobrze pójdzie:-)
zajrzyjcie na www.hotel-pupil.pl albo www.hotelalfa.pl - w takim stylu chciałabym aby i w Trójmieście był hotelik...
ja zawsze mogę liczyć na sąsiadki - wyprowadzą moje kundlice, nakarmią i ukochają ;)

wydaje mi się, że widziałam u naszego weta jakieś ogłoszenie/reklamę hotelu dla zwierząt - ale nie pamiętam namiarów :)
bedziemy tam w poniedziałek, to zobaczę :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wszyscy macie gdzie zostawić swoje PUPILKI?????
Aż Wam zazdroszcze bo ja nie mam gdzie moich zostawić...
a może będziesz potrzebowała pomocników do swojego zwierzęcego hotelu?
narazie mam kogoś do pomocy ale jeżeli szukasz pracy przy zwierzętach to daj znać,pomyślimy:-)
Jak już otworzysz to daj znać ja szukam super dobrego hoteliku w okresie wakacyjnym (Na 8 dni.) Co roku.
ok. na www.pongo.pl napewno będzie informacja:-)

Pozdrawiam
Kompleksowe SPA wraz HOTELEM dla KOTA i PSA!!!! już jest!!!!!!!!!! zapraszam na www.pongo.pl -więcej szczegółów
CHAPS napisał(a):

> Kompleksowe SPA wraz HOTELEM dla KOTA i PSA!!!! już
> jest!!!!!!!!!! zapraszam na www.pongo.pl -więcej szczegółów

Profesjonalny hotel dla zwierząt to świetna sprawa.
Dobrze, że ktoś zajął się tym tematem.
Życzę powodzenia i pozdrawiam z Gdyni.

[url= o Paryżu i nie tylko[/b]

kontakt do opiekunów dla zwierząt

Zapraszam was na stronę www.petsitter.pl - jest to portal poświęcony tylko opiece nad zwierzętami! Znajdziecie tam masę kontaktów do ludzi opiekujących się psami, kotami, ptactwem, gryzoniami i czym tylko jeszcze chcecie. Ja sama znalazłam w ten sposób panią do "hotelowania" mojego kota, gdy muszę wyjechać. Jest super!

witam wszystkich, i zapraszam pieski małe i duze do mojego Hoteliku "U Białych Bursztynek" Jestem hodowcą psów ,które kocham i dbam o nie by miały super dobrze.Hotelik prowadzę od roku,i myśle że robie to bardzo dobrze,bo pieski wracają merdając ogonkami na mój widok ,a ich właściciele sa zadowoleni.Hotelik mieści się w pięknej dzielnicy Gdanska z dala od zgiełku i hałasu.Jesli nie macie gdzie zostawić pupila ,Zapraszam zaopiekujemy sie nim z wielką miłością i uwagą.(liczba miejsc jest ograniczona)http://bbgdansk.w.interia.pl
http://hotel-dla-zwierzat.to.pl/ tez jest hotel dla zwierząt a strona w budowie:)
witam
tez cos takiego marzy mi sie założyć. moze jakas spółka? jak byś był zainteresowany prosze o kontakt: gg 13136279
pozdrawiam
JESLI NIE MASZ CO ZROBIC ZE SWOIM ZWIERZACZKIEM PODCZAS SWOJEJ NIEOBECNOSCI LUB WYJEZDZASZ TO ZAPRASZAM DO PRZYTULNEGO DOMU DLA ZWIERZAT. DUŻY OGÓD BLISKO JEZIORO. TUTAJ TWOJ ZWIERZAK BEDZIE CZUL SIE NAPRAWDE DOBRZE. ZAPRASZAM DUZE PSY 40ZL- DOBA SREDNIE 30ZL MALE 20ZL INNE ZWIERZETA 15ZL
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9
JESLI NIE MASZ CO ZROBIC ZE SWOIM ZWIERZACZKIEM PODCZAS SWOJEJ NIEOBECNOSCI LUB WYJEZDZASZ TO ZAPRASZAM DO PRZYTULNEGO DOMU DLA ZWIERZAT. DUŻY OGÓD BLISKO JEZIORO. TUTAJ TWOJ ZWIERZAK BEDZIE CZUL SIE NAPRAWDE DOBRZE. ZAPRASZAM DUZE PSY 40ZL- DOBA SREDNIE 30ZL MALE 20ZL INNE ZWIERZETA 15ZL 505270071 POLECAM
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8
do góry