Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Jak zawsze zadowolona! wątek zamknięty Z uwagi na napięty grafik,częste wyjazdy nie zawsze mam czas dla mojej...
~Pani Taida (od Diany)
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 20 stycznia 2014

Drodzy Państwo wątek zamknięty Piszę do Wszystkich tych, którzy wpadną na pomysł oddania swojego pupila w...
~Zdegustowana
11

dodano: 15 września 2013

nigdy więcej wątek zamknięty to żaden hotel,to ciasne mieszkanie w bloku.pani od razu na początku w...
~ada
1

dodano: 20 grudnia 2013

pikuś był zadowolony wątek zamknięty mam małego pieska typu terier niemiecki,ale mój to jest niesubordynowany...
~Eliza 7
-

dodano: 26 listopada 2013

krysia - opinia wątek zamknięty Dołączamy się do wszystkich pozytywnych opinii. Nasz pies zaprzyjaźnił się z...
~krysia
-

dodano: 22 sierpnia 2013

Polecam wszystkim!!! wątek zamknięty Szukając hotelu dla mojego towarzyskiego czworonoga obawiałam się jaka będzie...
~Ania
-

dodano: 11 sierpnia 2013

Polecam z czystym sumieniem wątek zamknięty Rodzinna sytuacja zmusiła nas do oddania naszej suni, gdyż tym razem nikt z...
~Stefania i Andrzej
-

dodano: 10 kwietnia 2013

sparrow - opinia wątek zamknięty Często wyjeżdżam, więc jestem stałym klientem Pani Dominiki. Mój pies nie...
~sparrow
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 26 maja 2012

sumatra - opinia wątek zamknięty Gdy ponad rok temu oddałam mojego kocurka Marcelka pod opiekę Pan Dominiki,...
~sumatra
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 3 listopada 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry