Widok

Hulajnoga MINI MICRO - pytanie do użytkowników

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam,

chcielibyśmy kupić starszej córeczce pierwszą hulajnogę,

Maja ma 3lata i 8 m-cy ale jest dosc niska i drobna (92 cm i 12,5kg), nie jest zbytnio usportowiona, niestety z przyczyn zdrowotnych nie mogla jezdzic na rowierku biegowowym ani zwyklym 3- lub 4-kolowym.

Upatrzelismy hulajnoge Mini Micro,

dzis patrze na Allegro ze jest jeszcze druga Mini Micro Sporty.

Z opisu nie wiele sie rozni, ta sama kategoria wikowa i wagowa, ciezar,

widoczne sa inne kołka.

czy ktos ma doswiadczenie i wie czy lepiej wybrac ta clasyczna czy sporty?

klasyczna:

http://allegro.pl/hulajnoga-mini-micro-trzykolowa-3-kolowa-kur-0-zl-i3733505902.html

sporty:

http://allegro.pl/hulajnoga-trzykolowa-mini-micro-sporty-niemiecka-i3723619403.html

cena ta sama wiec to nie kryterium,

córka przejawia ostatnio zainteresowanie, fikaniem, brykaniem, byciem w ruchu - pewnie wynikajacym z lepszej kondycji zdrowotnej, nie mniej potem hulajnoga miałaby byc dla młodszej siostry ktora jest raczej energiczna - ale nie wiem czy to ma jakieś znaczenie przy wyborze miedzy tymi modelami.
image image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
pogadam dzis zmezem czy by nie pojechal bo on w Sopocie pracuje, ale to dopiero w pt bo wyjezdza w delegacje, ale napisze czy przyjedziemy, zeby was nie wstrzymywac, ale z kolei prosze lasnie o przytrzymanie te kilka dni, mlode mi sie pochorowaly i nie mam jak pojechac,
a sklep wiem gdzie jest juz teraz,w Hestii spedzilam kilka lat,a w klubie tez troszke plywalam, ale bardzo amatorsko, zeby nie bylo|:):)

napisz prosze tylko czy sklep czynny po 16stej, bo maz do 16stej pracuje.

dzieki za kontakt i odezwe sie mam nadzieje dzis.

Zmierzylam dzis mloda tzn starsza:):) do barkow ma te 67 cm, wiec jakis zapas ma ( Majka 1234 - przekazala info ze sprzedawca polecal by kierownica siegala w okolice klatki piersiowej, ta Maxi Micro siegala by Majce do brody a to jeje minimalna wysokosc, wiec chyba jest jeszcze na nia za duza)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
MajowaMama jak bywałaś w klubie to może nawet się znamy :) hulajka do poniedziałku schowana, jak się rozmyślisz nie ma problemu, sklep czynny pn-pt 11-19 sob 11-15, jak chcesz mąż może ją "pożyczyć" obejrzycie na spokojnie w domu i zdecydujecie, żeby nie pisać ogólnie na forum mój mail pol200@poczta.onet.pl
zgodnie z wiekiem Mai rozsądne byłoby kupić jej tą większą, ale... zgodnie z wymiarami ta mniejsza będzie lepiej pasować, jest trochę lżejsza no i z tego co zrozumiałam masz drugą młodszą niunię, która hulajkę z czasem odziedziczy...
Fajnie, to dam znac.

Oj, ja pod koniec 2006 miENILm prace wiec, szmat czasu:):)
jak juz zajrzalam, to i napiszę:

Aniu - najlepiej wydane nasze pieniadze od dluższego czasu,

maja szaleje aż milo, jakby mogła wogóle by z niej nie schodziła,

mimo ze nieusportowiona - zalapała juz 2go dnia balansowanie cialem do skretów,

jeszcze raz dziekuje Wszystkim za opinie i również polecam!!!
image image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moja wnuczka miała 2.5 roku i jeździła 2 sezony na hulajnodze micro mini.Dla Pani coreczki będzie ona odpowiednią. Ja sprzedaję taką na olx

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

ogrzewanie gazowe - jakie koszty (24 odpowiedzi)

Jesli ktoś ma ogrzewanie gazowe w domu, chciałam podpytać o koszty w sezonie zimowym - tak w...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (118 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Co zrobic gdy maz nie chce sie kochac? (303 odpowiedzi)

Tak jak w tytule. To jest moj-nasz problem. Moj maz w ogole nie potrzebuje seksu..u nas jest on...

do góry