Widok

Hulajnoga. Od kiedy dla dziecka?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Od kiedy wasze dzieci zaczeły jezdzic na hulanjodze? Moja Wera(22mc) teraz jak widzi na dworze dzieci na hulajnodze to sie strasznie "podnieca" i krzychy mama noga i śmiesznie próbuje naśladować. zastanawiam sie czy jej kupić, czy da radę jeździć?
Widziałam takie na 4-rech lub 3-ech kółkach.
Jaką możecie polecić?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moja na 3 lata dostała taką na 3 kołach i jeździ :)
w mojej rodzinie niespelna 3latka tez dostala na 3 kulkach i jezdzi..taka co gra muzyczka, z rozowym koszyczkiem z przodu..bardzo fajna..a kupilam ja w sklepie dla dzieci za niecale 50 zl..
image

Moj synek zaczął jeździć przed 2 urodzinami Teraz ma 2i 5miesięcy i naprawde zasuwa na 3 kołkach oczywiście .Ostatnio w sklepie próbował na dwóch i tez dawał radę :)
Hej, mój synek zaczął jeździć na takiej z trzema kółkami jak miał dwa latka. W czerwcu przesiadł się na rowerek biegowy i teraz już ładnie utrzymuje równowagę na dwóch kółkach.
dzięki dziewczyny, to ide kupic dzis hulajnogę dla córy :-) a powiedzcie jeszcze na 3kółkach to te podwójne z tyłu czy z przodu bo różne widziłam?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nasza dostała na 2 urodziny taką 3 kolową, 2 kółka z tyłu. Śmiga zarówno po chodnikach jak i po polu:)
lepsze sa dwa kolka z tylu
dziewczyny jeszcze jedno pytanie mam. czy ważne jakie koła ma ta hulajnoga? kauczuk sylikon czy jakies inne?
polecam te http://www.aktywnysmyk.pl/hulajnogi-micro/144-hulajnoga-mini-micro-niebieska.html
jest rewelacyjna, tylko cholernie droga :/

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (72 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

Wrzucanie fotek - ktok po kroku ver.2.0 (47 odpowiedzi)

Jako, że imageshack się zepsuło, wersja z innym hostingiem: 1. Wchodzimy na fotoo.pl...

W góry pociągiem - gdzie? (50 odpowiedzi)

Mam pytania do bardziej doświadczonych turystów. Gdzie najlepiej wybrać się z dzieckiem na...

do góry